< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 21 Temmuz 2026; 12:23:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk Yıldız Dolu Paket (Full Paket) Ziraat Bankkart Aylık 275₺ (35. sayfa)
1 Mobil
-
-
Ben turkcell esim kullanıyorum taahhüt bitiyor da bi paket çöz kardeşine ya 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla bende bakındım benim de türk telekom 3-4 gün önce bitti taahhüt. Telekom 630 TL ye 65 gb + sınırsız sosyal medya verdi onu uzattım tekrar.
_____________________________ -
Hocam merhaba
Devamlı size denk geliyor.Konu hakkında bilginiz olduğunu düşünüyorum ama yinede yazıyım.Goren arkadaşlara faydası olur
1.ci derece yakinizda engelli durumu varsa.Onun üzerinden %25 indirim alabiliyorsunuz.
Aylik 473 tl denk geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben öğrenci paketi aldım 99 TL'ye, evde tvye yansıtıp izlerim artık. bu lige 99 TL de fazla ama işte İngiltere Ligi felan izleriz artık :)
Direkt edu. Sahibi mi. Başvuru yapması gerekiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never -
Bank kart gnç ile 99x12 ye 500de puan veriyor ama tvden izleme yok
Halettim, mesaj geldi , 1 ay yıldız dolu hediyen var, tıkla diye, bu nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never -
Bedavadan bir tık pahalı ya 700 TL ye gelmiş oluyor. Uydu takıntım olmasa ben de bundan alacaktım ama internet yayını sevmiyorum.
Bende Başvurdum mesaj falan geldi ama 3 gündür arayan yok kurulum için.
aldığınız paket zaten yıldız dolu değil miydi 1 ay ilave vermiş olabilir mi , birde ziraat kredi kartı ile mi aldınız hocam herhangi bir jest puan geldi mi ? yeğenin edu maili ile alacağım ona göre kart kullanayım
Öğrenci paketi alıp satmak isteyen var ise iletişime geçebilir mi
Tablet bana yeterli olur.
Komisyon ekleyerek satın alabılırim.
Referanslı eskı uyeler tercih sebebidir.
Kod tele geliyor, başvuru sahibinin
Digitürk öğrenci kampanyası bitti mi acaba? linkini bulamıyorum sitesinde.
edit: bir önceki sayfadaki linkten başvuru yaptım ama onay maili gelmiyor bir türlü şimdi de. sanırım olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 23 Temmuz 2026; 20:2:18 >_____________________________
-
Site 3 tane farklı fiyat var başvuruyorsun hata oluştu +90 (212) 473 73 73 arayın diyor.
Bunlardan birde hizmet alıcaz daha websitesinden başvuru alamıyorlar

Biraz önce kurulumu yaptılar.
419 X 12 taksit Kutulu kurulum . Direk Ziraatten mesaj geldi 1000 TL hediyeniz yüklendi diye.
Daha eve gitmedim bakalım ne kurdu nasıl yaptı göreceğiz
Bundan denediğimde SMS Digiturk ve DIGISMS olarak geldi. En altta yetkili satıcı diyor ama yine de emin olmak istedim. Bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Gümüşhaneden 349 tl ye aldım iyidir yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android