< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (181. sayfa)
2 Mobil
-
-
799 ticari. Bein 4 olarak kuklanılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD RYZEN R7 3700X /Shappire Nitro Rx6700XT MSI B450 TOMAHAWK MAX/XPG Gammix D30 3200MHZ (8X2) DDR4 /CORSAİR VS650 PSU/WD BLUE 1TB 7200RPM/240GB SANDİSK ULTRA II ZALMAN Z3 PLUS -
Arkadaşlar bişey soracağım şimdi ben bayiden modül istedim yok dedi ama 4k izlemek istiyorum ama uydumuz merkezî sistem 4k kutu için illa bireysel uydu mu lazım yani mdu lnb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet. Merkezi sistem ile Digiturk 4k uydu alicisini izleyemezsiniz. Modülde ısrarcı olursaniz alabilirsiniz ve direkt tvye takarak izleyebilirsiniz sorunsuz ve ekstra uydu, kumanda, kablo karmaşası olmadan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
4k yayın için alınması gereken paketin tam adı ne acaba paket adını söyleyin bizim bilgimiz yok diyo çok bilgili müşteri hizmetleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yıldızlı ek servis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Bana yıldızlı ek servis isimli paketi tanımlar mısın diye gittiğimde halledebilirim değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şu modül sıkıntısını bi tek biz mi yaşıyoruz sürekli
söküp takmak gerekiyor aşırı can sıkıcı bir hale geldi
bir de beinconnect izlemediğimiz halde şifre kimsede olmadığı
halde beinconnect sebebiyle maç bloke oluyor her seferinde digitürkü arayıp 20 dakika konuşmak gerekiyor o zamana kadar ilk yarı bitiyor zaten
Bu iki sorun önceden yoktu yeni başladı sırf güzel görüntü için uydu yayını aldım pişman oldum bilsem tod tv alırdım
Müşteri temsilcisini arayarak halledebilirsiniz. Dikkat edin size 4K uydu cihazı teklifi yapacak ve servis gelmesini isteyecek ama siz modüllü üyeyim yıldızlı ek servis olan 4k’yı tanımlayın diye ısrarla belirtin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Mühendis -
Hocam normal bein4 değilmi o. Bende kanal listesinde bile yok. Ticaride olsa listede çıkması gerekmez mi
İsim filtreleme yok tcl tv kullanıyorum. Baktım göremedim. İşin garibi 780 yok direk 779dan 781 e gidiyor. Sanki gizli gibi.
Bence siz önce sonradan düzenlemek için kullandığınız kanal listenizin resmini çekin. Tkgs otomatik modda güncelleme yapın. Problem çözülmezse kanallarınızın hepsini silin tkgs otomatik modda güncelleme yapın. Eğer zor olur diyorsanız 777 den itibaren silin. Sonra tkgs otomatik mod güncelleme yapın. Düzelmesi gerekir. En son tkgs esnek modda kanallarınızı sıralarsınız.
Hocam görüntü kalitesi tod’a göre belirgin derecede iyi mi? Ben de modül düşünüyordum. Sizin şu sıkıntılar beni de düşündürdü
kullandığınız tv modeli nedir bende daha önce tod kullandım ama hiç memnun kalmadım yayın gecikmesi kalite düşmesi özellikle debylerde 3 aydır modullü kullanıyorum lg tvde hiçbir sıkıntı çıkmadı görüntü kaliteside iyi yayında herhangi bir bozulma da yok modülü hiç çıkarmadım bugüne kadar
_____________________________ -
dostum connecten izlerken ekrana bir sefer dokundugunda ekranda küçük bir uydu stiker belirecek buradan yayını kapat ve uyduya geç diye bölüm var oradan yayını sonlandır bu durum beinsport 1 i izlerken problem yaratır çünki bjk gs fb ts maçları bein 1 de yayınlanıyor yani bein 1 i izlerken connecten bein 2 veya 3 izleyebilirsin aynı anda saygılar
Sıralı kanal listesine ihtiyacım var tv de kanal aradım tkgs yok bütün kanalları karıştırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Teknoloji Herşeyim -
LG tv için hazır kanal listesi varsa çok hora geçer 🤲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
308 GT Yeşil P5
Iphone 14 Pro128 GB Derin Mor
LG CS55 OLED TV -
android mi
Hocam şöyle yaptım. Normalde tkgs kullanarak kanal gücelliyordum, tcl tv de şifreli kanal uyarısı veriyordu ve sürekli kanal değiştirdiğimde kanal güncellemek zorunda kalıyordum. tüm kanalı temizledim ve otomatik aramayı kendim yaptım. beinsportların hepsi geldi ama tkgs den güncellediğimdeki gibi parlak ve net değil gibi geldi bende yeni frekansları manuel olarak girerek güncelledim. ve yeni beinspportlarda geldi ancak bein2 ve 4 gelmedi yine onları artık eski frekanssdan net olmadan izleyeceğim. ama bu her kanal değiştirmede şifreli kanal deyip bezdirme olayı anladımki tkgs freknaslarını kullanınca yapıyor. kendimiz tarayınca o sorun kalktı.
hd kutudan module gecmeyi dusunuyorum. gecen teknik servis elemani geldi ve modulu onermedi isininca yayin donuyor vs pisman olursun dedi. Kullananlar gecmemizi onerir mi? bir de gecersek yildizli ek servis paketi aylik ucreti ne kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı