Şimdi Ara

Digimon RPG North America 2008 -- 03-11-2008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte forumda ilk !!! Tarihi açıkladılar!!!!

Digimon RPG: Come to NA late 2008 -- 03-11-2008

On Mar 10th, CDC Games, just licensed "Digimon RPG" and "Digimon RPG2" for distribution in North America and The People's Republic of China from SK Telecom. CDC Games intends to launch Digimon RPG in North America later this year. Digimon RPG2 is currently under development and is expected to be launched first to the Korea market later this year.
    Digimon RPG: Come to NA late 2008 1 Digimon RPG: Come to NA late 2008 2 Digimon RPG: Come to NA late 2008 3

Game Title: Digimon RPG
    Genre: Fantasy
    Developer: Digitalic
    Publisher: CDC Games
    Status: Development
    Official Site:http://www.digimonrpg.com

On Mar 10th, CDC Games, a business unit of CDC Corporation (NASDAQ: CHINA) and pioneer of the "free-to-play, pay for merchandise" model for online games in China, just licensed "Digimon RPG" and "Digimon RPG2" for distribution in North America and The People's Republic of China from SK Telecom, a leading mobile telecommunications operator in South Korea.

Digimon RPG and Digimon RPG2 are developed by Digitalic and are also jointly planned by Digitalic and Bandai Korea Co., Ltd. CDC Games intends to launch Digimon RPG in North America later this year. Digimon RPG2 is currently under development and is expected to be launched first to the Korea market later this year.

Digimon RPG is based on a series of very popular Japanese animated television shows called, "Digimon Adventure," "Digimon Adventure 02," "Digimon Tamers," and "Digimon Frontier." Digimon RPG2 (currently the tentative name with an official name to be decided prior to launch date) is a 3D MMORPG version based on the next series of the TV shows listed above for Digimon RPG, as well as a popular series of shows called "Digimon Savers."

About SK Telecom

SK Telecom (NYSE: SKM)(KSE: 017670) is the top wireless communication provider in Korea, where it has more than 20 million subscribers taking up more than 50% of the total market. The company, established in 1984, reached KRW 10 trillion (USD 10.7 billion) in revenue in 2005. SK telecom was the first to launch and commercialized CDMA, CDMA 2001x, CDMA EV-DO and HSDPA networks, and it currently provides cellular, wireless internet, mobile media, global roaming service and more. For more information please visitwww.sktelecom.com/eng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho1 -- 19 Mart 2008; 16:39:32 >

• bugün 3-19-2008 değilmi nsl oluyor

edit:
    imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 19 Mart 2008; 14:08:13 >
  • 03-11-2008 demek =

2008'in 11. ayının 3ü oluyor
  • Offical site bizim bildiğimiz korece sitesi, korelilere bağlı olarak mı açılacak?
  • Hatta bak mmo sitesinde ne yazıo :

End of 2008 yani 2008in sonunda dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

Offical site bizim bildiğimiz korece sitesi, korelilere bağlı olarak mı açılacak?

+1 ou bende çözemedim sanırım site ilerde değişçek
  • site sorun değil hallederler de inşallah bi sorun çıkmaz

bide 8 ay var :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho1 -- 19 Mart 2008; 16:35:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho1

site sorun değil hallederler de inşallah bi osrun çıkmaz

bide 8 ay var :S

Hepbirlikte.

Nası bekleyeceğiz yav.
  • beyler o zamana kadar muhabbet edek ki forum kapanmasın :D
  • Herkez yeniden baslamayı dusunuyormu :?
  • ya suan hiç bi servera giremezmiyim ? illa bunu mu beklemek gerekiyor ?
  • ben gelirim şahsen hele bi açılsın da
  • ben açıkcası pek düşünmüyorum ama bellide olmaz
  • 8 ay sonrasını bilmem şu an açılsa oynarım

ama ne biliyim 8 ay sonra oyun mu kalır yaw :S
  • 8 ay sonra mı öh o kadar bekleem dünya üzerinde keşfedilmeyi bekleyen daha bissürü oyun var
  • onur la yine ortı olurmuyuz :D
  • ben seneye başlayamam seneye öss var Eğer üni kazanırsam gece gündüz bu oyunu oynarım ama o zamana kadar siz baya kasmış olursunuz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannner

onur la yine ortı olurmuyuz :D

oyunu indir patch leri yap cd ye çek(install ı değil yüklenmiş oyunu)
    bana ver o zaman düşünürük
  • oldu başka hem ben bu sefer tek oynıyıp istediğim digileri yakalıcam yanı garudamonu hep hayalımdı
  • Tahmin ettiğim gibi 2008 sonlarında.

Bekle bekle bitmez ya.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.