Şimdi Ara

DİGİTURK ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRDİM. YA SİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİGİTURK ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRDİM. YA SİZ?

EVET KAÇIMIZ İPTAL ETTİRİYOR ?? UMARIM BİR HİÇ BİR FENERBAHÇELİ ABONE OLMAZ VE GÖRÜRLER FENERİN YOKLUGUNU

• Lig Tv iptal
  • Taşınıyorum diye iptal ettirecektim ya da taşıtacaktım ama bende iptal ettiriyorum
  • 3 eylül de sürem doluyor iptal edicem bende
  • 2 tane vardı 2'sini de fax yoluyla iptal ettirdik.
  • lig tv yi iptal etmiştim, Yeni dönemde de almıyorum..

Hiç bir fenerlinin de her ay tutup asgari 45-50 TL verip Trabzonun ,GS,BJK nin maçlarını izleyeceğini sanmıyorum.
  • Bende iptal ettirdim bu sene futbol izlemek istemiyorum ziyadesiyle soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi işte kardeş takımlar kendi aralarında oylarlar fenerbahcesiz daha huzurlu olurlar
  • 3 eylülde fax cekiyorum digitürke taahhüt zamanı ozaman doluyor dahada allah nasıl biliyorssa öyle yapsın hepsini.
  • XXXXXX üye numaralı Digiturk HD abonesiyim. Fenerbahçe taraftarı olarak takımımın içinde bulunduğu durumdan dolayı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Peşin ödemiş olduğum aidatımın kapsadığı son gün olan 03.09.2011 tarihinden önce üyeliğimin sonlandırılmasını, bu süre içerisinde sonlandırılmadığı takdirde tarafınıza herhangi bir ödeme yapılmayacağını ihtar eder, iptal işleminin bir an önce yapılmasını rica ederim.25.08.2011
  • Beyler sözde kalmasın şöyle 70-80bin üye kaybetsinler bakalım neler olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

3 eylülde fax cekiyorum digitürke taahhüt zamanı ozaman doluyor dahada allah nasıl biliyorssa öyle yapsın hepsini.

3 eylüle kalırsan bir ay daha fatura çıkar....
  • Yeniliycektim, ama iptal
  • quote:

Orijinalden alıntı: governor92

quote:

3 eylülde fax cekiyorum digitürke taahhüt zamanı ozaman doluyor dahada allah nasıl biliyorssa öyle yapsın hepsini.

bencede hemen iptal ettir iptal sebebiniz fenerbahçemiz yoksa bzde yokuz
  • bende yarın iptal ettiriyorum peşin ödediğim parada onlara kalsın..
  • LigTV - DSmart iptal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: governor92

quote:

ama 8 eylülde bitiyor taahhütüm ve eger 8inden önce iptal edersem 450 tl taahhüt bedeli var diyolarr.
  • almak için yeni sezonu bekliyordum ama bu yaşananlardan sonra maçları ya netten izlerim yada cccamserverden
  • Çoktan ettirdim ki her fb li bunu yapmalı.

Bizi kullanacaklar ki ayd-nlar fath a. nın niye düşürmüyorsunuz sorusna klüplerin gelirlerinin büyük çoğunluğu yayaın geliri nasıl taahütler yerine getirilir gibi bir şey dediki meali biz fb nin etinden sütünden yararlanacağız enselerine vurunca lokmalarını alacağız üstüne üstlük yurdumun bilimum takımı öndeki rakiplere her türlü kolaylığı yapacak siz de kadarinize razı kalemei kırık oturacaksınız.

Söyleyeceğim bu olayların altında üstünde arkasında kimler varsa iki cihanda yatacak yerleri olamsın,iki cihanda bu kişilerin ellleri yakalarından fenerbahçe taraftarının ayrılmayacaktır ki bunun sıkıntısı hepsinin çoluğundan çocuğundan mutlaka çıkacaktır.
  • bende iptal ettirdim üyeliğimi...kuruş yok onlara....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.