Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.445
Cevap
95
Favori
225.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Philips tvde favori listesiyle düzenleme yapabiliyorsun sadece onuda favori listesini bir defa açtığın zaman kapatmadığın sürece hep favori listesindeki sıralamayı kullanabilirsin. Kanal listesi açıkken yeşil tuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

ben dosya atabilirim birazdan

• afakan55 A kullanıcısına yanıt

pm den iletirseniz çok sevinirim tek tek yapmak çok zor digiturk için değil mi sıralama

Ewt digitürk kanalları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afakan55 -- 10 Nisan 2025; 11:35:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afakan55 A kullanıcısına yanıt
    Bu gun gonderebilir misin aksama kadar acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selamlar, 4k fiyatı ne kadar güncel?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar E33-4 hatasi aliyorum surekli karti sokup takiyorum duzeliyor bu boyle surekli uyari mi cikacak sokup takmadan duzelmeyecek mi ? Simdi soruyorum herkes modul problemli diyor

Ben kullanıyorum modül herhangi bir sorun yok.

Bahsettiğiniz hata kodu kanal-abonelik yetkisiyle ilgili bir hata. Müşteri hizmetleriyle bir görüşün sinyal yenileme v.s. yapmayı denesinler. Farklı televizyonda deneme şansınız varsa onu da deneyebilirsiniz.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Yok zaten sokup takinca duzeliyor ama baska kanala gectigim an tekrar cikiyor veya tv kapatip acinca

• bende modülü uzun süredir problemsiz kullanıyorum. çok nadir anlık şifreli kanal hatası alıyorum. kanal değiştirip ya da tv yi kapatıp açınca düzeliyor. mozaiklenme hiç yaşamıyorum. onvo ov65500 4k TV de kullanıyorum. bein 4k da açık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanal d görüntü kalitesi sizde nasıl bende kötü gibi diğerlerinde sorun yok

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt

Modülün görüntü kalitesine bir etkisi yok.

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt

modul adı üstünde sadece modulasyon yapar yani şifre varsa onu çözer görüntüye bir etkisi yoktur o sizin kendi tvnizin tuneri ile alakalıdır

• Arkadaşlar bende samsung tv için istedim modül yarın takacaklar. 4k için lnb değişmesi gerekebilir dediler ama benim normal uyduda trt 4k izleniyor. Değişime gerek var mıdır. Lnb hariç ücret almayacaklarmış.

• Hayır lnb falan değişmez. Lnb değişimi 4k kutu olursa değişiyor, türksat üzerinden izliyorsanız siz sadece modül için lnb değişimi v.s.yok. Kartı modüle takacaklar aktivasyonu yapacaklar bitti. Sonrasında müşteri hizmetlerini arayarak ek ücret ile 4k kanalını açtırabilirsiniz.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

Tv'nin kutusundan şöyle bir aparat çıkmıştı taktım arkasına. Ekstra bir şeye gerek kalmıyor anladığım kadarıyla.

• Benim televizyonda direkt takılıyor yuvası var bazı modellerde gösterdiğiniz gibi aparatı olabilir.

• Modülü takmaya geldiler ama okumadı. Uğraştı etti en son tv nin yuvası bozuktur dedi. Ben biraz uğraşırım dedim başka tv ye falan takarım siz kutuyu alın modül kalsın dedim. 1 saat uğraştım. En son modulden kartı çıkardım, diğer yüzünü çevirip taktım okudu. sinyal yoktu. Arayıp sinyal attırdım düzeldi. 4k için online işlemlerden asistana yazdım. Temsilciye yönlendirdi. 5dk da açtırdım onu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisler Allaha emanet maalesef yarısı hiçbir şey bilmiyor.

• Bein sports kanallarinda mozaikleme yasiyorum. Sizde bu sorunla karsilasdiniz mi? Genellikle mac saatinde oluyor. Ne yapmaliyim?

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.