Şimdi Ara

Digitürk engelli paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digitürkün yenı paket sisteminde engelli paketı hakkında birşey goremedım bilgisi olan varmı

• Digitürk engelli paketi

yakında detaylar açıklanacak.Şuan yan oda için bilgiler paylaşıldı.Muhtemelen yan oda fiyatlarına yakın olacak. Detaylar eklenir yakında : http://www.digiturktrabzon.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 7 Haziran 2017; 16:32:18 >
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk engelli paketi

Bu şaka herhalde!! Yan oda ile engelli paketi aynı fiyattı. Şimdi ise normal taahhüt paketi ile engelli fiyatı indirimleri düşünce neredeyse aynıya geliyor, bu engelli kardeşlerimize resmen hakarettir. Buna da tepki gösterilmeli bence..
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Bütün firmalarda durum öyle ttnet te engelsiz paketlerde aldığın indirim engelli paketinden daha ucuza geliyor Turkcell-Vodafone abuk subuk rakamlar veriyorlar yeni birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Digitürk engelli paketi

Bu şaka herhalde!! Yan oda ile engelli paketi aynı fiyattı. Şimdi ise normal taahhüt paketi ile engelli fiyatı indirimleri düşünce neredeyse aynıya geliyor, bu engelli kardeşlerimize resmen hakarettir. Buna da tepki gösterilmeli bence..

Bu tarifeleri kullanan cogu kisi engelli olmadigi halde bir yolunu bulup engelli tarifesi kullandigi icin artik firmalar bu yola basvuruyor.
    Haklilar da. Ama olan gercekten engellilere taninacak guzellige oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• %50 indirimin gerçekten uygulanmadığı ve liste fiyatlarının haksız şekilde bu kadar yüksek olmasını btkya şikayet etsek bişe çıkarmıki acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat listesini nereden bulabilirim? Az önce aradım "Sporun Yıldız Paketi"ne tam 140 tl fiyat çektiler. İndirimle size 70 oluyor dediler. Yan oda fiyatı olarakta 49,5 tl dediler. Ben geçen sene 12 tl giriş 35 tl şampiyonlar paketi ücretsiz hd yayın alıyordum. Toplam 47 tl eder. Hadi 7 tl HD yayına para ödemiş olsaydım. 54 tl eder. Benim izlemeyeceğim paketleri koyup 70 tl fiyat çekmek ne demek. Bu sene kaçınılmaz son İPTAL ETMEK !
  • Yeni paket sistemden engelle indirimi diye bişey kalmamıştır açık ve net.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.