Arkadaşlar İstanbul da modüllü üyelik satan bildiğiniz bir bayi varmı? |
Digiturk Modül [ANA KONU] (39. sayfa)

-
-
Son bilgi şu anda modüllere 4k yayını durdurulmuş eski aboneler seyrediyormuş eski derken onu da öğrendim eutelsat aboneleri türksata geçse bile onlarda da çok ısrar edenleri yapıyorlar bu arada hala sözleşmeleri bitene kadar eutelsat kabul ediliyormuş sözün özü modülün varsa türksata ilk abonelik ile girdiğinde şimdilik olmuyormuş 31 aralığa kadar eutelsat abonesi bitireceklermiş ondan sonra 2023 de topladıkları 4k kutuları turksata göre ayarlıcaklarmış,bizdeki 4k modül eutelsat aboneliği devam edip anteni turksat da çalıştığına göre ya beni işlettiler yapmamak için yada abuk sistemleri gerçekten bu şekilde oluyor neticede yapmıyorlar şimdilik son 1 hafta da aradığım müşteri hizmetleri beni çok yordu buradan 4k modülü olup digitürk 4k frekansını bulmaya çalışan arkadaşlar frekans var ama 4k yayın vermiyorlar şimdilik açıklama yapılacakmış takip ediyorum gelişme olursa ben veya arkadaşlar paylaşırsa en azından ilk derbi maça belki modülde 4k yi açarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 7 Ağustos 2022; 2:1:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kutudan modüle geçiş için servis ne kadar ücret talep ediyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Söyleyin bana, digiturk 7e'yi yerel bir tuner ile izlemek mümkün mü? Başka bir vu+duo 4k tunerim ve bir irdeto Secure ci+ CAM Smith modülüne sahibim. Kartı oraya takıyorum, modül kartı görüyor, her şey aboneliği görüyor ama kanallar açılmıyor? Bu nasıl düzeltilmez?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kars hocam
Şimdi üyelik alsak ama modül istesek işleyiş nasıl oluyor acabaquote:
Orijinalden alıntı: DGrayMan
kars hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ben bayiye gittim modüllü üyelik varmı diye sordum var dedi bana sonra kart ile 12 taksit ile aldım herşeyi halletti bayi. takım kartı modüle tv ye ufak bir eşleşme sorunu yaşadım. sonra digiturk online işlemlerden eşleştirme sinyali yolladım iki dakika sonra kanallar açıldı. hepsi bu.
Benim bayide yoksa nasıl olacak başka bayidenmi yolluyorlarquote:
hocam ben bayiye gittim modüllü üyelik varmı diye sordum var dedi bana sonra kart ile 12 taksit ile aldım herşeyi halletti bayi. takım kartı modüle tv ye ufak bir eşleşme sorunu yaşadım. sonra digiturk online işlemlerden eşleştirme sinyali yolladım iki dakika sonra kanallar açıldı. hepsi bu.
hocam o konuda bir bilgim yok malesef hangi şehir acaba?
İstanbulquote:
hocam o konuda bir bilgim yok malesef hangi şehir acaba?
Bende 1 aydır cihazlı üyelik var kullanamadık bir türlü kaldırdık cihazı. Müşteri hizmetlerini aradım modül istedim 120 lira servis ücreti var dedi kabul ettim yoksa çekilecek çile değil cihaz işi. Yarın kuracaklarmış bekliyorum.
-
Hocam bende o 45 kanalın içinde Digitürk 4k hiç yok anlamadım.
modüle geçmede çok kararsızım ne diyorsunuz
-
Kutu kumandayla uğrasmaya nr gerek var geç keyfine bak tak izle
Ayrıca görüntü kalitesi bana göre daha iyi imkanın varsa düşünme derim
Arkadaşlar bu gün gelip modülü taktılar. Servis 120tl ücreti faturaya yansıyacakmış. Gelen arkadaş önce takmayalım çok sorun çıkar vs. dese de ben ne olursa olsun tak dedim.
Modül medeniyettir arkadaşlar.
Şimdi benim anladığım kadarı ile modül takılınca benim gibi lg televizyonu olanlarda zamanla otomatikman kanal silinmesi, kanal yer değiştirmesi gibi sorunlar çıkabiliyor. Bu nedenle bu işlerden anlamayan kullanıcıların talebi üzerine servis de her seferinde gelip kanal araması kanal sıralama vs. uğraşıyor. Bununla uğraşmak istemedikleri için cihaz öneriyorlar.
Benim tv 42lm615s eski bir model. Modül normal çalışıyor.
-
Yer neresi hocamquote:
Orijinalden alıntı: ilkerk88Arkadaşlar bu gün gelip modülü taktılar. Servis 120tl ücreti faturaya yansıyacakmış. Gelen arkadaş önce takmayalım çok sorun çıkar vs. dese de ben ne olursa olsun tak dedim.
Modül medeniyettir arkadaşlar.
Şimdi benim anladığım kadarı ile modül takılınca benim gibi lg televizyonu olanlarda zamanla otomatikman kanal silinmesi, kanal yer değiştirmesi gibi sorunlar çıkabiliyor. Bu nedenle bu işlerden anlamayan kullanıcıların talebi üzerine servis de her seferinde gelip kanal araması kanal sıralama vs. uğraşıyor. Bununla uğraşmak istemedikleri için cihaz öneriyorlar.
Benim tv 42lm615s eski bir model. Modül normal çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eskişehir tepebaşı
Tmm hocam ben istanbuldayım ondan sordumquote:
Orijinalden alıntı: ilkerk88Eskişehir tepebaşı
Arkadaşlar spor check-in paketini izlemek için resmi tuner ve digiturk 7e kartım var. Bir modül satın alıp içine digiturk tunerden bir kart takarsanız böyle bir paket çalışır mı? Modülü ayrı olarak nereden satın alabilirim? Belki ideto kodlamalı herhangi bir modül yapacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X