Şimdi Ara

Digimon World 3 Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk şehirdeki lideri yendim ve gondolu çalıştırıp Suzaku City'e gittim fakat ne yapacağımı 2 saattir bulamadım.Şehirde gitmediğim yer kalmadı.Musyamon diye bi digi ile savaştım.Blast digivolve sayesinde yendim.Şimdi ne yapmalıyım ?

• yükleyip oynuum bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 17 Temmuz 2007; 19:00:06 >
  • oynayanlara soruyorum bu soruyu burnaldinho vermişti sitede biraz araştır bulursun
  • O musyamonlu yerin en kuzeybatısına git zanbamonla karşılaşçan sana tavsiyem hızlı ol ve takılmadan git.Yoksa bir daha blast olman çok zor.Zanbamona senaryo icabı yenilcen.Oradan çık swamp inn e git gatamonla konuş oradan çık sepikmon house git.Senden maskesini bulmanı isticek.Oradan çık.Protocol Ruins'e git.Baronmon ile konuş.Asuka citye git.Sepikmon maskeli etemonla karşılaşcan.Şehrin Kapısının yanında sağda onunla konuş.O şehre girecek sende gir.Sonra asukanın aşağı ortamına in inn den geçerek etemonla konuş.Divermons Lake e git.Güneyde ağaçlıkların arasında siyah kıyafetli bi adam bulcan onla konuş.Şimdi şehire git veetemonla yeniden konuş.Asuka Sewers e kaçacak. inn den inince sağdaki merdivenlerin aşağısında.Onunla konuş maskeyi al.Sepikmon house git.Maskeyi ver arkanı dön.Maskesini taksın.Sonra zanbamona git kapıdan geç suzaku city e git lideri yen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 13 Eylül 2008; 18:05:50 >
  • teşekkürler
  • Oyunun digi world 2003 ise şanslısın son bosstan sorra oyun devam ediyo...
  • bende master room da takıldım yardım eder misiniz??şifre ne anlamadım..monster fln bişeler diolar amaa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl simdi o oyunda eski digimon gibi online mi :?

bakalım cevap kac gun içinde gelecek
  • master room a gir.Oda da sağda ve solda tablolar var.Her tabloda bir harf var.Tablolardaki yazıları okumaya başla M-O-N-S-T-E-R olucak.Okuma işlemi bittiği zaman tekrar başa dön ve yeniden monster kelimesini oluşturacak şekilde oku.Böyle yaptıkça sonunda ortada gizli bir kapı açılacak.Dikkatli ol çünkü rakibin çok güçlü...
    quote:

Orjinalden alıntı: Santana1905

bende master room da takıldım yardım eder misiniz??şifre ne anlamadım..monster fln bişeler diolar amaa...

• quote:

Orjinalden alıntı: call of

nasıl simdi o oyunda eski digimon gibi online mi :?

Online Değil
  • gondlou nerden çalıştırcam seiryu citye nasıl gitcem yardım bide elimde seiryu badge var onu nereye vercem !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 24 Şubat 2008; 16:33:05 >
  • Digimon 3 Bitirdim Ben Guilmon Agumon Veemonum Vardi büyük Levelleri 99 yapmistim

Ps 1 De ama 2 Sene Oluyo
  • beyler bende en başlarda takıldım adamın biri kartını ağaçta kalmış asuke ınn e git dio gidiom ama kimse yoq napcam bi yardım plssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: -#Shadow#-

quote:

Online Değil

hmm saolbu arada cızılmıssınhemide sınırsız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -#Shadow#-

quote:

Online Değil

hmm saolbu arada cızılmıssınhemide sınırsız

Ali o benim hesap yav . Banlanmıştı ya bu banını açtırmak için kullandım bunun banını açtırınca banlattım onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 7 Mart 2008; 7:39:40 >

• beyler bende en başlarda takıldım adamın biri kartını ağaçta kalmış asuke ınn e git dio gidiom ama kimse yoq napcam bi yardım plssss
    inş biri cvp yazar
  • yardım lütfen bende bi yerde takıldım pharaohmonu yendim sonra başka bi bossuda yenmiştim galiba tam hatırlamıyorum şu an nereye gideceğimi bilmiyorum
  • gidip yeni konu açın yav bu konu 2007nin konusu hala burdan umut bekliosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

gidip yeni konu açın yav bu konu 2007nin konusu hala burdan umut bekliosunuz

Yeni konu açanlara pek iyi davranılmıyor bu forumda ben şimdiye kadar sadece 3 tane konu açtım 4. kez bunu yapmayı hiç düşünemiyorum artık çünkü en sinir olduğum laf bana mesaj sayısı artırıcı denmesi olacaktır soruma hala cevap bekliyorum bu arada efsane Burnaldinho arkadaşımızın mesajının hemen üstünde

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------tuzlukk

düzen: tuzlukk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 12 Eylül 2008; 18:35:11 >

• Burnaldinho sen ne zmana efsana oldun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.