Şimdi Ara

Digitürk LED TV Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32" LED TV + 1 Yıl Digiturk Üyeliği kampanyasından yararlanmanız durumunda:

Senelik 775TL,
    İlk ay tüm kanallar Açık,
    1 Yılllık Digiturk Giriş paketi ve seçtiğiniz 2 adet Keyif Paketi ücretsiz,
    Kurulum, Uydu Alıcısı ve Çanak Anten Ücretsiz
    Aylık Fatura yok,
    Taahhüt yok,
    SUNNY Slim Kasa Beyaz 32" LED TV

SUNNY 32" LED TV Özellikleri
    SİPARİŞ KODU: 110012593
    Ağırlık (kg): 3,53
    Boyutlar(GxYxD) (mm):
    Çıkışlar: Kulaklık Ses Çıkışı
    Çözünürlük (piksel): 1920x1080
    Ekran boyutu: 32"/82 cm
    Ekran formatı: 16:9
    Garanti süresi: 2 YIL
    Girişler 1: TUNER,HDMI,VGA,SCART,RCA
    Girişler 2: COMPONENT,PC SES
    Güç Tüketimi (W): 36
    HDMI girişleri: 1 Adet
    Kontrast oranı: Mega Kontrast
    Kulaklık çıkışı: Var
    Kutunun içindekiler: Kumanda, Pil, Garanti Belgesi
    MARKA: SUNNY
    MODEL: 32"
    Scart: Var
    Ses çıkış gücü(RMS) (W): 2 x 2,5 W
    Tipi: LED TV
    Yanıt süresi (ms): 8
    USB Girişi: Yok
    USB Kayıt: Yok
    3D: Yok
    Wireless Ready: Yok
    Wifi: Yok

Kampanya detayı

• kampanyada ki tv nasıl yan oda için tv almayı düşüyorum kampanyadan bilgi verebilir mısınız?
  • Kampanya genelmi? yoksa belli bir bayi mi yapıyor nasıl ulaşırız nereden bilgi alırız ?
  • Kampanya harbi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda 32" televizyon aradıgım zaman denk geldi fena kampanyaya benzemiyor , 1 yıl HD ,vs. var.
    internetten bilgi için basvurdum bakalım...
  • üyelik aktivasyon ücreti falan + ücretler var mı acaba
  • Detaylarda 30 tl aktivasyon ücreti olduğu yazıyor. Tv fiyatı hızlıalda 650 tl. Güzel kampanya gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 140 liraya senelikdigiturk satiliyordu kalan farkla ben sunny degil sony alirim

• Televizyonu ben kullanıyorum. Öğrenciyseniz ideal :)
  • Mevcut üyeler kampanyadan yararlanabiliyor mu?
  • Neden bu kadar heyecanlanılmış anlayamadım. İhtiyacı olan, alma arefesinde olan için güzel bir tesadüf olabilir belki. Ben şu anda, tüm HD kanallar açık + 4 paketli, HD kutu ücretsiz taahhütsüz ayda 25 TL ödüyorum. 25x12=300 TL yapıyor yıllık. Bu durumda TV yi 100-150 TL ucuza vermişler gibi oluyor. Bence öyle el yakan bir sıcaklık yok, ama tekrar ediyorum ancak yeni geçecekler için ve de 2. bir TV ihtiyacı olanlar için güzel bir tesadüf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 12 Nisan 2013; 12:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Neden bu kadar heyecanlanılmış anlayamadım. İhtiyacı olan, alma arefesinde olan için güzel bir tesadüf olabilir belki. Ben şu anda, tüm HD kanallar açık + 4 paketli, HD kutu ücretsiz taahhütsüz ayda 25 TL ödüyorum. 25x12=300 TL yapıyor yıllık. Bu durumda TV yi 100-150 TL ucuza vermişler gibi oluyor. Bence öyle el yakan bir sıcaklık yok, ama tekrar ediyorum ancak yeni geçecekler için ve de 2. bir TV ihtiyacı olanlar için güzel bir tesadüf.

üstad sizin kampanya hangisi acaba? Bir arkadaşa da almak istiyoruz uygun birşey bulamadık.
  • Özel bir kampanya değil açıkçası, 10 yıllık eski bir üyeyim sadece. Standart paket kullanıyorum. Ara sıra sorun yaşayınca şikayet ediyorum hemen bişeyler veriyorlar sağolsunlar. HD yayınları ve kutuyu bu şekilde aldım. Bunun haricinde yeni bir kampanya varmış, 2 hafta önce başladım. 12 ay film paketine abone oluyorsun, aylık 14 TL, ilk 3 ayın ücretini almıyorlar ayrıca yanında yine 3 ay boyunca yetişkin ve dizi film kanallarını da açıyorlar. Buna da katıldım, güzel bir paket çünkü. Bence siz de eski bir üye iseniz açın görüşün MH ile, biraz sitem edin ama "bakın başkalarına bunları vermişsiniz" demeyin, başka bir şirkete geçeceğim artık falan deyin memnun değilim vs büyük ihtimal farklı açılımlar sunacaklardır. Ağlamaya emzik vermiyorlar artık

• Maalesef arkadaşım yeni üye olacak :)
    Teşekkürler.
  • yanlış anlaşılma var sanırım ben okudum hem mevcut hem de yeni abone olacaklar için kampanya
  • ben basvurdum ama geri donen olmadı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.