Şimdi Ara

digiturk plus'in hdmi kablosu iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar digiturk plus mikinesinin yaninda verilen hdmi kablosu iyi midir yoksa piyasada satilan altin uclulardan bir tane alayim mi? sizce goruntu farkeder mi?

• darty de 40 liraya var altın bayağı güzel, ama digi deki kabloda bence fena değil ama 90 küsür liralıklara sakın yönelme gereksiz bence
  • arkadaşlar digital bağlantıda kablonun altın kaplamalı vs olması görüntüyü farkettirmez. analog bağlantıda tamam kanul ama digitalde değiştirmeye gerek yok( hdmi=digital bağlantı, scart ,vga =analog bağlantı)
  • 10 liralık hdmi kablosu bile işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

10 liralık hdmi kablosu bile işini görür.

aynen aynen bir ince olmamasına ve girişlerinin sağlamlığına dikkat et bence aktarımda ki farkı sezemezsin ama illa altın uçlu dersen benim gördüğüm en uygunu o diye söyledim
  • media mark'da 99tl'lik monster hdmi kablo 59 tl olmus. ben su acidan almak istiyordum. digiturk'un hdmi kablosunu taktigimda sanki ufak ufak puruzlukler oluyor gibi. belki kaliteli birsey alirsam cam gibi goruntuyu elde ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

media mark'da 99tl'lik monster hdmi kablo 59 tl olmus. ben su acidan almak istiyordum. digiturk'un hdmi kablosunu taktigimda sanki ufak ufak puruzlukler oluyor gibi. belki kaliteli birsey alirsam cam gibi goruntuyu elde ederim.

bir dene ama teorik olarak digital bağlantıda görüntü kalitesi farklı olmaz. ya görüntü vardır yada yoktur. ama yakındaki bir elektrikli cihaz sinyallerde bozulmaya sebep olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV plus switch ile kullanım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar digiturk plus mikinesinin yaninda verilen hdmi kablosu iyi midir yoksa piyasada satilan altin uclulardan bir tane alayim mi? sizce goruntu farkeder mi?

arkadaşım,

ben denedim çok birşey farketmiyor. digiturk plus ile verilen takılı. gayet güzel.
  • ZAMANINDA BENDE AYNI TEREDDUTU YAASADM 122 TL LIK BELKİNG HDMİ KABLO ALDIM SU AN ONLA IZLIYORUM MESAJINA ISTINADEN 10 DAKIKA ONCE TAKIP TEKRAR DENEDIM VE BİR FARK GOREMEDIM KI ASLINDA MUTLAKA BIR FARK VARDIR AMA BIZ GOZLE GOREMIYORUZ YANI DENEYIP GORME IMKANIN VARSA OYLE KARAR VER BENIM FIKRIMI SOARARSAN SU AN TV NIN KARSISINDAYIM VE DIGITURKUN KENDI HDMI KABLOSU TAKILI VE LİG TVDE CUMARTESI GECESI FUTBOLU PROGRAMININ TEKRARINI IZLIYORUM HİÇBİR FARK YOK KESİNLİKLE 122 TL VERMEZ BU KABLO İLE DEVAM EDERİM :)))
  • cok tesekkur ederim arkadaslar. beni buyuk masraftan kurtardiniz
  • http://www.hepsiburada.com/seoulhiremco-1.8-mt.-hdmi-kablosu/productDetails.aspx?CategoryId=157410&productId=evseoulhdmi
    Ama ben bunu tavsiye ederim. Ben hd-smart kullanıyorum. + Lig tv modüllü. Orjinal kutu kablosuna göre daha kaliteli bence. Altın kaplama uygun fiyat. D-smartın hdmi yi blue ray a bu hiremcoyuda cihaza bağladım. Fevkalade memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 28 Mart 2010; 14:21:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.