Şimdi Ara

Digiturk Servisleriyle Yasanan Problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yaklasik 10 gundur pesin parayla satin almis oldugum Digiturk un kurulumunu yaptiramadim. Digiturk yonlendirmis oldugu servisle ilgili problemler yasadim. Benzer sikintilari yasamis veya yasayabilecek arkadaslar icin bu konuyu acmayi uygun gordum. Ben yasadigim sikintilarla ilgili Tuketici mahkemesine sikayette bulunacagim. Bununla ilgili gelismeleri de bu konuya yazip sizleri de bilgilendirecegim.

Simdi gelgelelim benim yasadigim sikintiya. 11\08\2012 tarihinde Saturn Trumph Towers magazindan 12 aylik Sampiyonlar paketi aldim. Ayni gun musteri hizmetlerini arayip paketten cikan sifreyi soyleyerek uyelik icin basvurumu yaptim. Bana servisten beni arayarak kurulum icin randevu vereceklerini soylediler. Ben ne kadar surede kurulum gerceklesir diye sordugumda 24 saat icinde kurulumunuz gerceklestirilecektir dediler. Bir gun sonra sabah beni servisten aradilar ve cok yogun olduklarini ve kurulum icin ancak persembe gunu gelebileceklerini soylediler. Ben de bunu anlayisla karsilayip persembe evde olmayacagimi ama cumartesi gelebileceklerini soyledim. Cumartesi aksam 7 de servis kurulum icin geldi. Ben canagi balkona kurucaklarini tahmin ediyordum ama catiya kurucaklarini soylediler cati katinda oturan arkadas evde olmadigi icin de kurulumu yapmadan gittiler. Giderken bana catinin anahtarini bulunca beni sizi aradigim numaradan arayin yarin gelip yapariz kurulumunuzu dediler. Ben aksam arkadas gelince catinin anahtarini aldim ve sabah 9-10 gibide kurulum icin gelen servis elemanlarini aradim. Kurulum elemani arakadas bana servisi aramam gerektigini, yonlendirmeyi onlarin yaptigini soyledi ve servisin numarasini verdi. Iste butun macera da bu dakikadan sonra basladi.

Servisi aradigimda telefonu acan kadin alo bile demeden bir saniye dedi ve baska birisiyle telefonla konusmaya basladi yaklasik 10 dakika beni telefonda beklettikten sonra bana donus yapti. Ben durumumu anlattim boyle boyle dedim kadin da bana tamam kurulumun icin bana 27 Agustos a gun verebilecegini soyledi yani tam 8 gun sonrasina. Ben de bunu kabul etmedim. Bana Musteri Hizmetlerinden kurulumun 24 saat icerisinde yapilicagi taahhutu verildigini soyledim kadin bana Musteri Hizmetlerinin ne soyledigi umrumda degil isinize geliyorsa 27 Agustos da gelip kurulumunuzu yapariz dedi. Benimle bildiginiz mahalle kabadayisi agizla konusuyordu ve ben de buna sinir oldum ve ismini istedim sizi sikayet edecegim dedim. Isminin Yasemin Ozturk oldugunu ve istedigi yere sikayet edebilecegimi soyledi. Ben de hemen Musteri Hizmetlerini aradim durumu anlattim Yasemin Ozturk icin sikayette bulundum ve baska bir servise yonlendirilmek istedigimi soyledim. Beni baska bir servise yonlendiriceklerini ve servisin kurulumu 24 saat icinde yapmasi gerektiginin teyitini alarak kapattim telefonu. Yaklasik bir saat sonra yine beni Yasemin aradi ve bana yine servis olarak onlara yonlendirildigimi ve kurulumu ancak 27 Agustos da yapabileceklerini soyledi. Ben de Musteri Hizmetleriyle konustugumu ve bana 24 saat icerisinde kurulumun yapilmasi gerektigini soyledim ama kadin sanki Digiturk un sahibi kendisiymis gibi konusup mumkun olmadigini soyledi. Ben kapatip yine Musteri Hizmetlerini aradim. Is inada binmisti. Musteri Hizmetlerine durumumum anlattim bu sefer acan kadin servisin kurulumu 24 saat icerisinde yapmak zorunda oldugunu soyledi ve bununla ilgili servise yazi gondericegini soyledi. Ben onaylatmak icin bir kac kere tekrar ettirdim ve her seferinde kurulumunuzu servis 24 saat icerisinde yapmak zorundadir dedi. Beni bir sure sonra yine Yasemin aradi yine kurulumunuzu ancak 27 Agustos da yapariz dedi. Ben Musteri Hizmetlerindekilerin bana sizin bu kurulumu 24 saat icerisinde yapmak zorunda oldugunuzu soylediklerini soyledim o da bana onu kim dediyse ona soyleyin gelsin kurulumunuzu o yapsin dedi. Buranin krali benim bana muhtacsiniz ben ne zaman istersem o zaman kurulumunuz yapilir dedi. Ben yine musteri hizmetlerini aradim baska bir servisden hizmet almak istedigimi israrla belirttim her seferinde bana baska bir servise yonlendirildigim soylendi ama hep ayni servisdeki Yasemin aradi beni ve her seferinde kavga ettik. Bu olay 7-8 kere ayni sekilde gerceklesti. Dun en sonunda beni musteri hizmetlerinden aradilar ve servisle konusup bana doneceklerini soylediler. Ve bugun yine aradiklarinda baska bir servise yonlendirmeye calistiklarini ama yonlendiremediklerini diger servisinde 27 Agustosdan once gun vermedigini soylediler. Ben de o servisden hizmet almayacagimi bana baska bir servis bulmalarini istedim. Onlarda bayram dolayisiyla servisin kapali olabilecegini yarin mutlaka beni arayacaklarini soylediler. Bu arada ben Istanbul Sisli de oturuyorum. Yani uzayda oturmuyorum

Neyse olay kisaca bu sekilde arkadaslar kisaca diyorum gercekten o kadar cok telefon konusmasi yaptim ki hepsini yazsam buraya sayfalar surer. Ben hala hizmet almak icin bekliyorum. Ve persembe gunu de hizmet alsam da almasam da Mahkemeye basvuru yapicam. Sonucta bana Musteri Hizmetlerini verdigi bir taahhut var ve bunun ses kaydi da mevcut. Gelismeleri de sizinle paylasicam. Buna benzer sikintilari olan arkadaslar da paylasirlarsa en azindan diger arkadaslarin magdur olmalarini engelleyebiliriz.

• Dostum yazını okurkende bende lanet ettim kadına:) Umarım en kısa sürede mağduriyetin sona erer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GX2SeKeS

Dostum yazını okurkende bende lanet ettim kadına:) Umarım en kısa sürede mağduriyetin sona erer.

Sagolasin dostum. Bugun de bir sonuc alamadim dun beni arayan ve yarin da sizi aramazlarsa beni arayabilirsiniz diyen Musteri Hizmetlerinden Haluk Bey le konusmaya calistim bugun iki defa beni aramasi icin not biraktim ama bana donus yapmadi. Randevu icin hala servisin aramasini bekliyorum. Yarin sabaha tuketici mahkemesine dilekce verecegim. Gelismeleri buraya paylasacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral4dam

quote:

Orijinalden alıntı: GX2SeKeS

Dostum yazını okurkende bende lanet ettim kadına:) Umarım en kısa sürede mağduriyetin sona erer.

Sagolasin dostum. Bugun de bir sonuc alamadim dun beni arayan ve yarin da sizi aramazlarsa beni arayabilirsiniz diyen Musteri Hizmetlerinden Haluk Bey le konusmaya calistim bugun iki defa beni aramasi icin not biraktim ama bana donus yapmadi. Randevu icin hala servisin aramasini bekliyorum. Yarin sabaha tuketici mahkemesine dilekce verecegim. Gelismeleri buraya paylasacagim

dostum ben randevu aldımda ne oldu ? ilk olarak cumartesi gününe randevu verdiler gelmediler. Bir sürü kavga ettik telefonda bugüne randevu verdiler bugünde gelmediler. Telefonlarıda açmadılar yarın bizzat bayiye gidip çıngar çıkartıcam..

• Hemen hemen aynı sorunu bende İzmir deki servisle yasadım, müşteri hizmetleri başka servisede yönlendirmiyor, yarın sabahı bekliyorum bakalım, gelip kuracaklarmis.
  • aynı sorunlarla bende dahil bir çok arkadaşım karşılaştık. bi daha tövbe digitürke filan bulaşırsam..berbat bir firma.aynı sorunlarla çok uğraştım ve sonucu hüsran.şikayet mercii bile yok.günlerce yaptığım telefon konuşmaları kaldı yanıma kar....
  • arkadaşlar selam, ben geçen hafta digitürk bayii ile telefon üzerinden görüşerek bi paket üzerinde anlaştım, daha sonra randevu için aradılar ve bugün saat 12 ila 16 arası geleceklerini söylediler... 14:30da aradım 12 değil 2 ila 16 arası dedier.. dedim 14ü olarak 2 söylüyorsunuzda 16yı neden 4 olarak söylemiyorsunuz ? :D neyse yeniden geleceklerini söylediler şu saat olan gelen giden yok aradım hizmetten faydalanmaktan vazgeçtiğimi söyledim iptalimi kabul ettiler... merak ettiğim herhangi bişey imzalamadım telefon üzerinden konuştuk ve anlaştık.. bana bi sorun çıkarırlar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV de iptv sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peterpunkk kullanıcısına yanıt
    Bişey olacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.