Şimdi Ara

Digiturk Şampiyonlar Paketi 399 TL (Mediamarkt / İzmir Optimum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
5.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 299TL ye aldığımız Digitürk Şampiyonlar Paketi İzmir Optimum AVM de 399'dan satıştaymış. Daha önce ben 299 a son 3-4 taneyi almıştım ve forumdan arkadaşlara göndermiştim. O zaman oradaki arkadaşlardan birine daha sonra gelirse haber ver lütfen diye telefon numaramı vermiştim. Bugün aradı ve epey miktarda geldiğini ancak 399'dan satışa çıktığını söyledi. Bir durumu zorlayın varsa oluru belki 299'a yeniden verirler... Hoş ben kurulumu yaptırdım verdikleri bu kaliteli yayın 399'a da değer ama herkesin düşüncesi olabilir tabi...

Bu arada alacak arkadaşlara son aktivasyon tarihinin 30 Haziran olduğunu hatırlatayım...

• Gelmeyecek diye digiturkplayı satın aldık. Tekrar satışa sunmuşlar. Bu fiyat bile fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık açıldığı zaman bas bas bağırdık izmirde satış var mı ilçesinde oturuyorum boşa gelmeyelim diye kimse izmir hakkında yazmayınca kaçırdık 299 u. 399 bence pahalı eğer yine fiyatta oynama olursa düşünürüm yoksa illegal ha hoş artık izlenmiyor ama bu paraları vermek zoruma gidiyor
  • Arkadaşlar benim mevcutta digitürküm var.
    Onu iptal edip bunu alabilirmiyim.
  • HD mi SD mi acaba?
  • Bunumu alsam digiturk ve superonline kamapanyasi var onumu alsam ?

• Yanında başka paket falan almak gerekiyor mu? Veya içinde sadece Lig TV mi var? Kurulum vs. kaç para? 1 sene sonra iptal ettirmek istesek para ödeyecek miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyeliğim temmuzda bitiyor üzerine ekleme yapabiliyormuyuz ?
  • Sırayla cevaplıyım üyelik üzerine olmuyor diye biliyorum...

Kutudan bir şifre çıkıyor o şifreyle 02124737373 ü arayıp yeni üyelik diyorsunuz. Mediamarkt kampanyasından 1 yıllık paketiniz olduğunu söylüyorsunuz.

Bilgileri alıyorlar sizden ve ekip yönlendiriyorlar...

"HD ve IQ kutu getiriyorlar! Paketlerin tamamına HD kanallar dahil... Şampiyonlar Paketi veya Film paketinden birini seçiyorsunuz öncelikle.

Daha sonra sizden 2 keyif paketi seçmenizi istiyorlar ben belgesel ve müzik eğlence seçtim. Bunun dışında haber de seçilebilir bence...

Kurulum ve çanak ücreti yok. Sadece aktivasyon sebebiyle 30 TL ücret alıp gidiyor kuran arkadaş. Sadece ilk ay kıst bir fatura çıkabiliyor o da digiturkün fatıralandırma döneminin ayın 3ünden 3üne oolması sebebiyle... Sonrasında fatura gelmiyor 12 ay boyunca...

Alan arkadaşlara hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: djaker

Sırayla cevaplıyım üyelik üzerine olmuyor diye biliyorum...

Kutudan bir şifre çıkıyor o şifreyle 02124737373 ü arayıp yeni üyelik diyorsunuz. Mediamarkt kampanyasından 1 yıllık paketiniz olduğunu söylüyorsunuz.

"HD ve IQ kutu getiriyorlar! Paketlerin tamamına HD kanallar dahil... Şampiyonlar Paketi veya Film paketinden birini seçiyorsunuz öncelikle.

Daha sonra sizden 2 keyif paketi seçmenizi istiyorlar ben belgesel ve müzik eğlence seçtim. Bunun dışında haber de seçilebilir bence...

Kurulum ve çanak ücreti yok. Sadece aktivasyon sebebiyle 30 TL ücret alıp gidiyor kuran arkadaş. Sadece ilk ay kıst bir fatura çıkabiliyor o da digiturkün fatıralandırma döneminin ayın 3ünden 3üne oolması sebebiyle... Sonrasında fatura gelmiyor 12 ay boyunca...

bir düzeltme yapayım,

Mevcut üyeliklere eklenebiliyor, aylık seksen lira ödeyen kayınço ve enişteyi kurtardım faturalardan oradan biliyorum :)

• quote:

Arkadaşlar 299TL ye aldığımız Digitürk Şampiyonlar Paketi İzmir Optimum AVM de 399'dan satıştaymış. Daha önce ben 299 a son 3-4 taneyi almıştım ve forumdan arkadaşlara göndermiştim. O zaman oradaki arkadaşlardan birine daha sonra gelirse haber ver lütfen diye telefon numaramı vermiştim. Bugün aradı ve epey miktarda geldiğini ancak 399'dan satışa çıktığını söyledi. Bir durumu zorlayın varsa oluru belki 299'a yeniden verirler... Hoş ben kurulumu yaptırdım verdikleri bu kaliteli yayın 399'a da değer ama herkesin düşüncesi olabilir tabi...

Bu arada alacak arkadaşlara son aktivasyon tarihinin 30 Haziran olduğunu hatırlatayım...

bu fiyatın altına zorlanıp alınabilirse bende alabilirim. 350 tl benim olurum:) almaya giden olursa ve bu fiyatlara gelirse nakit ödeme yapabilirim. yardımcı olmak isteyen varmı acaba? digitürk play almak üzereydim artık burdan ekmek çıkarmaya bakacam:) haber verdigin için teşekkürler...

• Adanada 299a aldılar kaçırmıştık.
    Bende 73 liraya superonline +digiturk var o daha çok cazip
    belgesel+haber ama eğlence kanalına çevirmeyi düşünüyorum.Çünkü ilk hepsi açıkken sadece mtv +e! kanallarınıa bakıyodum gençlük tamamen çılgın
    aklım almıyodu gördüklerimi
    +anadolu takımı maçları var
    maçlar için derbilerde o hafta pepsi kampanyası alıp hallediyorum işimi geçen sene çoğu derbiyi izledim
    aklımda bi tek spor ekstra var ingilterede çok maç yayınlansa tek ona para veririm.
  • Benim bu seneki uyeligik agustosta bitiyor bu paket cok uygun 400 tl bisi degil alirsam aktivasyon nasik yaptircam onu bilmiyorum
  • 399/12=33 tl aylık.kimse bu fiyata size şampiyonlar paketi + 2 adet keyf paketini vermez haberiniz olsun. 50-55 tl ye bulabilirseniz iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Benim bu seneki uyeligik agustosta bitiyor bu paket cok uygun 400 tl bisi degil alirsam aktivasyon nasik yaptircam onu bilmiyorum

Büyük ihtimalle evde kurulu olanı kapattırıp. Bunu yeniden açtırmanız gerekir.
    Bir ihtimalde üyeliğinize eklerler 12 ay faturalarınız 0 tl gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

quote:

Sırayla cevaplıyım üyelik üzerine olmuyor diye biliyorum...

bir düzeltme yapayım,

Mevcut üyeliklere eklenebiliyor, aylık seksen lira ödeyen kayınço ve enişteyi kurtardım faturalardan oradan biliyorum :)

Evet hocam ekleniyor ama Digitürk eklemek için size kırk takla attırıyor ya da sadece bize atlattırdılar 40 taklayı. Kaç kere aradık kaç kere konuştuk, müşteri hizmetlerinin kafası doğru düzgün basmıyor bu işlere galiba. Deveye hendek atlatmak daha kolay gelecekti o derece. En sonunda gelsinler de aktivasyon parasını vereyim neyse dedirtti bana da içimden, "bi şekilde" hallettiler. Yani ne kadar zor bir işlem olabiliyorsa bu artık ...
    Daha önce 299 iken bir arkadaş boşuna gitmeyin vermiyorlar demişti İzmir MM için, Optimum için keza öyle söylediler(399 biçiyorlar denmişti konuda) ben de elemanlarla kavga etmemek için gitmedim. Bu fiyat da güzel ama belki alıştığım Digitürk'ü protesto için almam bu sene. İki yıldır MM'den bu şekilde senelik alıyorum. en çok kullandığım kanallarda Belgesel kanalları, namussuz Digitürk'te harika bu kanallar diğer yayıncılar tırt açıkcası. Ama UEFA ve NBA D-smart'a dağıldı artık iyice bezdim her şey parayla oluyor bu memlekette..

• Bugun gidersek paketten bulabilirmiyiz.. Giden arkadaslardan kimse var mı? Ogle yemek arasında Karşıyakadan sırf bunun için boşuna gaziemire kadar gitmeyelim.. Bilgi veren olursa seviniriz...

• Izmirden alım yapabilecek arkadas varsa bana ulaşabilir mı ?

• Geçen sene kızıp DSmart'a geçmiştim. UEFA-Şampiyonlar Ligi, La Liga, NBA derken beklediğimden iyi çıktı.

Üstelik 15 TL'den izliyorum tüm kanalları (sinema kanalları hariç)

33 TL aylık fiyat fena değil tabii. Zaten evde kurulumum var. Gelip yeni reciever takacaklar. Biraz daha takip diyorum.

Bekleyelim bakalım konuyu nereye gidecek.
  • evet gidecek arkadaş varmı bize alabilecek durumda olan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.