Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, aynı kutuyu kullanıyorum. Kanal geçişleri dışında dediklerinize katılıyorum. Fakat HD kanal geçişleri ahım şahım hızlı değil. Benim TV'deki dahili uydu cihazı ile neredeyse aynı hıza sahip. Hatta hız demeyeyim, yavaşlığa sahip...

Arkadaşımda DSmart var. Saniye değil salisede kanal geçişi oluyor, ne olduğunu anlamıyorsunuz... Bizde ise 3 saniye civarı bu süre...

Not: Bu olumsuzluğa rağmen, Digiturk'un en iyi kutusu denilebilir. Bunu da söylemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 27 Ocak 2016; 19:36:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Hocam, aynı kutuyu kullanıyorum. Kanal geçişleri dışında dediklerinize katılıyorum. Fakat HD kanal geçişleri ahım şahım hızlı değil. Benim TV'deki dahili uydu cihazı ile neredeyse aynı hıza sahip. Hatta hız demeyeyim, yavaşlığa sahip...

Arkadaşımda DSmart var. Saniye değil salisede kanal geçişi oluyor, ne olduğunu anlamıyorsunuz... Bizde ise 3 saniye civarı bu süre...

Not: Bu olumsuzluğa rağmen, Digiturk'un en iyi kutusu denilebilir. Bunu da söylemek lazım.

Ya doğru ben portalı ve dilediğin zamanı çok kullanıyorum oradaki hızı büyüleyici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bu kutunun o özelliği sayesinde, TV'den reklamlara boğularak program izlemeyi bıraktım.

Ne takılma var ne başka bir olumsuzluk... AKK'ye takılıp 3Mbit'e düşse bile HD görüntü veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Aynen hocam. Bu kutunun o özelliği sayesinde, TV'den reklamlara boğularak program izlemeyi bıraktım.

Ne takılma var ne başka bir olumsuzluk... AKK'ye takılıp 3Mbit'e düşse bile HD görüntü veriyor.
    quote:

Orijinalden alinti: reguse

Aynen hocam. Bu kutunun o özelligi sayesinde, TV'den reklamlara bogularak program izlemeyi biraktim.

Ne takilma var ne baska bir olumsuzluk... AKK'ye takilip 3Mbit'e düsse bile HD görüntü veriyor.

Aynen bende ona şaşırıyorum açıkçası 3mbps ye düşünce bile internet HD geliyor filmler.

• 9503 HD görüntü kalitesi, 9505'ten farklı olarak daha iyi..

• Arkadaşlar kurulum geçenlerde gerçekleşti. 9504hd kurdular. 9505hd ile arasındaki farklar nasıldır? Görüntü ve hızda farklılıklar var mı? 9505e mi geçmeliyim? Bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Arkadaşlar kurulum geçenlerde gerçekleşti. 9504hd kurdular. 9505hd ile arasındaki farklar nasıldır? Görüntü ve hızda farklılıklar var mı? 9505e mi geçmeliyim? Bir öneriniz var mı?

9504 te güzel bir kutu

• arkadaşlar bu kutu ya usb den film izleyebilen arkdaşlar var mı hangi format ile izleyebiliroyoruz bilen var mı ?
  • 1.Mesajdaki Video için teşekkürler.Kutuya gelirsek IQ portal gerçekten süper çalışıyor.Diğer cihazlarda da gördük sanırım 9505 HD cihaz en iyisi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

1.Mesajdaki Video için teşekkürler.Kutuya gelirsek IQ portal gerçekten süper çalışıyor.Diğer cihazlarda da gördük sanırım 9505 HD cihaz en iyisi olmuş.

Çok doğru özellikle Portalı çok kullanan arkadaşlar için nokta atışı kutu
  • arkadaşlar cihaz stand by konumundayken power tuşuna basınca cihaz açılıyor ama görüntü vermiyor illaki tv yi açıp kapatmak gerekiyor. başına bu durum gelen var mı acaba ?
  • Dt de humax cihaz alan pişman olmaz çok memnun kalır... ancak vestel ve sunny den şiddetle uzak durun derim bu üçü dışında diğer kutularını denemedim bir şey diyemiyeceğim ama humax gerçekten çok iyi... bende bunun bir alt modeli var gerçekten taş gibi on numara cihaz diyebilirim... geçen kardeşime üyelik aldım humax istedim 9505 getirmeşler menü falan aynı ama cihaz gerçekten çok küçük ve şık olmuş beğendim özetle dt de humax ı tavsiye ederim

Not: bunlar acaba hangi işlemcileri kullanıyorlar bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

9505 ARC ses sistemi sorunu devam ediyor mu? Bugün bu aleti talep ettim. Bende arc üzerinden ses alıyorum. Lütfen acil cevap.

Bende geçenlerde 9505 bağlattım, sırf portal kullanmak için ARC sorununu bile bile bu cihazı istedim. Şu ARC sorunu ile ilgili hiç gelişme yok mudur? Yazılım güncellemesi ile falan çözerler yakın zamanda diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

9505HD kullanmaktayim. Bazi arkadaslar sorun yasamislar. 2 konuda bilgilendirme yapayim

1-) Bu cihazin sol tarafindaki usb girişe vestel tv ler icin satilan wifi adaptor ile internet baglantisi saglayabilirsiniz ben kullandim sorunsuz.

2-) Hdmi ARC özelliği bu cihazda sorunlu. Ben şöyle aşabildim. Bende hdmi repetaer var. 1 in 2 out olandan. Bununla bagladigimda Hdmi ARC çalışıyor. Ancak bazrlen 576p olan görüntü mavi düğme ile sadece yerel olabiliyor bazen de 720p 1080i modlari tercih edilebiliyor.

Cihazı 1.5 sene oldu alalı. 2 adet kullanıyorum. Sadece yukarıdaki 2. Madde kullanicilar açısından buyuk sorun bence...

İyi akşamlar, Vestel Usb Adaptörü Digiturk 9505HD için satın almak istiyorum ancak bazı yerlerde uyumlu olmadığını onun yerine başka bir marka ve chipsetli ürün alınması gerektiği yazılmış , bu ürünün donanımhaberdeki sayfasında Next uydu alıcısında çalışmadığı yazılmış. Acaba Digiturk 9505HD için durum nedir ve siz bağlantıyı nasıl yaptınız sadece Digiturk kutusuna takmak yeterli mi yoksa başka işlemler gerekiyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: posedion78

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

9505HD kullanmaktayim. Bazi arkadaslar sorun yasamislar. 2 konuda bilgilendirme yapayim

1-) Bu cihazin sol tarafindaki usb girişe vestel tv ler icin satilan wifi adaptor ile internet baglantisi saglayabilirsiniz ben kullandim sorunsuz.

2-) Hdmi ARC özelliği bu cihazda sorunlu. Ben şöyle aşabildim. Bende hdmi repetaer var. 1 in 2 out olandan. Bununla bagladigimda Hdmi ARC çalışıyor. Ancak bazrlen 576p olan görüntü mavi düğme ile sadece yerel olabiliyor bazen de 720p 1080i modlari tercih edilebiliyor.

Cihazı 1.5 sene oldu alalı. 2 adet kullanıyorum. Sadece yukarıdaki 2. Madde kullanicilar açısından buyuk sorun bence...

İyi akşamlar, Vestel Usb Adaptörü Digiturk 9505HD için satın almak istiyorum ancak bazı yerlerde uyumlu olmadığını onun yerine başka bir marka ve chipsetli ürün alınması gerektiği yazılmış , bu ürünün donanımhaberdeki sayfasında Next uydu alıcısında çalışmadığı yazılmış. Acaba Digiturk 9505HD için durum nedir ve siz bağlantıyı nasıl yaptınız sadece Digiturk kutusuna takmak yeterli mi yoksa başka işlemler gerekiyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben denedim çalışıyor. Yeni güncelleme vs geldiyse denemedim. Dondurdum şuan üyeliğimi, ama ben sorunsuz baglandım. Yandaki usb girişine taktım. Hatta elle ip falan girdim bayaa kurcukladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazda neden 1080p 60hz görüntü modu yok? en fazla 1080p 50hz çıkabiliyor!

• cihaza güncelleme geldi galiba artık ses açınca ekranın sağında dikine ses ibresi çıkıyor başka neler değişti acaba
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Evet bugün güncelleme gelmiş ses açma artık dikey çıkıyor. Başka ne değişiklik var ben de merak ettim. Görüntü daha bi canlı geldi gözüme sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

Evet bugün güncelleme gelmiş ses açma artık dikey çıkıyor. Başka ne değişiklik var ben de merak ettim. Görüntü daha bi canlı geldi gözüme sanki

ben pek değişiklik göremedim vallaha senin ki psikolojik olmasın
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Olabilir :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.