Şimdi Ara

digiturk bazı kanallar yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digiturk sitesinde yayın akışında örneğin 86. kanalda trt spor gözüküyor bende yok. herkesde böylemi? trt haber gözüküyor oda yok bende...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kutunuz hmx hd 9505 ise yayın aldığınız uydu Eutelsat ise ve lnb mdu 4 se trt spor trt müzik v.s çıkmıyor...

lnb mdu 5 ile değiştirildiğinde sorun ortadan kalkıyor...
  • evet hm-9505 onu nerden ayarlıyorum?

• servise başvurmanız lazım...

Çanak antendeki lnb değiştirilecek daha sonra kolay kurulum yaptığınızda zaten otomatik olarak mdu 5 olacak ve trt kanalları çıkacak...
    Sanırım apartman merkezi sistemden yayın alıyorsunuz, lnb değişince tüm kullanıcıların kolay kurulum yapması gerekecek.

servisi aradığınızda servis ücreti talep edebilirler sizde merkezi arayıp servis ücreti vermemek için ısrarcı davranın...

Olmaz illa servis ücreti derlerse bu ücret sadece size değil yönetime yansıtılır...
  • cihazı değiştirmek istesem değiştirmezlermi? Merkezi sistem ve küçük bir apartman da değil insanlarla uğraşmak istemiyorum kendim çözebilsem sorunu daha iyi. çözemezsemde böyle devam yapacak bişey yok...

• gencgsli_81 kullanıcısına yanıt
    Cihazdan değildir humax 9505 en iyi cihaz kanal kurulumu yap gene gelmezse lnb değişimi olması gerekiyor.

• Cihazdan...

Bende de hmx 9505 var. sitede merkezi sistemden kullanıyorum...

Servis daha kurarken md4 ise trt spor ve trt müzik kanallarını çekmeyeceğini eğer benin için sorun olacaksa ya başka kutu taktırmam yada lnb yi değiştirtmem gerektiğini söyledi.

Benim için sorun olmadığı için hmx 9505 , taktırdım ve o kanallar yok...

hmx bence digiturk ün en iyi kutularından ama böyle bir sıkıntısı var..

Ya kutu değişecek yada lnb...

evet talep edersen kutu da değişir.

25 tl değişim ücreti isterlerse sorunun kaynağının kendileri olduğunu söyle ve ödememek için ısrarcı davran..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.