Şimdi Ara

Digitürk Play 1800k sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene başında HD yayın Digitürk Play üyeliği aldım, geçen sene de aynı şekilde kullanıyordum. Yaklaşık 1-1,5 aydır 1800k da maç izleyemiyorum sürekli donuyor ve sayfayı yenilemem gerekiyor. 1200k da normal izleniyor ama nadiren de olsa donmalar oluyor, zaten sürekli yayın kalitesinin değişmesinden bahsetmiyorum bile. Benim internetim 50 mbit Fiber, geçen sene ve bu sene son 1,5 aya kadar böyle bir sorun yoktu ayrıca internette diğer videolarda bu tarz sorunlarla karşılaşmıyorum ve Chrome, İE, Yandex 3 tarayıcıda da aynı sorun yaşanıyor. Bazı maçlarda arkadaşıma veriyorum üyeliği onda da donma oluyormuş. Daha önce müşteri hizmetlerini aramadım çünkü internet hızınızdan kaynaklanıyor diyip sıyrılacaklarını biliyordum ama sonunda dayanamayıp aradım sonuç malum. Bir de bana ekran görüntüsünü mail atın diyor sanki birşey yapacakmış gibi.

Aynı sorunu yaşamış/yaşayan ve çözüm bulabilen var mıdır? Parasını verdiğim hizmeti alamıyorum, daha önce de çanak vardı sürekli arızalanıyor diye sinirlenip Digitürk Play'e geçmiştim. Seneye alacağımı düşünmüyorum, normalde hak hukuk çok önem veririm ama artık bu Digitürk beni zorla korsan yayına teşvik ediyor. Yıllardır yaşadığım sıkıntılar ve fazladan ödediğim paraların karşılığı olarak izleyebilirim diye düşünüyorum .

• ATACAST vardı eskiden donmazdı. 1200k.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go LG Smart TV Sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.