Şimdi Ara

Digitürk hakkinda basit bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar digiturkte izle ödemi yoksa öde izle sistemimi kullaniliyor

Örnegin benim sözleşmem 11 kasimda bitiyor ben kasim ayinin başinda faturami òdeyip sozlesmemi uzatmazsam yayinlarim 12 kasimda kapanacak ama ben kasim ayinin parasini peşin vermiş olmuyormuyum ? Bu durumda parasini verdigim yayini ay dolmadan nasil kapatabiliyor digi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 16 Ağustos 2015; 17:14:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• öde-izle sistemiyle çalışıyolar. 3 kasımda çıkacak fatura normalde 3 aralıka kadarki dönemi kapsar. fakat sizde nasıl kesilecek ona bakmanız lazım belki 12 kasıma kadarki (eğer kapatılacaksa o tarihte) dönem ücretlendirilecek. eğer taahhütünüz 12 kasıma kadarsa 3-12 kasım arası indirimli fiyattan 12kasım-3aralık arası o dönemki normal yani zamlı ücrettende hesaplanabilir yani daha yüksek faturada gelebilir. ekim ayı içinde müşteri hizmetleriyle görüşmeniz ve talebinizi iletmeniz yararınıza

Orijinalden alıntı: poison06

öde-izle sistemiyle çalışıyolar. 3 kasımda çıkacak fatura normalde 3 aralıka kadarki dönemi kapsar. fakat sizde nasıl kesilecek ona bakmanız lazım belki 12 kasıma kadarki (eğer kapatılacaksa o tarihte) dönem ücretlendirilecek. eğer taahhütünüz 12 kasıma kadarsa 3-12 kasım arası indirimli fiyattan 12kasım-3aralık arası o dönemki normal yani zamlı ücrettende hesaplanabilir yani daha yüksek faturada gelebilir. ekim ayı içinde müşteri hizmetleriyle görüşmeniz ve talebinizi iletmeniz yararınıza

Cevabin için teşekkur ederim
    Ama digiturk benim uyeligimi kapatip kapatmayacagimi 3 kasimda bilmiyor olacak benimde arayip soylemedigimi varsalim bu durumda digiturkun 1 aylik fatura kesmeye hakki bulunuyormu bunu sadece kendim icin sormuyorum genel olarak dusunursek butun uyelere karsi nasil bir tutum sergiliyor bunu merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen ay sporextra paketini 1 yıl taahhüt vererek alırken MH temsilcisi süre bitiminde uzatılsın mı yayın devam etsin mi diye sordu daha önceden sorulmuyordu. diğer firmalardan da taahhüt tecrübeme dayanarak söylüyorum otomatik uzama yapanlarda var güncel fiyattan taahhütsüz devam ettirenlerde ama her halukarda yayın açık kalır burda iş müşteriye düşüyor kendi işimizi takip etmemiz lazım satış yapan firma için 1 ay extra para alınsa kar kardır
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.