Şimdi Ara

dıez deki boss lardan çıkanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet bende baya bi ıtem var şu ana kadar bir tek dark marenin bossunu kesemedik:DDD

diğerlerini kestk

en sevdiğim ıtem chitin sheild ve scorpion sheild

ben sizde de ii ıtem ler varmı diez deyseniz takas ederiz

• O NE DEMEK LEM DARK MARE ZATEN BOSS

lem geçen 8 kiş atross kestik buff sız içinden bi b.k çıkmadı deli oldum ama np aldık

çok ii bosslar var cz de kalenin etrafında bide orc bandit bilmem ne bişi var onu kesemiyoz onu unutmuşum

o bossların en iisi ymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Temmuz 2005, 10:10:23 >

geçende absyeenin en üstündeki sentoru denedik canı yarıya kadar indi ben ve kardeşim ve 4-5 kişi 1 lvl düştü ondan sonra manticore yi kestik uzun sürmedi (ha bu arada manticoreden gold bar çıktı absyenin içinden)
    onuda birlikte paylaştık bizde boss öldürünce disband çekmek yoktur bazıı .... ler yapıyo
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAPMA BEA GOLD BAR HA HLL WALLA MANTİCOREDAN BİDE HA GUZELL
    BİZ CLANCA GİTTİK MAGELERLE 10-20 ARASI KESTİK VE 10-20 TANE BAŞ CIKTI
    AMA ARKLAR CENTAUR KESTİLER KESİN YANİ BİŞİY CIKIO COMPLETE LERİ FALAN DİZDİLER CLANA
    CENTAUR ZOR AMA ŞEREFSİZ 1 VURUŞTA ALIO REZZER LAZIM 30 LUK YANDA DURACAK OYLE KESERSİN

bide normal absyeede burning skeletonların üstünde asssainler ii dinlesin

phontom die bi yaratık vaar onların içinden ii itemler çıkar sanırım mage çok zorlanır bende hiç kesmedim

bizim ark lvli 61 master oldu bide 57 var onların elindeki sahrlarla phantoma 1 tane spike koyuyolar

phantom yerlerde bunların içinden ksein bi hell key full plate absyee ve ve vee vee en iisi +9 ıtemler çıkıyooooooooooooooooooooooooooo

assainler buraya gitsin transporter kağıtlarıyla normal absyeede burninglerin üstü

o +9 lk ıtemler ii gidio str si 40 m mi ne öle yani gözümün önünde bi yüzük için ark 37 m verdi kafayı yiyodum

• TRANSPORTER KAĞITI NE YAWWW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Temmuz 2005, 11:10:31 >
  • bu kağıt nerden çıktığını bilmiom ama serverlarda karus inn de satarlar bu sizi yaratığa dönüştürür.hiç bi yaratık size dokunmas . zaten öle olassa sentorun yada menticorun yanına yanaşamassıın yani ben öle gördüm

4 sentorun 4 düde bize daldı zor kaç tık valla
  • evet dalmıyolar ama senin daldıgın yaratık sana hemen cevap vermeye baslıyo. kullanım yerı olarak abyss ı ya da cz yı kullanmanı onerırım. abyss de ust katlarda burnıng skeleton gıbı yaratıkları keserken cok rahatlatıyo. cz de ıse yaratıkların arasında durup oyuncu oldurmek ıcın ıdeal . tabı yaratk halındeyken adamı atross un yanına cekıp atross un karsındakıne debuff atmasını saglamak cok guzel bır yontem (bır kacısları var sorma ).
    psn
    acaltun17
  • Bak şimdi Dark Mare in boss u var Adıda DreaD Mare alayına tek vuruş yapar acımaz içinden daha oyunda bilmediğiniz itemler çıkar !?!

Ondan sonra Centaur o bizim bildiğimiz clan görevinde yapılan değil o hell abyss deki çok çok kolay ben gidip solo kesiyorum genelde ama öle itemler çıkmadı bana daha Gold Bar gibi (!)

Ondan sonra OBL evet bugün kestik içinden Rogue Shell Pauldron ve Holly Water çıktı kesmesi çokda zor değil sadece etrafa kontrol edicen yani insanları ! zaten taktiği şu 2 tane tank olucak önde arkadada 1 light 1 fire mage olucak light mage sürekli stun çalışıcak zaten kıpırdıyamıyo velet fire da burn yapmadan çalışıcak öndekilerde z-r çalışıcak mecbur mana yok (!)
  • dread dark mare nin boss u değildir dread clony zone de surekli var olan bir yaratıkdır sadece içinden iyi itemler cıktıgı dorudur ama 1500 buff ınız bile olsa lvl 62 lik bir warrior u bile rahatca alır bu arada dark mare boss die tabir edilir bu hem yanlıs hem doru yanlıs olan onlar surekli yerlerinde boss değiller doru olan saglam itemler verir yani flm dmg 60 lık bir elixir staff bile cıkabilir 5 tanede 1 tane chitin shell verme olasılıgı cok yuksek ama kesmek biraz kasar uzun surdugu için genellikle mageler kesiyor he bide bence en iyi item veren 3 boss deruvish founder sq(snake quuen) ve hq(harpy queen) gerisi yalan :P

quote:

Orjinalden alıntı: redbee

Bak şimdi Dark Mare in boss u var Adıda DreaD Mare alayına tek vuruş yapar acımaz içinden daha oyunda bilmediğiniz itemler çıkar !?!

Ondan sonra Centaur o bizim bildiğimiz clan görevinde yapılan değil o hell abyss deki çok çok kolay ben gidip solo kesiyorum genelde ama öle itemler çıkmadı bana daha Gold Bar gibi (!)

Ondan sonra OBL evet bugün kestik içinden Rogue Shell Pauldron ve Holly Water çıktı kesmesi çokda zor değil sadece etrafa kontrol edicen yani insanları ! zaten taktiği şu 2 tane tank olucak önde arkadada 1 light 1 fire mage olucak light mage sürekli stun çalışıcak zaten kıpırdıyamıyo velet fire da burn yapmadan çalışıcak öndekilerde z-r çalışıcak mecbur mana yok (!)

• evet hatta dread mare 175 level :)
    @cybet_atletic
    baba benim arklarda sizin klanda ama tabir ettiği klanın suyu çıkmış daa orc yüzü görmemiş adamlar geliyo clana dedi..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.