Şimdi Ara

digitürk iptali nasıl yapıcazz bilgisi olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digitürk alalı 5 ay oldu ama ben digitürkü kapatmak istiyorum kapatabiliyoz mu ve kapatma ücreti ne kadar alırlar bilgisi olan varsa yardım etsin lütfn

• tahahhüt süresi varmıydı veya tahahhüt süresi baz alınarak indirim yapıldı mı ? eğer indirim yapılmışsa o 1 yıllık indirimi ödemek zorundasın.
  • Digiturku ara. Taahhutun bitmemistir. Ne kadar ucret odeyecegini soylerler. Kapatmaman icin bin bir turlu zulum ediyorlar. Iptal icin faks cekmeni istiyorlar. Ardindan kutu iadesi zamani geliyor. Iade edeceginiz zaman sizi arayacagiz diyorlar.Tabi aramayip 250 tl ceza kesiyorlar teslim etmediginiz icin. Kavga gurultu iade edince size teslim ettiginize dair sari bir kagit verecekler. Onu kaybetmeyin. 2 yil sonra arayip kumandayi iade etmediginizi soyleyip 100 tl odemenizi isteyecekler. Iade ettiginize dair belgeyi talep edecekler. Cogu kisi ince bir kagit parcasini 2 yil saklamadigi icin paşa paşa oduyor parayi. Anlastiklari bir avukatlik ofisi var. Dogrudan icraya veriyor. Kapattiktan 1 yil sonra cikardiklari 60 tl fatura icin 250 tl odedim. Onun icin takip etmeyi unutmayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömrümü yedin beaa daha du 5 ay oldu ya ben yurt dısı muhabbeti var gitme durumum var ondan iptal ettircem ya zaten 80 veriyom ligtvye aşşa yukarı sen bana diyon ki 500 cıkar cepten diyon en az kullanırım veyada birine veririm o kullanır zaten o para cıkcaksa öle yaparım yahu ben 50 100 felan alcaklar felan sandım hani.
  • valla benim süre bitmiş olduğu haldezor kapattırabildim.

girişte köpeğin oluyorlar. kapattırırken yüzüne bile bakmıyor bu firma. tövbeler tövbesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.