Şimdi Ara

Digiturk'e İptal Cezası Yağdı! ( Çok iyi oldu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Utanmasalar devlet töreniyle iptal işlemi yapacaklar, bu kadar mı zor ya iptal işlemi. Adam online işlemlerden talepte bulunsun müşteri hizmetleri talebi görüp müşteriyi geri arasın onay alsın onay alırsa cihazı nereye teslim edeceği bilgisini versin olsun bitsin çok mu zor?
  • Şikayet etmeden bir işide düzgün yapmazlar zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletten söğüşledikleri paralar cezayı ödemeye yeter de artar, karamehmet hangi sinekten ne kadar yağ çıkar hepsini ezbere biliyordur, bile bile bunları yapıyorsa getiri götürü hesabını çok daha önce yapmıştır.
    Bence daha ağır yaptırımlar uygulanmalı, tüm platformlar için geçerli....
  • Bu haberden sonra iptal eden oldu mu ?
  • ben eutelsat uzerınden yayı nalıyorum hd yayın ligtv tum maclar film paketi keyif paketleri full 85 tl idi 101 yapmıslar ıptal edılcek dedım baklaım yarın bana donus yapıcaklar.. dahada ındırmez ler ise direk iptal edicem..
  • bende bugün iptal ettirmek istedim dilekçe istediler artı kimlik fotokopimi faksla birazdan yollayacağım..
  • dengesiz dijitürk gene iptal faksını verdi bana faks cekıp kurtulucam bu işten ...
  • hala faks çektiriyorlar insanlara

19 ekim 2011 de media markt kampanyasından paket alarak üye oldum

ücreti peşin ödeyerek yani

19 ekim 2012 de bitiyor normalde ama 3 kasım diye kesim tarihleri zorla hizmet almak zorunda bırakıyorlar beni şu an

üstelik liste fiyatından..10 gün için 40 küsür tl

faks çektim 18 ekimde bağırdım çağırdım iptal isteminizi 19 u itibari ile yapıyorum dediler sesli kayıtta da var bu ama yayınlar hala açık

acaba 3 kasım gece 00.01 de mi kapanacak yoksa 3 kasım günü gün boyu açık mı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

hala faks çektiriyorlar insanlara

19 ekim 2011 de media markt kampanyasından paket alarak üye oldum

ücreti peşin ödeyerek yani

19 ekim 2012 de bitiyor normalde ama 3 kasım diye kesim tarihleri zorla hizmet almak zorunda bırakıyorlar beni şu an

üstelik liste fiyatından..10 gün için 40 küsür tl

faks çektim 18 ekimde bağırdım çağırdım iptal isteminizi 19 u itibari ile yapıyorum dediler sesli kayıtta da var bu ama yayınlar hala açık

acaba 3 kasım gece 00.01 de mi kapanacak yoksa 3 kasım günü gün boyu açık mı olacak

bu ne iş anlamadım bende.. parasını peşin verip almışım süresi dolunca yayını kes ben neden aramakla faksla ugraşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç faksla falan uğraşmayın BTK sitesi üzerinden şikayet edin. Onlar peşinizden koşsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Beter olsunlar, 2 sene önce sırf beni inim inim inletip pislik yaptıkları için üyeliğimi zorla iptal ettirmiştim. Maç hastası biri olarak kendimi zor tutuyorum ama sırf bu yav*aklar yüzünden üye olmaıyacağım..

Dediklerine aynen katılıyorum.

Maç seven birisi değilim. Fakat Digiturk ve D-smart'ın uyguladıkları fahiş fiyat politikası ve abonelik iptalinde zorluk çıkartma yüzünden her ikisine de abone olmuyorum 12 senedir Turksat Kablo tv ve Teledünya kullanıyorum.

Turksat Kablo tv / Teledünya'nın en sevdiğim tarafı cumartesi gecesi 12'de arıza kaydı veriyorum pazar gündüz geliyorlar. Hem de servis ücreti de almıyorlar.
  • takip
  • beter olsunlar bende fax ile 3 kasımda iptal ettim ama şimdi btk üzerinden şikayet edeceğim yaptıkları pisliği
  • Sizde girip digiyerine D-Smart'a abone olun digi ne ya insanları soyuyorlar o kadar parada türkiye yerine fransaya gidiyor D-Smart alın türk malı Yada teeldünya alın türk ve türkiye kazansın!
  • üyelik iptali gercekleşti mi acaba...?
  • Bunların hepsi aynı bence. 1 kaç saat önce abonelik iptali için tweetterdan aboneliğimin iptali için twet atttım. Öncesinde kendi sitelerinden abonelik iptali için bilgi yolladım. Ayrıcahttps://tuketici.btk.gov.tr/giris/ üye olup mail attım. Az önce d-smart yetkilisi aradı ve neden iptal etmek istediğimi sordu. Maddi nedenlerden dedim kapatmak zorundayım. İptal işlemini gerçekleştirdi. Ne dilekçe ne şu ne bu. Bilginiz olsun. Slmlar.
  • Selam ,

aynı şekilde mağdurum . Dilekçe taleplerini fax ile istiyorlar. Şimdi hangi evde fax var. Buda gün kazanımı dolayısıyla ilave fatura demektir. Şimdide kimlik fotokopisi faxını istiyorlar. Yani tekrar postane yada faxlayabileceğimiz yere gitmemizi istiyorlar. Uzun lafımın kısası Digitürke bulaşmayın . Kurtulması zor bir platform.Aynı zamanda Dsmart var bende . Hiçbir sıkıntım olmadı ve olacağınıda zannetmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alanyali0707

Selam ,

aynı şekilde mağdurum . Dilekçe taleplerini fax ile istiyorlar. Şimdi hangi evde fax var. Buda gün kazanımı dolayısıyla ilave fatura demektir. Şimdide kimlik fotokopisi faxını istiyorlar. Yani tekrar postane yada faxlayabileceğimiz yere gitmemizi istiyorlar. Uzun lafımın kısası Digitürke bulaşmayın . Kurtulması zor bir platform.Aynı zamanda Dsmart var bende . Hiçbir sıkıntım olmadı ve olacağınıda zannetmiyorum .

D smartı iptal etmek istediğin zaman aynı şekilde d smartta iptal faxı istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza yağdı yazmışsında . Ben o cezayı ödediklerini sanmıyorum . Cezayı ödemiş olsalar aynı sistemi 2016 dada sürdürmezlerdi. Yok fax yok kimlik fotokopisi gibi talepleri. Bence o ceza afedilmiştir. Halen aynı talepler ve yokuşa sürmeler taleb ediliyor. D.Smartda öle bir şey yok. Açarsınız telefonu üyelik sonlandırılır hemen . Şuan dsmart üyesiyim Alman ligi ve ingiltere ligide seyrediyorum ve cok ucuza.
  • fax talebi hala devam, turksat ,telekom mudurluge gelin diyo fax daha kolay bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.