Şimdi Ara

Digitürk ethernet girişi neye yarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce HD Digitür aldım.Arkasında ethernet girişi var.O ne işe yarıyor ? Cevaplarınızı bekliyorum.

• USB ve Ethernet girişi ileriye dönük teknolojiler ve uygulamalar için konulmuş cihaza.
  • Diji Hdd ye kaydedilen filmleri ethernetten pc ye aktarabiliyormuyuz ?
  • Ben teknik servise sormuştum kaydettiğimiz yayınları başka bir yere aktarabiliyormuyuz diye ama hayır cevabını aldım.Ayrıca aktarılma imkanı olsa bile ethernet girişinden değil USB girişinden yapılır diye düşünüyorum.
  • Bri deneyeyim bakayım usb girişini
  • herhangi bir neticeye vararsan ve burada paylaşırsan sevinirim.Kolay gelsin
  • cihaza noteboook soğutucu bağladım usb den
    zaten başka bi işe de yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bye Bye Beatiful

cihaza noteboook soğutucu bağladım usb den
    zaten başka bi işe de yaramaz

güzelmiş
  • Ethernet girişi genelde interaktif işlemlerde işe yara bu cihazda oda yok ne işe yarar merak konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ethernet girişi genelde interaktif işlemlerde işe yara bu cihazda oda yok ne işe yarar merak konusu

İnteraktifte ethernet değil telefon girişi kullanılıyor.Plus cihazında interaktif kanalların hepsi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

quote:

Ethernet girişi genelde interaktif işlemlerde işe yara bu cihazda oda yok ne işe yarar merak konusu

İnteraktifte ethernet değil telefon girişi kullanılıyor.Plus cihazında interaktif kanalların hepsi var.

d-smartta ethernet işe yarıyor. digi telefon hattınımı kullanıyor
  • quote:

evet telefon bağlantısı üzerinden yapılıyor herkeste internet olmayacağı için.Bu yol daha pratik.
  • quote:

quote:

evet telefon bağlantısı üzerinden yapılıyor herkeste internet olmayacağı için.Bu yol daha pratik.

D-smart her ikiside mevcut. Diginin vestel cihazını kullandığım için bir bilgim yok bu interaktif olayından.
  • quote:

quote:

quote:

D-smart her ikiside mevcut. Diginin vestel cihazını kullandığım için bir bilgim yok bu interaktif olayından.

Digitürk Vestel cihazında bu interaktif olayı yok dediğin gibi.Ama DT Plus'ta HDMI, scart, optical, USB, ethernet, telefon hattı, YPbPr, audio l-r gibi birçok alternatif çıkış var.Benim de D-Smart hakkında hiç bilgim yok

• arkadaşlar yeni konu açmak istemedim burdan sorayım...bende vestel hd receiver aldım bugün...ancak plazmam biraz eski hdmı girişi yok...bağlantımı dvı girişinden yaptım....dvı-hdmı kablo ile....ancak bazı kanallar çıkmıyor sorun nedir acaba bi fikri olan varmı...lig tv 77 den çıkıyor 377 den sadece ses var ekran masmavi....hd olarak sadecefox sport ile NG wild çıkıyor diğer kanallarda yine masmavi bi ekran var...yardımlarınızı bekliyorum...
  • YPbPr veya Scart ı kullanarak bağlantıyı deneyince de aynı sonuca mı ulaşıyorsun?Alternatif yolları da deneyip bunu bizimle paylaşırsan sorunun neden kaynaklandığını çözebilirsin
  • bugün scartlada denedim tüm kanallar gösteriyor.....bu şekilde sorun kabloda diyebiliriz ama sorun kablodaysa neden bazı kanallar gösteriyorda bazıları göstermiyor....
  • Uydu alıcında sorun olabilir.hazır 30 günü geçmemişken bire bir değişim yap ve tekrar dene bence.HD yayını HDMI ile izleyemeyeceksen bir anlamı yok.Scart görüntü kalitesini tam iletmiyor.Altın uçlu olsa bile.
  • Sorununuz hdcp( (kopya koruma sistemi) kaynaklı. Hdmi - dvi kabloda hdcp desteği yok. Bunu aşmak için hdfury benzeri aparatlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.