Şimdi Ara

difriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • difriz programı kurulumu ve kullanımı hakkında bilgisi olan varmı

• ilk defa duydum
  • ya aslında dün bende ilk kez duydum internet kafelerde kullanılıyomuş veri kurtarma ve download engelleme gibi işlere yarıyomuş anladığım kadarıyla
  • google'da aradım hiçbişey bulamadım bu program hakkında hatta bazı önemli forumlara baktım konusu bile geçmemiş
  • Hocam galiba deep freeze'den bahsediyorsun.
  • senin aradığın buzdolabı dostum

sana şu lazım galiba deep freeze 4.20 bide bunu arat ve indir kolay gele
  • ya bende arkadaşın bana sorduğu gibi sordum size neyse saolun arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silecek Suyu (Camsil)
    17 yıl önce açıldı
    Antifriz Ekleme.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda hiç bu kadar gülmedim hatta ilk gülme smileyimi yapayım

Deep freeze yaz google dan bi arat bulamazsan buraya yaz ben sana bulurum bu kadar güldürdün bir faydam olsun :)
  • buldum indirdim ve yükledim tam aradığı programmış saol arkadaşım ne mutlu bana bir insanı güldürebildiysem...
  • arkadaşlar yurdum insani ingilizce bilerek dogmuyor ki kardeşim dogru yazmiş okunuşunu ne war yani..

Baş söyle anlatayim sana DeepFreeze yani doha dogrusu Difriz (: eger bnm bilgisayarima internetten çok gereksiz şeyler bulaşiyor silemiyorum.. sistem sürekli bozuluyor diyorsan yayarli bir prgram.. google da DeepFreeze download yazip aratirsan bulacagina eminim.. Yüklersen şunlara dikkat etmen gerekiyor.. HDD'den C we D diye 2 parça halinde ise hangisine C ye kurman yeterli olacaktir.. D için kurma niye diyeceksen.. deepfreeze çaliştiginda pc'ne netten weya cd den C'ne herhangi bişey yüklersen pc'ne restart attiğinda yüklediğin herşey silinecektir.. ama D'de kurulu olmadiği için silinmesini istemediğin dosyalari oraya kopyaliyabilirsin.. mesela oyun oynadin save ettin save dosyasini da pc'yi kapatmadan once D ye atman gerekecek yoksa o kadar oynadiğin ilerlediğin oyuna yine başindan başlar başlar durursun çünkü deepfreze pc açildiğinda neyse pc'ne restart attiğinda o hale getirir.. şimdilik böyle özetliyeyim anlaşilmayan bi yer olursa dilimizin döndüğü kadar yardimci olmaya çalişiriz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.