Şimdi Ara

DİGİTÜRK 9102 GETİRDİLER EVDEKİ HUMAXI NEDEN KULLANAMIYORUM ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • erken gel kampanyasından digitürk aldım diğer evde humax kullanıyordum bayiden özellikle humax istemiştim elimizde yok diye 9102 getirmişler bu modelde adamın karnına ağrı sokuyor kuruluma gelen arkadaşa sordum olmaz abi her uyduya bir kart takılabiliyor dedi ne yapmalıyım acil yardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

erken gel kampanyasından digitürk aldım diğer evde humax kullanıyordum bayiden özellikle humax istemiştim elimizde yok diye 9102 getirmişler bu modelde adamın karnına ağrı sokuyor kuruluma gelen arkadaşa sordum olmaz abi her uyduya bir kart takılabiliyor dedi ne yapmalıyım acil yardım...

Olmaz tabii her kart kendi kutusu ile eşleşmelidir. Daha öncede yazdım plus kutu alın farkı ödersiniz. Yoksa vestel kutu ile kafayı yersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktım siteye 12 ay boyunca digitürk plus hediye diyor digitürk plus alabilirmiyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

şimdi baktım siteye 12 ay boyunca digitürk plus hediye diyor digitürk plus alabilirmiyim acaba?

Ya neden müşteri hizmetlerini aramıyorsunuz. Anlamadım sitede yazıyor veriyorlardır ozaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.