Şimdi Ara

Digiturk Modül (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ispanak Namık , ahmetbas1905 , ahmetbas1905 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
2.449
Cevap
62
Favori
176.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaç kere denedim devam ediyor şimdi modülsüz normal uydu kanallarını bir hafta kullanacağım bakalım aynı sroun olmazsa demek ki modülden eğer olursa uydudandır.

  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt

    hocam sony xh 90 ile modül izleyemiyorum ben de kutuya geçeceğim. sony'lerde sorun var anladığım kadarıyla. kartı söktüm kitaplıkta duruyor. TV uygulamasından maç izliyorum 2 haftadır. kutu almak en iyisi.


    ekleme: şöyle bir durum buldum. ben modülü değiştirmeden önce yazılım sorunudur diye tv'yi sıfırlamıştım. sonra daha da kötü olmuştu. ancak sistem güncellemesine baktığımda "güncel" yazıyordu. belki bu 2022 güncellemesini manuel olarak yüklemek gerekebilir. vaktim olduğunda deneyeceğim. tam olarak modül kullanırken pikselasyon sorunu çözümü yazıyor.


    https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00275350




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 24 Ekim 2023; 10:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt

    Valla geçenlerde güncelleme geldi bende yükledim hocam benimkide güncel denerseniz sevinirim yoksa bende kutuya geçeceğim bayiye gitsem ücretsiz değişim yapar değilmi modül ile kutuyu ?

  • Modül olarak kullanıyorum. Normal kutudan kullanamadığım özellikleri kullanma şansımız var mıdır? Mesela normal digi kumandasında altyazı, seslendirme şeçenekleri, yada bilgi ekranında ileri saatlerde yayınlanacak program bilgileri görünüyor. Modulde normal tv kumandası var, ücretsiz yayınmış gibi açıp izliyoruz.


    Modulün eksisi bu diyebiliriz eğer durum böyle ise

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    TV destekliyorsa hepsi mevcut . altyazı ses program bilgisi vs hepsi var bende . TV Philips pus8505

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    Hepsini destekliyor hocam. Tcl tv kumandasında renkli tuşların ve klavye işaretinin olduğu düğmeye basınca seçenekler açılıyor. Epg bilgisi zaten rehber tuşuna basınca açılıyor. Epg bilgisi çıkmayanlar habitat tv kanalını açıp biraz beklerse tüm kanalların güncel rehberi açılır. Modülde şifreli kanal uyarısı, kasma vs. hataları olmaması için tvyi sürekli hızlı başlangıç modunda açmamak lazım. Özellikle gece yatarken tamamen kapatmak daha iyi olur. Android/google tvlerin şişmesi önlenir bu şekilde. Böyle yapınca şifreli kanalları direkt çözüyor bende, tabi zap yaparken kanal geçişleri biraz daha yavaş o da normal. Yani modülün stabil çalışması tamamen tvnin gücüne, ısınmasına vs. bağlı. Kutuya göre mükemmel konfor modül.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül rahatlık ve keyif dir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

    Hakan hocam bildiğiniz gibi bendede tcl tv var. Bence bu tcl tv'de kumandada numerik olmaması doğal bunu anladım ama, renkli tuşlarıda fiziksel yapmamaları numerik tuş yerine gececek olan tuşun içine atamaları bence saçma. Ben şuan siz diyince hatırladım renkli tuşların varlığını. Direk kumanda üzerine bırakıla bilirdi numerik gibi çok değil 4 renk var zaten.


    Benim tv'de yaşanan sorun nedeni ile hızlı başlatma çalışmıyor. Sürekli normal uzun açılış kapanış yapılıyor. Buna rağmen şifreli kanal uyarısı veriyor. Hatta açtığım kanala geri döndüğümde yine şifreli dediği oluyor. Şuana kadar beni tek yoran bu oldu modülde. Kanaldan çık geri gel şifre çözülsün olayı. Yani ben full hızlı başlatma kullanamıyorum bende var bu durum. 75c745'di tv.


    Sizde kumanda üzerinden kapatmaya bastığınızda, Kapanıyor... yazısı çıkıp bi 10 saniye bekletme yapıyor mu? Modül takınca böyle oldu. Muhtemelen çıkarırsam bastığım gibi kapanacak.


    Habitat tv olayını anlayamadım pek. Tüm kanalların güncel rehberi derken bu habitat tv'ye özgü bir durum mu? Bu kanalda bütün tv'lerin yayın akışı mı görünüyor hakan hocam?





  • Birde modülde kartı çıkarıp, direk destekleyen başka bir tv'ye taktığımızda örnek arkadaşımıza gittiğimizde yayın direk gelir değil mi? Yani taşınmaya başka yerde izlemeye müsait midir?


    Kutuda direk kutuyu taşıma olayı olurdu sanırım.

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    Başka yerde izlemek için bir engel yok ama misafir olarak gidilen evdeki TV'de kurulum falan yapmak gerekir ki bence buna hiç gerek yok. 1 ay kadar şehir dışına çıkmıştım o süreçte kaldığım yerdeki TV'deki bein connect'i kullandım. Görüntü de fena değildi doğrusu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

    Tak çalıştır gibi olurdu diye düşündüm ben. Bana kuruluma gelen arkadaş direk kartı taktı sinyali açtı o kadar. Şifreli-Şifresiz kanallar zaten vardı. Kartı tak şifreyi çöz olayı oldu. Bende misafirlikte kurulum derken şifreli-şifresiz tüm uydu kanallarının olduğu tv'de takıp direk sinyal alırım diye düşünmüştüm

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    Hocam bende de kapata basınca modül çalıştığı için hemen kapanmıyor, bekliyor sizinki gibi.

    Tvyi ilk açınca kanallarda bilgi yok yazıyor, habitat tvye basıp birkaç saniye bekledikten sonra çoğu kanalın güncel epg bilgisi geliyor otomatik. Bir trt kanalı açarsanız trt grubunun, digiturk kanalı açarsanız digiturk grubunun epg bilgileri güncelleniyor örneğin. Ama habitat'ı açınca çoğu kanalın geliyor rehberi.

    Şifreli kanal uyarısı, hemen çözmeme bende de oluyordu ama şu an olmuyor. Safety guard uygulamasında hızlandırma, temizlik falan vardı onları deneyin bi isterseniz.

    Modülü başka bir cihaza takınca direkt çalışıyor diye biliyorum, kuruluma falan gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    Evet tak çalıştır. Direk açılır kanallar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle modül kart üyeliği için müşteri hizmetlerini aradım modül üyelği var dedi adres falan aldı servis gelip takacak dedi.Ne arayan oldu ne soran oldu.Gerçi biraz mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz ondanmı acaba.Yakın zamanda modül üyeliği yaptıran varmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Habitat tv tivibu diyor. Bende digiturk var sadece. Yayın gelmesede epg bilgisi gelir mi? Yoksa sizde tivibu var ondan mı bütün kanalların bilgisi geliyor?

  • Vestel Tv de kullanan varsa kanal tablosunu paylaşabilirmi.. andorid vestel tvde otomtik kurulum yok.. kanallara ulaşmak çok zor... 

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    Bende de tivibu yok hocam. Şifreli kanal uyarısı çıkıyor zaten. Yayın olmasa da güncel epg bilgileri geliyor. Bende sadece trt 4k'nın epg bilgisi gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer upscale yapılıyorsa neden gs maçı yok bu 4k kanalında şu an?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskisi kadar 4k upscale bile yok bunlardan kurtulmamız lazım birde şunu sorayım bende bir kaç haftadır beinsports 1 de mozaiklenme oluyor maç yayınlarında sizdede var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimal hazırlığı fb ts macına yapıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.