Şimdi Ara

DİGİTÜRK'E MAİL YOLLAYACAĞIM YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DCR DT 9002 RECEİVER'IM BİLİNMEYEN BİR SEBEPTEN BELKİ DE GÜNCELLEME YAPARKEN FİŞ ÇEKMEKTEN DOLAYI ESKİ YAZILIMA DÖNMÜŞ . BÜTÜN KANALLAR SİLİNMİŞTİ . KURULUM YAPILDIĞINDA YALNIZCA 16 DİGİTÜRK KANALI ÇIKIYORDU. 3 HAFTADIR BU SORUNU YAŞIYORUM . EN SONUNDA BUGÜN CANIMA TAK ETTİ . TEKNİS SERVİS GİBİ Bİ YERE GÖTÜRDÜM . ADAM RECEİVER'IN YAZILIMININ ESKİYE DÖNDÜĞÜNÜ ANLATTI . YENİ YAZILIM YÜKLENMEZ Mİ DEDİM YOK YÜKLENMEZ DEDİ ve BANA DCR DT 9002- A UYDU CİHAZINI VERDİ . FAKAT BEN BU RECEİVERI BEGENMEDİM KABUL ETMEDİM . BUNU YAPMA ŞANSINIZ YOKMU VEYA AYNINDAN VEREMEZMİSİNİZ DEDİM . BUNU VEREBİLİYORUZ DEDİ.

BU KONUDA NE YAPMAM LAZIM . TÜRKSAT DESTEKLİ RECEİVERIMDA TÜRKSAT KANALLARINI İZLEYEMİYORUM. DİGİTÜRK'E MAİL ATSAM SONUÇ ALABİLİRMİYİM. BU RECEİVERIN GARANTİSİ DE VAR . BİRE BİR AYNISIYLA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM . YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM . BİLGİSİ OLANLARIN YÖNLENDİRMESİNE İHTİYACIM VAR TŞK

• şikayetinizi web sitesi üzerinden yaparsanız 1-2 saat içinde size dönüyorlar..

http://www.digiturk.com.tr/contactus.aspx

buradan ilgili başlıkları seçerseniz müşteri hizmetleri ile cebelleşmek zorunda kalmıyorsunuz, konusunda uzman bir kişi sizi arıyor, yardımcı olmaya çalışıyor..

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

şikayetinizi web sitesi üzerinden yaparsanız 1-2 saat içinde size dönüyorlar..

http://www.digiturk.com.tr/contactus.aspx

buradan ilgili başlıkları seçerseniz müşteri hizmetleri ile cebelleşmek zorunda kalmıyorsunuz, konusunda uzman bir kişi sizi arıyor, yardımcı olmaya çalışıyor..

kolay gelsin

teşekkürler dışarıdayım eve gidince üye numarasına bakıp şikayetimi ileticem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.