Şimdi Ara

Digiturk play android box yayının geri sarması,tekrar etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumdan birkaç arkadaş daha aynı problemden bahsetmiş. Bendeki android box beelink gt1 modeli s912 işlemcili. Digiturk playde maç izlerken yayın sık sık 20 saniye öncesine dönüyor ve aynı şeyi tekrar izletiyor.Canlı yayının gerisinde kalıyor sürekli. Bu sorunun bir çözümü yok mudur? Teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Wifi ile bağlanıyorsanız kablo ile bağlanmayı dener misiniz?
  • Bu sorun hemen hemen bütün tvboxlarda var galiba.. Ben ilk zamanlarda gt1 de denemistim digiturk play i ve sorun yoktu..ama şimdi görüyorum ki bizim cihazlarda da başlamış.. benim aklıma digininde bu işte sorumluluğu var gibi geliyor..Stabil sorunsuz bir yaz4ilim sunmuyorlar. Nerden biliyorsun derseniz, bir dönem bilgisayarimda da DiGi Play kullandigimda yayinin geriye sarmasi ve donması problemleri yaşamıştım..

    S905, S905X, S812, s912 vs.. gibi bütün işlemcili ürünlerde var bu.. Bence digiturk hem sistemini irdelemeli hemde android yazilimini yeniden ele almali!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var kablo ile de oluyor çözüm yok galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçici bir çözüm buldum sanırım. Ayarlardan canlı yayın kalitesini SD olarak ayarladığımda atlamalar kesildi bende.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • V88 diye bir cihaz aldım android 5.1.1 sirf atlama yapıyor diye s905x işlemcili cohazim şuan v88 ile takılıyorum maçlarda sıkıntı yok
  • arkadaşlar bu sorunu çözebilen oldu mu? ciddi manada can sıkmaya başladı. olur olmadık yerlerde yayın başa sarıyor. sık sık yapıyor. iki üç kere aynı yere aldığı oluyor.



    boşa mı para verdik anlayamadım.
  • yayını 1 dk geri alıp öyle izlemeyi deneyin
  • cihazlar rootlu olduğu için olmasın ? benim de çok canımı sıkıyor bu sorun
  • semilyon59 S kullanıcısına yanıt
    Semilyon59 birçok kişinin sorununa çözüm bulmuş oluyorsun. Ben denemek istediğimde digiturkplay eklentisini bulamadım. Eklentilerin altında uygulamalar diye bir seçenek bulunmuyor. Detaylı anlarabilirmisin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kodi 17 var bende eklentilerin içinde uygulamalar bölümü var.
  • Uygulamalardan kastettiğin android uygulamaları mı? Eklenti olarak digitürk play bulunmuyor çünkü. Resim varsa paylaşırmısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen eklentilerin içinde android uygulamalarda ..yalniz hd modda degil sd modda izlemek gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar digiturkplayi kodiden açtım s905 x96 cihazım hdde tekrar geri sardı ama ayarlardan yayın kalitesini sd yapınca hiçbir sıkıntı olmadı.
  • Kodi uzerinden acmadan kendi uygulasindan acarak ve hd modda ve geri sarmadan izlemek icin bir cozum daha buldum. Yalniz bu cozum root ayarlariyla ilgili o yuzden cihazin bir daha acilmama ihtimali varmis.Benim cihazda birsey olmadi ama siz yaparsaniz ve cihaziniz bozulursa sorumluluk kabul etmem bastan soyluyorum :)

    Rootlu cihazlarla ilgili bir problem oldugu icin rootu saklamak gerek diye dusundum.

    Hide my root uygulamasini indirdim.

    Uygulamada once hide my su binary tikliyoruz. Sonra uninstall su app seciyoruz.uninstall su app secince size 3 secenek soruyor.hepsini denedim bende ortadaki calisti.



    Bu sekilde rootlu cihazi rootsuz yani unroot yaptim.

    Daha sonra digiturk playi actim baktim sorun yok.

    Tekrar root atmak icin once restore su binary secenegi daha sonrada re install su app yaptim. Re install su app yapinca benden supersu diye bir uygulama yuklememi istedi onu yukledim. Cihaz tekrar rootlu oldu. Bu supersu uygulamasi her uygulamayi acinca yetki onayi soruyordu. Yetki onayi uyarisini da supersu uygulamasinin icindeki ayarlardan kapattim. Dun 4-5 saat hd modda direkt uygulamayi acarak izledim hicbir geri sarma olmadi. Simdilik sorun yok .Ama dedigim gibi root ile oynamak riskli bir durum oldugu yabanci sitelerde soyleniyor. Ben riske girdim denedim benim cihazda ise yaradi.iyi gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruna hala bir çözüm yok galiba. Laptopu tv'ye bağlayıp izleyebiliyorum, dışarıda tabletten, pcden veya telefondan izleyebiliyorum ama ilginç bir şekilde digiturk canlı yayınları izletmiyor. Bunu engelleyerek receiver satışlarında patlama yaptıklarını sanmıyorum, nedir bunu amacı?
  • Yokmu bi cozum:((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çin malı Android tv box lar için bir çözüm yok. Çünkü, bu cihazlar telefon için olan android yazılımını kullanıyorlar, telefonlar için olan Google Play Store kullanıyorlar. Tek çözüm, Xiaomi Mi Box tarzı cihazlarda, android tv yazılımları kullananıyor bu cihazlar tv ler için özelleştirilmiş, bu yazılımlarda digiturkplay uygulamasının yayınlanması. Aynı şey Apple Tv içinde geçerli TV OS için, digiturkplay uygulaması yayınlanması.
  • @semilyon59 kardeş bu unroot işlemini hangi cihaz için yaptın bende tv boxu digitürk play için alacağım senin cihazdan alayım
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba

    x96 cihazıma google play den digiturk play yüklerken your device isnt compatible with this version uyarısı aldım. Ne yapabilirim yardimci olur musun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.