Şimdi Ara

Digiturk 2010-2011 Sezonu Paketleri Fiyat Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
28.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni dönem paket fiyatları 2010-2011 sezonu paketler servisler fiyat listedir . 3 ocak 2010 tarihi ile geçerli olacak fiyat listesi...
    aylık fiyatı
    Eko: 23.99
    Aile: 40.99
    Sinema: 49.99
    Ekospor: 77.99
    Spor: 94.99
    Süper: 103.99
    Mega Süper: 122.99
    Mega Gold: 133.99

türksat üzerinden lig tvli ailecek paketi
    ailecekli LİGTV 55.90

ek servisler .
    erotik kanallar her biri 12.90 tl aylık fiyatıdır
    dergi 3 tl
    oyun parkı 2.50 tl
    galatasary tv 4.99 tl dir..

digitürk plus 19.90

ppv
    tek maç olarak salonlardan maç fiyatları
    anadolu takımı maçları 13.99
    4 büyüklerin maçları 27.99
    derbi 45.99
    listede verilen bilgiler paket fiyatları aylık fiyatlardır taahutlü fiyat listesi değildir bilginize..
    saygılarımla..

Kaynak: TIKLAYIN

• Türkiye'nin ekonomik şartlarını düşününce , kampanyasız herhangibir lig maçını aylık 78 TL ye izlemek oldukça uçuk gözüküyor,,
    Bir maç neredeyse 5 liraya geliyor...
  • Yeni uyeler bu fiyattan baslayacak taahhut vermis uyeler kendi fiyatlarindan devam edecek taahhutu dolmus veya olmayan arkadaslar da arayip kapayin kardesim bu kazik fiyatlardan izlemem diyecek onlarda yari fiyatina inecek bu kadar basit digi yi cozemeyen arkadaslara duyurulur.
  • Bu şartlarla devam etmem kapatıcam taahhüt dolunca...
  • turksattan modüllü olarak seyrediyordum. 1 yıllık taahütlü abone olarak 52.50 tl alan paketi 42.50 tl.ye seyrediyordum 03.01.2010 da tahütüm bitti kapatıcam diyinve tahütlü olarak 1 ay bedava 11 ayda 34.90 tl. teklif verdiler ama kapattırdım.

Orijinalden alıntı: a.Po7

Yeni dönem paket fiyatları 2010-2011 sezonu paketler servisler fiyat listedir . 3 ocak 2010 tarihi ile geçerli olacak fiyat listesi...
    aylık fiyatı
    Eko: 23.99
    Aile: 40.99
    Sinema: 49.99
    Ekospor: 77.99
    Spor: 94.99
    Süper: 103.99
    Mega Süper: 122.99
    Mega Gold: 133.99

türksat üzerinden lig tvli ailecek paketi
    ailecekli LİGTV 55.90

ek servisler .
    erotik kanallar her biri 12.90 tl aylık fiyatıdır
    dergi 3 tl
    oyun parkı 2.50 tl
    galatasary tv 4.99 tl dir..

digitürk plus 19.90

ppv
    tek maç olarak salonlardan maç fiyatları
    anadolu takımı maçları 13.99
    4 büyüklerin maçları 27.99
    derbi 45.99
    listede verilen bilgiler paket fiyatları aylık fiyatlardır taahutlü fiyat listesi değildir bilginize..
    saygılarımla..

Kaynak: TIKLAYIN

eline sağlık arkadaşım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 FORD ZAMLI FİYAT LİSTESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mart07

Yeni uyeler bu fiyattan baslayacak taahhut vermis uyeler kendi fiyatlarindan devam edecek taahhutu dolmus veya olmayan arkadaslar da arayip kapayin kardesim bu kazik fiyatlardan izlemem diyecek onlarda yari fiyatina inecek bu kadar basit digi yi cozemeyen arkadaslara duyurulur.

Taahüt sürem dolduğunda ben bunu denedim. Beş kuruş inmediler..
  • arkadaşlar kapatıcam diyince indirim yapılıyor. Ben geçen senede önceki fiyatttan az ödedim, bu senede turksattan modüllü üyeliğe aylık 34,90 teklif ettiler. eutelsat'ta giriş+eko spor 29,90 kampanyalı o zaman ona geçeyim dedim tamam ama 100 tl cihaz alacan + çanak kurulumu ve aktivasyon 80 tl peşin olarak 180 tl ödersin sonrada ayda 29.90'a izlersin dediler.

Çanak kurulumu tamamda neden aktivasyon vereyim yada yeni kutu alayım zaten aboneyim falan itiraz ettim. Onlarda turksattan seyret ayda 35 tl iyi fiyat, yeni abone olmak istesen 63 tl civarı bişey söyledi iyi bir avantajınız var falan diyince kapatın kardeşim üyeliğimi dedim daha sonra 2-3 telefon konuşmam oldu kapatmamak için ne onlar geri adım atıyor ne ben. İhaleyi bekliyorum son kararımı o zaman verecem.
  • Merhaba,bende 24 TL'lik Ekonomik paket ile Digiturke başlayacağım.engellilerede %50 indirim kampanyası var,babam adınada indirimli kullanırız.erosport,national geographic falan hepsi eko pakette varmış.çok ilgimi çekti.hem laliga maçlarını ntvspordan şifresiz izleme avantajıda var DT'de.

Orijinalden alıntı: MGÜ

quote:

Orijinalden alıntı: mart07

Yeni uyeler bu fiyattan baslayacak taahhut vermis uyeler kendi fiyatlarindan devam edecek taahhutu dolmus veya olmayan arkadaslar da arayip kapayin kardesim bu kazik fiyatlardan izlemem diyecek onlarda yari fiyatina inecek bu kadar basit digi yi cozemeyen arkadaslara duyurulur.

Taahüt sürem dolduğunda ben bunu denedim. Beş kuruş inmediler..

Bende turksat üzerinden ailecek paketi+lig tv izliyordum taahüt sürem bitti bir baktım 42 liralık paket olmuş 50 küsür lira anında digiturk u arayıp kapatmalarını söyledim.Tamam dediler arkadaşlar size bir kaç gün içinde dönecek notumu alıyorum dedi ve telefonu kapattım.Ardından 3 gün sonra aradılar neden kapatıyorsunuz hizmetlerimizden memnun değil misiniz vs konusmalar geçti.Bende bu fiyatlardan izleyemeyeceğimi belirtip kapatın dedim.Tekrar telefon görüşmemiz bitti.2 gün sonra tekrar arandım gelin kapatmayalım eski fiyattan devam edebilirsiniz dediler yani 42 liradan olmaz ısrar ediyorum kapatın dedim yine görüşme bitti.Ertesi gün tekrar arandım bu sefer ailecekli lig tv paketini 34 liradan izleyebilirsiniz dediler.Bende madem bu fiyata bu paketi veriyorsunuz bana ekospor paketini verin dedim ve 42 liradan ekospor paketini vereceklerini ücretsiz servisle çanağımın eutelsat uydusuna döndüreleceğini teklif ettiler ve kabul ettim 12 ay taahüt verdim mart ayında da dolacak..Tekrardan aynı taktiği uygulayacağım ve daha da fiyatı düşüreceğim.İster ihaleyi alsınlar isterlerse kaybetsinler.Dilerlerse kapatırlar hiçte sorun değil bu seferde diğer platformlara geçmekle tehdit edeceğim yani can damarlarından vuracağım onları İyi blöf yapın sağlam pazarlıkçı olun düşürün fiyatları

• @mart7 dostum bu olay bu senemi oldu geçen senedenmi bahsediyorsun? Çünkü bende turksattan seyrediyordum bana da 35 tl.lik fiyat verdiler bende eutelsattan seyretmek istiyorum diyince yeni abone muamelesi yapacaklarını kurulum aktivasyon 180 tl civarı hesap çıkardılar. Anlattığın olay yeniyse bende m.h. lerini arayıp basayım fırçayı

Orijinalden alıntı: dangeraus
    @mart7 dostum bu olay bu senemi oldu geçen senedenmi bahsediyorsun? Çünkü bende turksattan seyrediyordum bana da 35 tl.lik fiyat verdiler bende eutelsattan seyretmek istiyorum diyince yeni abone muamelesi yapacaklarını kurulum aktivasyon 180 tl civarı hesap çıkardılar. Anlattığın olay yeniyse bende m.h. lerini arayıp basayım fırçayı

Dostum bu soylemis oldugum teklifi bana gecen sene mart ayinda sundular.Cihazin DCR ise sorun olmuyor eutelsat a dondurdugunde canagini ama baska bir cihaz uzerinden modullu kullaniciysan dt ile uyumlu bir cihaz satabilirler sana.Ama DCR veya dt ile uyumlu baska bir cihaz kullanicisiysan kesinlikle aktivasyondur sudur budur kabul etme.
  • bende aktivasyon cart curtu kabul etmediğimden kapattırdım. merkezi sistem kullandığımdan yeni çanak kurulması lazım onu öderim ama aktivasyon vermem diyorum onlarda kabul etmiyor. İhaleyi bekliyorum alamazlarsa 10-15 tl. ye vermek için ararlar, son 17 hafta için ne koparırsak kardır mantığıyla
  • 3 ocak 2010'da üyeliğim bitiyodu, en son bitmeden bi kaç gün önce aradılar (39,90 tl.den ekospor paketi üyesiydim) sinema paketi için 31 tl.teklif ettiler.25 tl'dan 1 kuruş fazla vermem dedim yoksa kesin hesabı.......kestiler.....
  • ocak19'da sinema taahhüdü bitiyordu.Aradım pazar günü kapatın dedim.Aradılar.30 Tl ödediğim sinema paketine 39,90 Tl ama 1 ay bedava 11*39.90 ödeme ile aylık size 36,57 TL ye gelecek diye teklif sundu.Çok dedim hd kutu ne kadar dedim 19.90 dedi.Ama Vestel Hd'yi 1 yıl bedava bağlatırım isterseniz dedi.Bende spormax'te isterim dedim 2 ay hediye ederim dedi.Tamam dedik.Bugün Vestel hd'yi kuracaklar.Bide 2 oda üyeliğime ödediğim 4.90 da 5.90 Tl oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 6 Ocak 2010; 10:48:18 >

Orijinalden alıntı: s.bulut66

Ve bugün Digiturklü oldum.Ekonomik paket ile başladık bakalım.şuan aktivasyonu bekliyorum

İyi iş yapmışsın bravo, millet DT ten kurtulmak istiyo, sen de kendini kaptırmışsın.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.