Şimdi Ara

Digitürk paketleri çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben D-smart kullanıyorum ve bu ay sonu taahhütüm bitiyor. D-smartın bu hafta yaptığı 4 kanal için her paketten 8 tl istemesi saçmalığından sonra üyeliğimi uzatmak istemiyorum. Digitürk'ün tv+internet paketlerine baktım telefonla da aradım bilgi aldım ama digitürk paketleri çok karışık. Belgesel kanallarını giriş diye saymıyor ayrıca ücret istiyor. Spor paketi 3 tane. Eurosport için ayrıca 5 tl istiyor. HD için ayrıca 5 tl istiyor. D-smnart gibi 4-5 paket mantığı Digitürk'te yok.

Çağrı merkezi Giriş+Spor+Spor extra+internet için 145 tl teklif verdi. Ben d-smarta 95 tl veriyorum mega + internet. tüm kanallar açık fakat spor içeriği digitürke göre oldukça zayıf. Kararsız kaldım.

• Internete hic bulasmayin bence.

Fidin ttnet ten alin digiturk baglatacaksaniz.

Turksat ve uutelsat seceneginiz var.

Hd yayin alacaksaniz turksatta lig tv 2-3-4 kanallarinin hd si yok o yuzden direkt olarak eutelsata bakacaksiniz.

Eutelsatta da.

Baslangic 21.99
    Spor extra 20 tl
    Hd yayin 7 tl ( genellikle ilk bir yil ucretsiz oluyor)

Belgeselde 5 tl

Yani giris belgesel spor extra ve hd icin her ay 50-52 tl fatura odersiniz;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

Internete hic bulasmayin bence.

Fidin ttnet ten alin digiturk baglatacaksaniz.

Turksat ve uutelsat seceneginiz var.

Hd yayin alacaksaniz turksatta lig tv 2-3-4 kanallarinin hd si yok o yuzden direkt olarak eutelsata bakacaksiniz.

Eutelsatta da.

Baslangic 21.99
    Spor extra 20 tl
    Hd yayin 7 tl ( genellikle ilk bir yil ucretsiz oluyor)

Belgeselde 5 tl

Yani giris belgesel spor extra ve hd icin her ay 50-52 tl fatura odersiniz;)

Yanıtınız için teşekkürler. Süper lig için de ayrı ücret istiyorlar. Eurosport için ayrı La liga için de ayrı istiyorlar. 3 spor paketi olması çok saçma geldi bana. 3 paketi de alsam fatura baya pahalıya patlıyor.
  • Ayrıca DSmarta çok ödüyorsunuz. İnternetli paketleri 55-60 TL arası alanlar bolca.
    Dsmart teklifleri konusunu inceleyin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_44416628/mpage_65/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsalangemon

Ben D-smart kullanıyorum ve bu ay sonu taahhütüm bitiyor. D-smartın bu hafta yaptığı 4 kanal için her paketten 8 tl istemesi saçmalığından sonra üyeliğimi uzatmak istemiyorum. Digitürk'ün tv+internet paketlerine baktım telefonla da aradım bilgi aldım ama digitürk paketleri çok karışık. Belgesel kanallarını giriş diye saymıyor ayrıca ücret istiyor. Spor paketi 3 tane. Eurosport için ayrıca 5 tl istiyor. HD için ayrıca 5 tl istiyor. D-smnart gibi 4-5 paket mantığı Digitürk'te yok.

Çağrı merkezi Giriş+Spor+Spor extra+internet için 145 tl teklif verdi. Ben d-smarta 95 tl veriyorum mega + internet. tüm kanallar açık fakat spor içeriği digitürke göre oldukça zayıf. Kararsız kaldım.

yeni paketler karışık değil
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/eglence
    2 tane paket var.33 tl ve 66tl
    66tl olanda 5 büyüklerin maçları var tek fark.

• Yağmurdan kaçarken doluya tutulma kardeş.digitürk çakalın piridir kendisi.Ben ki çok dikkatliyimdir telefonda öyle bi hızlı konuştuki ayaküstü telefonda bana paketi sattı zor iptal ettirdim.Al bi hd türksat uydu alıcı bak keyfine.filmini pcden izlersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Ben D-smart kullanıyorum ve bu ay sonu taahhütüm bitiyor. D-smartın bu hafta yaptığı 4 kanal için her paketten 8 tl istemesi saçmalığından sonra üyeliğimi uzatmak istemiyorum. Digitürk'ün tv+internet paketlerine baktım telefonla da aradım bilgi aldım ama digitürk paketleri çok karışık. Belgesel kanallarını giriş diye saymıyor ayrıca ücret istiyor. Spor paketi 3 tane. Eurosport için ayrıca 5 tl istiyor. HD için ayrıca 5 tl istiyor. D-smnart gibi 4-5 paket mantığı Digitürk'te yok.

yeni paketler karışık değil
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/eglence
    2 tane paket var.33 tl ve 66tl
    66tl olanda 5 büyüklerin maçları var tek fark.

Şimdi bu paket için aradım bu kampanya sadece 3 il için yapılmış ve bitmiş. Bu fiyattan paketleri artık yokmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kutsalangemon kullanıcısına yanıt
    Sitesine daha yeni eklendi nasıl bitmiş
    Konuştuğunuz müşteri temsilcisinin bilgisi yok sanırım
    Tüm illerde Satışa başlanır yakinda

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar arayıp sordum yine aynı yanıtı verdiler 3 ilde denenmiş ve başvuru beklentilerin çok altında kaldığı için düşünülmüyormuş. Sitedeki bilgiler güncel değil bugün itibari ile güncelleniyor dedi .
  • hocam giriş paketini mecburen almak zorundasınız sonrada hangi paketleri eklemek istiyorsanız ücret alıyorlar.
  • quote:

D smart iniz çok pahalı, bende Dsmart full açık +limitsiz internet 65 tl.Bende sizin gibi digiturk e geçmeyi düşündüm ama çok para çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyo kullanıcısına yanıt
    2 yıllık taahhütüm bitti taahhüt sonunda 80 TL teklifi kabul ettim mega paket + internet ama siz baya iyi fiyata kullanıyormuşsunuz
  • Belki yalın farkı vardır, benim birde telefon faturası var 15 TL. Bende devam etcem digiturk çok para,ttnet en uygun 49 tl ye var,15 daha verip Dsmart +internet en uygunu galiba

• quote:

2 yıllık taahhütüm bitti taahhüt sonunda 80 TL teklifi kabul ettim mega paket + internet ama siz baya iyi fiyata kullanıyormuşsunuz

"D-smartın bu hafta yaptığı 4 kanal için her paketten 8 tl istemesi"

Benden böyle bişey istemediler ,hangi kanallar için mis bu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.