Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.445
Cevap
95
Favori
225.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam modul kutudaki gibi bir ücreti yok ancak 4K icin 10 lira aylık ek ücreti var , ben son hafta iptal dilekçesi ile son günlerde guzel teklif vermişlerdi dedim tek şartla kabul ederim değişimi ucretsiz yapın onlarda kabul ettiler normalde modul değişim icin 550 lira alıyorlarmış.
    Kanal hizi icin kutu daha seri ama benim icin hiç ama hiç önemi yok istediğim yerde odada izleyebiliyorum çok pratikte sağlıyor. Son olarak samsung ve lg lerce digiturk kurulumunu yaparsan (kanal ayarlarindan) kutudaki kanal sıralamasına ve güncellemeleri alabiliyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de iptal dilekçesinde belirttim ve bugün beni aradılar. Ben de ücretsiz yaparsanız dedim tamam dediler. Servis aradı. Modül elimizde var büyük ihtimal yarın döneceğiz dediler. Benim tv samsung 2024 model. Arkasında cı modul aparatı var ama sanırım ekstra digitürkün modülü gerekiyormuş. İnşallah sorun çıkarmazlar modül yok diyerek. Ama yoksa da merkezden istiyoruz dediler. Senin süreç nasıl oldu. Memnun musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Sayenizde çözdüm. Samsung tv kullanıyorum. Gelen servis elemanı hiç bir şey bilmiyor kendisi de ifade ediyor sıklıkla :) Otomatik ayarlama menüsünde digitürk seçip arattığında trt1 ve 400. Kanalda 4k çıkmıyor. Müşteri hizmetleri de samsung servise yönlendiriyor. Ama arkadaşın sayesinde digitürk değil de tkgs seçtiğimde tüm kanalları buluyor. 770te digitürk 4k var. 777de bein kanalları ama ilkten şifreli hatası veriyor. Kartı çıkarıp takınca ileri geri yaptım kanalları 2 dk sonra hepsinin şifresi çözüldü. Bu arada müşteri hizmetlerini aradığımda 4k aboneliğini de başlattım. Normalde dün müşteri temsilcisi açmıştı. Ama açılmamış. Öncesinde bunu yaptım hani. Samsung tv niz varsa bu şekilde yapın. Umarım faydası olur

• ahmetblk67 A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun  

• Merhaba arkadaslar,

Yurt disinda yasiyorum ve su anda Zapper 4K uydu alicisi kullaniyorum. Artik modüle gecmek istiyorum. Ozel 4K kutularda kullanilan LNB'den bende de var. Modüle gecmeden once, TV'nin tum kanallari bulup bulamayacagini merak ettigim icin anten kablosunu uydu alicisindan cikartip dogrudan televizyona taktım.

Turksat 42° Dogu uydusundan otomatik kanal arama yaptigimda beIN Sports kanallari cikmiyor. Ama Eutelsat 7E, 10E gibi tamamen farkli uydulari secip tarattigimda bir sekilde Digiturk 4K kanali (3-4 tane) cikiyor, fakat bunlar 770. kanalda degil. Bu biraz kafa karistirdi.

Ayrica, Digiturk 4K kanalindan cok memnunum, goruntu kalitesi 77. kanaldaki goruntuye gore cok daha net ve temiz.

Televizyonum Samsung Neo QLED QN90B 75 inch.

Bu sorun, bende kullandigim ozel LNB ile mi alakali olabilir mi?
    Bir de, Turksat 42E uydusunda manuel arama yapmak istedigimde ne yazik ki 11675 frekansi secilemiyor. Bu da ayri bir problem gibi. Tkgs dediginiz sey nedir, ne ise yarar?

Bu konuda bilgisi olan veya ayni sorunu yasayan var mi? Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 18 Haziran 2025; 1:44:1 >

• Update:
    Uydu aramasi yaparken tum uydulari sectim (toplam 83 tane, mesela Eutelsat 7E, Intelsat 20, Astra 5B gibi). Simdi kanallari bulabildim ama her kanaldan birkac tane cikti.
    Mesela:

beIN Sports 1 = 2648, 2659, 3759
    beIN Sports 2 = 2651, 2662, 3762
    vs. vs.
    Ayrica dikkat ettim, bu beIN Sports kanallari Thor / Intelsat 0.8W uzerinden gorunuyor.
    Neden her kanaldan birden fazla cikiyor? Bu konuda bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 18 Haziran 2025; 2:41:46 >
  • Murat23070 M kullanıcısına yanıt
    Hocam turksattaki çoğu yerel kanal gibi digiturk de yurt dışına sinyal vermiyor dolayısıyla ulaşman mümkün değil. Aynı şey Türkiye içinde geçerli turkiyeden bir başka ülkenin uykusundan yerel kanallar çıkmaz bazıları hariç. Bunu icin avrupadan abonelik digiturkun abonelik hizmeti vardi hala varmi bilmiyorum görüşmeniz lazım

• umidoo kullanıcısına yanıt

Evet, Turkey Beam uzerindeki kanallari (ATV, TV8 ve TRT 4K gibi) burada alamiyoruz, ama zaten onlara ihtiyacim yok, ben sadece spor izliyorum. Avrupa maclari TRT'de sifreleniyor, bu maclari izleyebilmek icin TRT'nin Turkey Beam uzerindeki yayinina ulasmak gerekiyor. Ancak Digiturk, TRT 1 ve TRT Spor'u da sifreli sekilde yayinliyor (Turkey Beam uzerindeki versiyonlar). Neyse ki, Digiturk'un TRT Spor'u West Beam uzerinde yayinda, bu yuzden burada Hollanda'da sorunsuz sekilde aliniyor.

Abonelikle bu maclari izleyebiliyorum, su anda da 4K kutu ile bunu yapiyorum. Kalite, Turkiye'deki free to air TRT kanallari gibi degil, bitrate biraz daha dusuk, ama yine de izlenebilir ve yeterli. En guzeli de bu maclari izleyebiliyor olmam.

Uydu kablosunu direkt olarak TV'ye bagladigimda da birden fazla TRT 1 ve TRT Spor kanali buluyor, hem sifreli olanlari hem de FTA (free to air) olanlari. Tabii bunlar West Beam uzerindeki versiyonlar, Turkey Beam degil.

Sadece su konuda biraz endisem var: eger CI module'e gecis yaparsam, bu modulin sifreli kanallari bir sekilde cozemeyeceginden korkuyorum. Aslinda bu korkum cok da mantikli degil, cunku neden calismasin ki? Kutu da calisiyor neticede. Ama yine de su ana kadar Hollanda'da Digiturk 4K, beIN Sports vs gibi kanallari CI module ile izleyen kisilerden guncel bir deneyim veya yorum bulamadim.

anlamadigim bir diger konu da su: eger goruntu kalitesi kutularla birebir ayniysa — hatta bazilari daha bile iyi oldugunu soyluyor — neden insanlar hala kutu aliyolar? Hem fazladan yer kapliyor, ekstra kablo ve priz derdi var, elektrik tuketimi de daha yuksek. Cogu TV zaten smart, tum uygulamalar yüklü, isteyen kendi cihaziyla kayit da yapabilir. Bu durumda kutunun ne avantaji kaliyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 18 Haziran 2025; 15:19:21 >

• Murat23070 M kullanıcısına yanıt
    Kutuyla sinyali alıyorsanız modullede alırsınız sonuçta şifreyi çözüyor sistem , kutu sadece kendi kanal sıralaması ile izliyorsun yeni gelen kanalları kendi guncelliyor daha kategorili ilerliyor sinema, ulusal , haber , spor çocuk belgesel gibi ama diğer sistemde TKGS de çok karışık ancak samsung yada LG lerce digiturk modu var aynı kutu gibi kurulum yapınca sıralamaları alıyorsun numaralar yerleri herseyi aynı. Bende kutu kullandım benim amacım 4k olarak en uygun hali modul olduğu ancak kullandıkça hoşuma gitti açıkçası

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba , tod görüntü kalitesi tatmin etmediği için 4K Modül almak istiyorum. Birkaç sorum var.

1) Bu modül bizim kendi uydu çanağımız ve LNB mizden mi sinyali alıyor ? 120 lik çanağımız ve tam ayarlı 4K destekli Next lnb miz var ama çatıya artık ulaşım yok. Modüle için yukarı çıkıp ayar yapmaları gerekiyor mu ?

2) Bu modülün 2025 / 2026 yeni sezon maçları için toplam maliyeti ne kadar tutuyor fiyat bilgisi olan var mı ?

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt

Modülün tek görevi şifreli kanalları çözmek bunun dışında kendi çanağınızı kullanıyorsunuz, televizyonun dahili uydu alıcısını kullanıyorsunuz. Modül için çanakta ekstra bir ayar gerekmiyor çanağın türksat'a bakması yeterli, çanaktan gelen kabloyu televizyonun uydu girişine bağlamanız yeterli oluyor. Televizyonunuzda digitürk kurulum desteği varsa direkt digitürk kanal sıralamasını kullanabilirsiniz, yok ise tkgs ile kurulum yapabilirsiniz, 770'den itibaren digitürk kanalları başlar, tkgs ayarını esnek yaparsanız kanal sıralamasını keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Modül ile uydu alıcılı aboneliğin fiyatı fark etmiyor. Zaten abonelik ücretine dahil ikisi de ister uydu alıcısı ister modül seçiyorsun. 4k kanalı açtırmak için aylık yada yıllık ücret ödeniyor en son aylık 9-10 lira yılık 100 küsür liraydı değişmiş olabilir. Abonelik fiyat teklifleri için https://forum.donanimhaber.com/digiturk-teklifleri-hangi-paketi-kac-tl-ye-izliyoruz--29890472 konusunu takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Haziran 2025; 23:26:50 >

teşekkür ederim dostum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm , önce 4k kutu alacaksınız fiyatları şu şekilde dedi ;

1268 nakit 4k kutu ücreti ek 50 TL fatura yansıması aylık 399 tl , 12 ay taksitli 349 tl paket ücreti.

Daha sonra modül için başvurup birde onun için ücret ödemesi alacaklarmış ama kaç para olduğunu söylemedi.

İyi akşamlar hocam önce kutu alacaksınız diye bir şey yok direkt modül isteyin ücretsiz kurulum

Ya sallamış müşteri hizmetleri yada siz 4k üyelik istiyorum dediğiniz için 4k kutulu üyelik bilgisi vermişler.

Siz 4k kısmını karıştırmayın hiç normal modüllü aboneliğinizi yaptırın zaten müşteri hizmetleri sadece abonelik işlemlerini başlatır, sonrasında servis sizi arayacak randevu için servise mutlaka kutu değil modül istiyorum diyeceksiniz ona göre size modül getirecekler mırın kırın edebilirler modül düzgün çalışmıyor elimizde yok diye yalanları sıralayabilirler modül yoksa kuruluma gelmeyin deyin o modül gelir mutlaka. Abonelik aktivasyonunuz yapıldıktan sonra da müşteri hizmetlerini arayıp modüllü üyeliğim var 4k kanalını açtırmak istiyorum deyip açtırırsınız. İlk kurulumda modül için ek bir ücret yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Haziran 2025; 0:45:16 >

evet kafası da karışmış olabilir dediğin gibi. çok teşekkür ederim dediğinizi yapacağım. kendi kendime kutu alacaz bide modüle için ekstra mı uğraşacam filan demiştim , bu şekilde ise iyidir.

• Bugün itibariyle digiturk üyeliğimi modül ile başlattım. 4k kanalı da açıldı. Bakalım hayırlısı 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.  

• ahmetblk67 A kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, sizde hangi model tv var bende s90d var modul için teknik servis geldi aparatıyla birlikte tv'ye taktı ancak CI+ modülü bulunamadı hatası çıkıyor cihaz modülü okumadı bir türlü modül gelmeden test edildi çalışıyor dendi ama açamadık bir türlü mecbur modülü taktıramadan gitti sizde benzer bir problem oldu mu çözümü var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül üyelik ile izliyorum. Farklı bir Digitürk 4K kanalı Türksat uydusuna eklenmiş. Kanalda sinyal yok. Digitürk 4K kanalı frekans değiştirecek sanırım.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.