Şimdi Ara

DIGIPHONE DG67 WIRELESS + ÇİFT SİM + TV + 8GB = 354 TL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
18.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce HB 'da gezerken gördüm . Çok çılgın fiyat, telefonda yok yok Isveç çakısı gibi. Tek endişem Çin malı olması . 3 Temmuzda stokta.

DIGIPHONE DG67 ÇİFT SIM KART + TV ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

Süper ince tasarım
    3.0" QVGA Ekran
    Çift Sim Kart Teknolojisi
    Mobil TV
    3.2 MP Kamera ( Çift Kamera )
    MP3 / MP4
    FM Radyo
    Bluetooth
    Stereo Hoparlör
    Arttırılabilir Hafıza
    Hareket Sensörü
    Java
    Windows Live Messenger
    Wi-Fi

http://www.hepsiburada.com/digiphone-dg67-wi-fi-cift-sim-kart-tv-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigidg67#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 25 Haziran 2009; 21:15:48 >

• wireless var mi acaba bu telde ?
    bir de sar degeri nedir ? guzel bir telefona benziyor .
  • Evet wireless var en guzel tarafı da o zaten :) sar degeri ile ilgili bilgi bulamadım.
  • bu telefon bu fiyata inanılmaz....dediginiz gibi yok yok ben samsung d880 kullanıcısıyım ve telimden memnumum ama bu teli görünce değiştiresim geldi birden....daha önce bu markanın telini falan kullanan var mı acaba ?
    ve sar degeri nedir ?
  • gerçekten ii özelliklere sahip kamerası amaca dedndigi gibi 3,2 mp olur mu? 3 kamerası var ama 3g yok. çift sim kart ama tek işlemcili. wrilles var ama email destegi yok.

tabi tv var radyo var wrilles var tek işlemciili olsada çift sim kart var. 3,2 mb deniyo bu fiyata iiii bile bence.

bide bunda gps yok arkadaşlar. :-)
  • bende şimdi özelliklerine baktım tek işlemcili bir telefon ve şarj süresi çok çok az güzel bir cihaz ama eksileride var
  • Bir arkadaş link vermiş, kaç kişi yorum yapmış soru sormuş, bunlardan çoğu linke fareyle tıklamak zahmetinde bile bulunmamış. Tek tıklamayla sar değerini öğrenebilirsiniz. HB linkinde yazıyor.
    Link veren arkadaşa teşekkür ederim.
    Ya da dur sonraki hazırcılar için ben yazayım.

SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri 0.85 W/kg
  • aşure gibi telefon.
    ama şarj olayı yüzünden alınmaz.

keşke şu telefonları philips yapsa yaw.....
  • edge yok, 3g yok, gps yok, wifi var. harbi cinliler enteresan yani :)
  • çıktıktan 2 ay sonra 200 250 liraya düşer acele etmeyin. bu iphone çakmaları daha öncede vardı ama yurtsışında tabi . 100 150 dolar civarına.
    wi fi var e mail desteği yok nasıl oluyor. wi fi varsa hotmail falan zxaten girip bakılabilir. e mail den kasıt outlook falan mı
    bu arada 8gb kart veriyor. şaka maka 8 gb kart nerden baksan 35 40 tl den aşağı değildir dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 25 Haziran 2009; 22:16:03 >
  • http://www.digiphone.com.tr/ bu firma mı acaba?
  • evet 3g, gps yok ama olsa da 500 den aşağı olmazdı zaten onlar yok ama gene de mp3-mp4 var, tv var ,ekran büyük, fm radyo var , b.tooth var , hareket sensoru var ( bu ne ki ) . Aklıma takılan tek olayı sarj süresi. O bir soru işareti olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 25 Haziran 2009; 23:49:25 >
  • Çin malı iphone çakmalarından minimodel ben aldım 1hafta kadar önce kullanıyorum memnunum.. Hiç olmadı Mp3-Mp4 player olarak kullanırım.. Bol Msj atan tuşlarla sürekli haşır neşir olan biri için yaklaşmaması gerekn bir telefon.. Gördüğüm kadarıyla stylus kalem bunda da mevcut değil, çok zorluk çekersiniz kalem olmadan, ayrıca HB gibi garanti altında satılıyor olması daha da güzel, bozulunca karşınızda muhattap biri olucak
  • digiphone ları kesinlikle tavsiye etmiyorum üründe sorun cıktığında servis kullanıcı hatası diye rapor yazıyor bu adamlar yalancı dolandırıcı başıma geldiği için söylüyorum bunun dg66 olanını aldım adamlar mail attım telefon ettim cevap alamdım tabi ben hizlial dan almıştım ama birde digiphone ların malzamesi inanılmaz tandik plastik gibi kanmayın bunlara derim ben ve benim kişisel düşencem
  • ben bu markanın başka bir modelini kullanyorum şu an gayet memnunum (5 ay oldu alalı) çift hattı çok güzel çalışıyor. hareket sensörü harika. Elime bir kürdan alıp çok kolay mesaj yazabiliyorum benim gibi mesaj yazmayı sevmeyenler dokunmatik ekranda mesaj yazmak çok kolay
  • Arkadaslar KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM. Dg-66 aldim, Kayserili bir firma ilgileniyor.(SAR Elektronik ve İletişim)
    Garanti YOK. Her sorun KULLANICI HATASI. Tuslarin bulundugu naylon panelin yapistiricisi iyi olmadigi icin 1 haftada ACILIYOR.
    Telefonun ici gorunuyordu. JAPONla yapistirdim. MMS YOK, telefonu AVEA hat takinca, devamli mesajlar geliyor: Telefonunuz MMS desteklemiyor, telefonunuz WAP desteklemiyor vs. SIMCARD2 deki kartiniz AVEA veya TURKCELL ise, hatti takiniz diyor. VODAFONE'da sorun yok.

Paraniz bosa gider, alali 2 ay olmadi, 200 tl verdim, bin pişmanim...
  • evet çakma telefonların sıkıntıları yavaş yavaş çıkıyor ortaya
  • Wireless olmayan modelini kardeşime aldım bir hafta dolmadan dokunmatiği bozuldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • yani garantili diye gözümüz kapalı almayalım öyle mi yazık ya insanların parasını iyi niyetini gözlerini kırpmadan hiçe sayıyorlar ebayden getirtelim yarı fiyatına madem garanti işe yaramıyorsa
  • iPhone da yok bu kadar özellik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.