Taahhütsüz yalnız 2 aylık mı? Ayrıntılı verebilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı teklif bana 5 ay 35₺ 7 ay 139₺ olarak sunuldu ancak 2 ay taahhütsüz şeklinde bişey söylemediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana da aynı teklif yapıldı mart başında kapatacağım. |
https://www.arcesdtm.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-filmin-yildizi-paketi arkadaşlar bu kampanya nasıldır? Ayrı olarak kutuya mı para vereceğiz tam olarak anlamadım ve nasıl aktifleştiriliyor.? |
Beni 2 hafta falan önce aradılar ben iptal faxı çekmemiştim. Size özel indirimli falan dedi. Normalde ben iptal edicem 10 küsür yıllık digiturk aboneliğimi sonlandıracağım ama dur bakalım ne diyecek dedim. Senelik 1400 TL dedi :) Sağol kardeşim bu nazik teklifin için ama almıyım dedim kapattım. Bu akşamda iptal faxımı gönderdim. |
Ben aldım şifreli zarfı bekliyorum Gelince müşteri hizmetlerini arayıp şifre söyleniyor 1 yıl kullanıyorsunuz dediler bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha iyisi yok Ben sipariş verdim bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar. Bende Digitürk giris paketi var 19 TL. Yılbaşı haftası tüm kanallar hediye diye açtılar. Ama bugün hala açık kanalların tamamı. Sizce neden böyle? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk tamamen türksata dönebilir diyorlar forumlarda. |
Yeni fırlatılan uydu daha ekonomik gelecekse olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 ay önce spor paketiminden giriş paketine düşürmüştüm zaten ama artık onu da istemiyordum geçen hafta verdiğim iptal faksıyla tamamiyle digitürkle bağımı koparıyorum. ayın 7'sinde kapanıyor yayınlarım. sırf dizi ve film paketlerinden yararlanmak için üyeliğimi tutacaktım ama farkettim ki adam akıllı içerik kalmamış. dizilerin çoğunun yayın hakkı kaybedilmiş. filmler sansürlü. artık bu platforma para vermeye değmez. zaten piyasaya bir sürü yeni aktör girdi netflix, blutv, disney+, amazon falan. hoşcakal digitürk 6 senenin ardından. @Metin Bilgin Metin hocama tüm yardımları için teşekkürler önceki zamanlardaki. Artık kendisini ne kadar buralarda göremesek de çok kişiye yardım etti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Ocak 2021; 11:26:2 > |
Arkadaşlar geçen hafta 999 tl ye aldığım spor ve filmin yıldızı paketini özel nedenlerden dolayı satıyorum Ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|