Şimdi Ara

Digiturk mü D-smart mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
58.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef oyle. Yapilabilecek bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm ben 2004 ten beri digitürk üyesiydim aylık mac izliyecekseniz birde normal paketleri belgesel vs en az 70 tl yi gözden cıkarın ben 94 tl ödüyordum cıktım kurtuldum burada coğu arkadaş natgeo dan bahsetmiş sadece digiturkte diye 10 yıldır bu kanala bakan kişi olarak şunu söyleyim kanal facia nasılmı aynı belgeselleri pişirip önünüze koyar 1 yıl izlersiniz sadece günde saat 21 gibi işe yarar belgesel koyar gerisi köpeklere fısıldıyan timsahlara fısıldıyan adamlarla gecer history kanalı adını unutmuş birkere tarih belgeseli izlemek nasıp olmadı buzyol kamyoncuları tutturmuş aynı bolumu 1 hafta verır bırde facıa ötesi depo savaşları aynısını aynı gun enaz 7kere verır ınanmyan DT sıtesınde program rehberi vaar bakar film kaanallarını zaten izliyene aşk olsun hem belgesel hem film istersen lig tv den pahalı siz o sıtedekı fıyatlara kanmayın 6 ay veya 12 ay sonra ıkı katını alıyorlar arıyorlar hedıye 1 ay sınema paketınız var onaylarsanız acalım derler o hedıyeyı 24 ay tahahutlu gıydırırler d smarta gectım dt den daha fazla belgesel spor ve fılm hd sadece 35 tl harıka goruntuyle ustelık

• dsmart modül aldım toplamda ulusallarla beraber 25 hd kanal 24 250 tl fiyat cok iyi bence aylık 10 tl gibi bir rakama geliyor modü, alak ,steyen varsa kacırmasın deriim
  • Eger maçları izleyeceksen tabiiki digitürk ama ben dizi iflm izlerim diyorsan dsmartı tek gecerim çünkü yeni ifilmler cogunlukta dsmartta ama digitürkte oyle değil çogu fillmler eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsaacPromise

Eger maçları izleyeceksen tabiiki digitürk ama ben dizi iflm izlerim diyorsan dsmartı tek gecerim çünkü yeni ifilmler cogunlukta dsmartta ama digitürkte oyle değil çogu fillmler eski

Sen bu dediğinde ciddi misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_fb39

quote:

Eger maçları izleyeceksen tabiiki digitürk ama ben dizi iflm izlerim diyorsan dsmartı tek gecerim çünkü yeni ifilmler cogunlukta dsmartta ama digitürkte oyle değil çogu fillmler eski

Evet digirürk bi film veya belgeselin aynısını 1 hafta izletiyor sadece saat 9 gibi adam akıllı belgesel oluyo yayın olarak bana göre dsmart daha iyi geliyor ama spor yayınları konusunda digitürk kesinlikle 1 numara
  • Film ve dizi konusunda Digiyi tek geçerim ben de..

• quote:

quote:

ne yazdığını bilmiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

quote:

ne yazdığını bilmiyor galiba

asıl siz bilmiyorsunuz iki patformda boş TeleDünya daha iyi(!)...

• IsaacPromise I kullanıcısına yanıt
    Belgesel çekmek masraflı bir iş. Platformdan ziyade, problem sektörle alakalı. Çeşitliliği bol fakat kalitesiz belgeseller yayınlanacağına, az sayıda fakat kaliteli belgeselin yayınlanmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koalaxy -- 24 Mart 2014; 17:01:33 >
  • En rahatı ıp t vzaten tüm dünayı izleyebiliyorsun digitiürke dsmarta aylık verecgine yıllık makul bir fiyata tüm liiler nerdeyse evinde filmler diziler belgeseleer
  • Dsmart: NTV spor smart , Smart Spor (CL maçları), Ulusal Kanal (digi'de yok)

Digiturk: Nat Geo Wild HD (harika bir kanal), LigTV, TJK TV (dsmartta bulunan ise dandik TayTV, gereksiz reklamlarla dolu), GS-BJK-Bursaspor TV (bunlar dsmartta yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 26 Mart 2014; 14:06:02 >
  • ccam server avrupa yayınları daha iyi hemde sansürsüz
  • D-smart da kullandım Digitürk de kullanıyorum. Her iki platformun da kendine göre eksi ve artıları var.

D-smart çeşitli spor aktivitelerini(F1, Şampiyonlar Ligi , NBA, La LİGA, Euroleague, Moto GP) elinde bulundurması yönünden, kanal çeşitliliği yönünden,
    Discovery kanallarının çoklugu yönünden Digitürk'ten önde.

Digitürk Süper Lig, Basketbol Ligi ve Premier Lig elinde bulundurması yönünden, Nat Geo kanalları yönünden D-smart'tan önde.

HD yayın kalitesi iyi bir televizyona sahip olundugunda anlaşılabilir ancak. Gerçek Full HD tvniz yoksa kaliteyi anlamak güçtür. Çoğu HD kanallar 720P olarak yayın yapmaktadır. Platformlara özgü kanallar dışında Full HD yayın yapan kanal bulunmamaktadır(TRT HD hariç). Yüksek kalitede yayın yapan kanallarda Digitürk
    D-smart'tan daha iyidir.

Film kanallarındaki filmlerin güzelliği göreceli bir konudur.

Çocuk kanallarında açık ara Digitürk öndedir.

3D tvniz var ise Digitürk 3D kanalda çeşitli belgeseller, maç yayınları, filmler yayınlanmaktadır.

Ve benim için en büyük fark. D-smart kanal geçişlerinden yazılımdan kaynaklanan gecikmeler çoğu zaman insanı çıldırtıyor. Digitürk burada da öne geçmektedir.

Müşteri hizmetlerindeki sıkıntılar her iki platformda da uğraştırıyor.

Bunlar benim düşüncelerim ve gözlemlerim. Ben digitürk abonesiyim şu anda. Süper lig basketbol ligi ve premier ligden dolayı digitürk abonesi oldum.

Neyi izlemek istiyorsanız ona karar vermelisiniz. Ona göre abonelik almalısınız. Şu iyi bu iyi diye değil, ne izlemek istiyorum diye düşünmenizi tavsiye ediyorum.
    Satiş merkezlerine gidip araştırıp ona göre abone olmalısınız. D-smart 24 ay taahhütle, Digitürk 12 ve 24 aylık taahhütlerle satış yapıyor.

Saygılar...

• Tekirdağ/Çorlu'da dsmart bağlatmaya kalktım bana faturası 440tl oldu

Elime verdiler uydu alıcısını, modemi siz kurarsınız diyorlar. Neden dedim-ay onuda mı biz kurucaz dediler

7 gün içerisinde cayma hakkım olduğu için internet+dsmart ı iptal edeyim dedim kurulumu yapan bayideki arkadaş! ben almıyorum cihazları geri dedi.

Haska ticaret dsmart bayiine çok teşekkür ederim ki ilgilendiler ve aldılar cihazları.

Şimdi arkadaşlarım gibi bende digitürk kurdurucam.

Gelsin yeni çıkan ücretsiz değişen uydu alıcı teklifleri, internetten kendini güncelleyen kaliteli uydu alıcısı, gitsin vestel marka kanalları 2 şer 2 şer atlayan lan portu olup internete girmeyen ama kumandada www tuşu bulunan uydu alıcısı.

3 ardaşımda da igitürk var uydu alıcıları aynı yeni güncel.

İş yerinde ise dsmart kullananların hepsinde faklı problem farklı uydu alıcı saçma sapan bir durum.

En basit hata türksat kullandığı için bazı kanallar full çekiyor-bazılar ise çekmiyor. Digitürk tek çanak tek sinyal tüm kanallar aynı kalitede çekiyor.

Dsmart ne yazık ki epey bir problemli, ürün satışından aldıkları komisyonlarda güzel satıyorlar cihazı ne halin varsa gör. Dsmart teknik servisi bayii sahiplerinin yeğeni galiba hepsinde. Kurulumada gelenler firmayı değil dayısının dükkanını savunduğu için tek videya bile para isteyebiliyorlar. Digitürk ise teknik ekip ile çalışıyor. Kurulum yaparak kumandayı size bırakıyorlar.

9 sene digitürkten soran nereden bulaştım diyorum dsmart'a.

Bu gün internet+digiturk başvurusu yapıyorum.

Hadi hayırlısı bakalım.

• karadeve36 kullanıcısına yanıt
    Evet kaç gün sonra aldığım ders : Sakın Digitürk Arkadaşını Getir Kampanyası ile başvuru yapmayın. Digitürk sizi bir bayiye yönlendiriyor. 4 defa yönlendirdiler iş yapmayan dandik alt bayilere yönlendiriliyorsunuz ve bir çoğunda ya internet için modemi yok yada kurmayı bilmiyor, olmadı uydu alıcısı eski kalmış toz içinde

Olmadı zaten internet+hd uydu alıcısını istediğinizi digitürk çağrı merkezi anlamıyor. Yada anlıyor da işine gelmiyor!

Sonuç olarak kaliteli bir bayi yardımı ile kurulum gerçekleştirmeyi deneyeceğiz. Gidin direkt adıyla-işiyle düzgün iş yapan bir bayi seçerek bireysel başvuru yapın. Yoksa Digitürk evine tek kablo için 8 delik açmaya gelen hanzoları yollar valla.

Son olarak - Adamlar beni yönlendirdikleri bayi başka bir ilçedeydi. Aradım dedim şakamısınız siz. Kendileride 2 günde zor çözdüler olayı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

Mrb arkadaşlar son zamanlarda tv'yi yeniledim 3d, ultra hd falan herşey var ama malesef sadece bunla iş bitmedi.Normal kanalların çoğu yan tarafları gözükmüyor yayın çözünürlüğüyle tv farklı oluyor sd yayınlarda hd kanallar adam gibi izlenebiliyor.Şimdi size bir sorum var aylık 20 tl yi geçmeyecek ve içinde en fazla hd kanal olabilecek şekilde ne almam gerek ister d smart olsun ister digiturk aylık max 20 tl ve hd kanallar lazm şimdiden tşkler :)

Sonuc nedir ?

• Suan dsmart taahhutum bittigi icin surekli yenilemek icin ariyorlar. Super paketi hd olarak 26 tl 12 ay taahhutle one suruyorlar. Ayrica 24 ay taahhut ile mega yani en ust seviye olan paketi hd olarak yine 26 tl ye sagliyorlar.

Asil film ve belgesel kanallari icin kullanmak istiyorum. Digiturkte de ilk 3 ay 15 tl sonraki 9 ay 36 tl olan sinema paketi var.

24 aylik taahhut dusunmuyorum. Sizce ne yapmaliyim. Suan dsmarti sd olarak kullaniyordum hicbir zevk alamadim. Sadece Discovery kanallarini severek izlerdim.

• JoSeePh kullanıcısına yanıt
    D Smartın film ve belgesel kanalları beş para etmez. Şampiyonlar ligi için alınır sadece. Dijitürkün belgeselleri daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

D Smartın film ve belgesel kanalları beş para etmez. Şampiyonlar ligi için alınır sadece. Dijitürkün belgeselleri daha iyi.

2 sene önce evet cazipti. Şimdi ben Galatasaraylıyım ve en fazla çeyrek oynuyoruz 5 maç izliyorum. Zaten çarşamba maçları starda. Bende geçiş yapacağım ligtvye mecbur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.