Bildirim
Digituk kutu ve kart taşınabilir mi? başka yerde kullanılabilir mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilidian
Selam; ben digiturk lig tv abonesiyim. aynı mahallede başka bir yere davetliyiz ve akşamki futbol müsabakasını izlemek istiyorum. elimdeki reciveri kart ile taşısam, burda bulunan turksat 3 uydusu çanağı ile lig tv yayınını izleyebilir miyim? şimdiden teşekkürler.
cihaz ve kartı beraber götürmek koşulu ile;
digiturk kolay kurulumdan turksat kurulumu yaparak lig tv yayını seyredebilirsiniz. evinize geri geldiğinizde tekrar normal digiturk kolay kurulum yaparak receiver orjinal hale getirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilidian
Selam; ben digiturk lig tv abonesiyim. aynı mahallede başka bir yere davetliyiz ve akşamki futbol müsabakasını izlemek istiyorum. elimdeki reciveri kart ile taşısam, burda bulunan turksat 3 uydusu çanağı ile lig tv yayınını izleyebilir miyim? şimdiden teşekkürler.
Geçenlerde ben Digiturk HD cihazımı kardeşimin evine götürdüm ve izledim. Bir önceki arkadaşın yazdığı gibi Turksat kurulumu yapman lazım, bu da mevcut Eutelsat kanallarının silinmesine sebep olur. Eve geldiğinde tekrar Eutelsat kurulumu yapman lazım. -
Evet, üstteki 2 arkadaşın dediği gibi yapabilirsin.
Ama Türksat'ta Lig TV, HD değil haberin olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X