Şimdi Ara

Digitürk MGM MOVİES Kanalını Çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birbirinden güzel western filmleri ve hollywood'un unutulmaz klasiklerini ekranlara getiren MGM MOVIES kanalı 1 ağustostan itibaren çöpe atıldı.Süper Lig olmasa bende kutuyu çöpe atacagım.Kanal eklemeleri gerekirken sürekli kanal eksiltiyorlar.araplar aldıktan sonra Digiturk tamamen ucube haline geldi.
    Digitürk  MGM MOVİES Kanalını Çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 1 Ağustos 2017; 3:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne saçma bir iştir arkadaş.

Digiturk'te sevdiğim en iyi kanalı çıkarttılar sebepsiz yere.

Western ve 90'lı yılların aksiyon filmlerini sürekli takip ediyordum ben bu kanalda. Özellikle 90'lı yılların aksiyon, mafya, suç temalı filmleri çok güzeldi.

Süper lig maçları olmasa bende bir dakika kullanmam şu Digiturk'u. Yazıklar olsun.

• Müşteri hizmetlerini arayıp beni mağdur ettiniz giderin magduriyetimi diye bir çemkirmek lazım o zaman
  • Sony channel eutelsat 51 nolu kanala eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vysladkzl -- 1 Ağustos 2017; 10:7:6 >
  • çok izlemesem de duruyordu ara ara iyi film çıkardı ne çıkartıyor ki.
    sonynin gelsi iyi olmuş onda da film dizi çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promedyumx

Müşteri hizmetlerini arayıp beni mağdur ettiniz giderin magduriyetimi diye bir çemkirmek lazım o zaman

hıyarlar hiç söylemiyor geçen geçtim aile paketine desene mgm çıkacak yakında diye.
  • Digitürk kurulduğundan beri vardı, gitmesi kötü olmuş

Tür olarak, özel bir kesime hitap ediyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    digiturk moviemax reklam müziği
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MGM MOVIES HD gelse keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen bi durumdu dünyadaki son mgm kanalıydı yerime amc gelebilirdi ama çıkarıldı keza almanya skyda da geçen yıl kapatılmıştı üzücü durum iyi film veriliyordu son 2 yıldır özellikle tivibudanda ortak yayın geçmesiyle gece gündüz sansürlüydü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.