Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
14
Favori
152.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce Digitürk hala eutelsat aktif olduğunu hatta resim atarak söylemiştim. Ama bugün gelişmiş kuruluma baktığımda eutelsat gitmiş. Sadece Türksat var. Daha dün açtım sıkıntı yoktu. Hatta çoğu kimse inanmadı. Resim attım yine aynı... Ama şimdi yok. Kolay kurulum seçiyorum kanal bulmuyor.
    Ama Türksat dan arattım tekrar. Sadece normal kanallar var? Digitürk kanalları yok.
    Acaba neden? Kesin bir yerde bir şey atlıyorumdur.🙄🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    Digiturk birşeyler yapıyor herhalde sagemcom cihazlarda da eksik kanal problemleri var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende Sagemcom cihaz var 2.5 haftadır izleyemiyorum Tatilde olduğum için ve Lig başlamadığı için dert etmedim ama geçen hafta Lig başladı artık derdim oldu, Digitürk efendide Eutalsat MDU dan kurtulup Türksat’a geçemedi.. arıza sebebinide ne diye sorarsanız, sinyal zayıf hatası alıyorum dün bir arkadaş geldi maç öncesi düzeltti bügün yine aynı arıza var Ankara’daki sıcaklardan mı oldu bilmiyorum ama para verdiğim hizmeti kullanamamak canımı sıkmaya başladı artık, Modüldede 4K yayın vermiyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Elimde dmdu5 lnb isteyen bir 4k DİGİTURK uydu alıcısı var. Bununla merkezi sistemden sorunsuz bir şekilde yayın alabilir miyim ? Olmazsa normal HD alıcı ile yayınları izlemem mümkün müdür? Apartman yöneticisi izin vermiyor ayrı çanağa ama maçları izleyen varmış ortak kullanılan çanak antenle sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Yeni eve teknik servis geldi ve Ortak anten sisteminde 4k kutuyu kullanamadık; HD kutuya döndüm mecburen. Yalnı beinsports kanallarında kırılmalar çok sık oluyor. Sinyal zayıf geliyormuş kutuya. Ortak antenin lnbsinin mi değişmesi lazım ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar...eutelsat uydusunda şuğan güncel hangi ülkelerin kanalları varki...ülkemizde halen dijitürkün ayrılışına rağmen bu uyduya yönelik çanak anten sayısı kaliteli avrupa kanalları yayına devam ettiği için hayli fazlamı merak ediyom... 

  • Arkadaşlar turksat bu dan kurulum yapiyorum ama bazen çocuk kanalları eksik çıkıyor bunun nedeni nedir çözemedim, kendi kendine kayboluyor falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba evi taşıdım yeni evde digitürk kablosu var eski kiracidan kalan. Bende digitürk yok. Megicsee receiver var arama yapınca 10 kanal filan çıkıyor. Mevcut kanallarda sinyal var ama kalite 0 yayın alamıyorum. Nasıl bi ayar yaparsam turksat kanallarını seyredebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde özellikle istanbulda yaşayanlar için sinyal problemi genel olarak mı arttı yoksa bende mi sorun var?


    Şu an normal kapalı havada bile özellikle bein kanallarında sinyal sorunu oluyor, ufak yağmurda vs. Müşteri hizmetlerini aradığımda hava muhalefeti bu ara sorun var diyor herkeste böyle mi beni mi geçiştirdiler böyle diyerek acaba?

  • Frank Slade kullanıcısına yanıt

    Senin çanak anten de sorun var genel sorun olmaz hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    300 küsür servis ücreti alıyorlar, her sene bu dönem sinyal sorunu yaşayıp servis çağırıyorum. para için kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum artık.

  • Frank Slade kullanıcısına yanıt

    Çanak bozuk işte bizim gitmiyor.

  • Frank Slade kullanıcısına yanıt

    Bende de TH Türk Haber ve Beyaz TV'de sinyal sorunları yaşanıyordu uzaktan sinyal yenilemelerini istedim öyle bir mevzunun olmadığını servisin gelip bakmasını söylediler bende vaktim olmadığı için şuanlık kalsın dedim aradan biraz zaman sonra ne hikmetse sinyaller düzeldi.

  • merhaba arkadaşlar…İstanbul’da ki adresimde binamda ki ortak anten sistemde 4k plus cihazı değişimi yapıldı hiç sorun olmadan izledim yayınları…başka bir şehirde ki köyüme gittim buraya dmdu lnb takmak ve kurulum için şehire mesafeden dolayı yüksek bir ücret talep etti servis…dmdu lnb yi cihazı kendim alıp takmak istiyorum…digitürk dışında nereden bulabilirim…teşekkürler…

  • salihaydin70 S kullanıcısına yanıt
    Sahibinden gibi 2.el alışveriş sitelerinde var hocam şimdi baktım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GencebayErol G kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim…biraz daha detaylı arayınca buldum…☺️🙏

  • arkadaşlar disney junior, beinsports 1-2-3-4 kanallarında bozulma oluyor görüntüler birbirne giriyor veya anlık kapanıp açılıyor. onun dışındaki kanallarda herhangi bir sorun yaşamıyorum.


    fabrika ayarları, kanal kurulumu vs hepsini yaptım aynı sorun devam ediyor. digiturk mh aradım benden 450-tl servis ücreti istiyor onda da uydu anteninden kaynaklı diyerek yapmama ihtimalleri var. kendim nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim.

  • Kutuda sinyal bilgisinde MDU tipi; MDU1 ve Uydu Eutelsat yazıyor bende, bu normal değil mi? Hava biraz kapansa sinyal sorunları alıyorum içerde düz uydu şakır şakır çekerken, iyice paranoyak oldum.

  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.