Şimdi Ara

Digiturk PLAY (Web TV) Kullanan Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayda 1TL ye maçsız lig tv almak istiyorum. Eklerken kredi kartı soruyor ve her ay otomatik çekilecekmiş. Ben sanal kartı eklediğim zaman gelecek ay para çekemeyince adıma borç falan çıkarmı yoksa paket iptalmi olur?

• hocam bunu bende merak ediyorum.belgesel falan için ne kadar ödemek gerekiyor acaba? bu arada para çekemedigi an üyeligin iptal olur borc olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

hocam bunu bende merak ediyorum.belgesel falan için ne kadar ödemek gerekiyor acaba? bu arada para çekemedigi an üyeligin iptal olur borc olmaz

Üyelik iptal olur derken sadece 1tlik paketmi iptal olur yoksa komple üyelikmi iptal olur? Çünkü normal üyelikte para vermesek bile birkaç kanal açıyorda
  • Ücretsizini kullanıyorum, atv ve trt 1 hd için. ücretiz de fox hd de olsa güzel olurmuş

Paketi alırken Bu ücretin her ay otomatik olarak kredi kartımdan çekilmesini onaylıyorum. seçeneği var, onu işaretlemezsen sanırım sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 8 Nisan 2013; 22:39:42 >
  • bende spor paketi var belgesel filan mi var hd filan ? sadece maçtan maça açiom
  • Bilgiğim kadar Digiturk'un Web hizmeti iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanal kartla kullanıyorum bende. ben yenilemedikçe otomatik yenilenmiyor.
  • aynısı başıma geldi eğer karttan para çekilmiyorsa üyeliğin dondurulur borç felan çıkmaz korkma
  • bende spor paketi almıştım tabletten izlenmiyor rezillik
  • Biraz düşündümde maçsız ligtv boş bence. Ntvspor bile maçsız ligtvden daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.