We would like to take this moment to congratulate Zike, a battle Priest on Diez, for his glorious achievement to be the first player to hit level 80 on Thursday, October 05 at 5:20 PST!
After many long days of hard work, and daunting challenges, Zike is now the FIRST and ONLY level 80 Player in USKO. Please join us in celebrating Zike’s marvelous achievement!
bide battle of onun gucune karsı koycak adam mı war lvl de 80biz 70 olamıoz 80 olmuslar bile helal olsun ne diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Chayluckx
bide battle of onun gucune karsı koycak adam mı war lvl de 80biz 70 olamıoz 80 olmuslar bile helal olsun ne diyelim
bugun biri
zikenin lvl i gorev bug yuzunden dusuruldu dei oyle birsey varmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkb
bugun biri
Alıntıları Göster
uplamayın şu ezki konuları ya
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkb
bugun biri
Alıntıları Göster
kasan kasıyor vallaha ama turklerden 80 olan yok bu kadar turk oynuyor neden hiç 80 yok acaba ?? her turlu hirde hurda bizimkilerde oyunun %80 turk ama bi tane 80 yok sizcede ilginc degil mi?
benim bildiğim önce ilk önce aragorn44 yada kunt oldu 80 bir gün paramundaydım aragorn44 geldi 80 olmuş çooktann ama öylesine kasmak için gelmiş girdi party me , konustuk party ce , ilk zike mi oldu 80 die oda dediki, -ben79 ken o 75 di dedi hatta eş zamanlı,zike edit lvl almıştır dedi,beyler buda doğru %100
quote:
Orijinalden alıntı: otnoukra
kasan kasıyor vallaha ama turklerden 80 olan yok bu kadar turk oynuyor neden hiç 80 yok acaba ?? her turlu hirde hurda bizimkilerde oyunun %80 turk ama bi tane 80 yok sizcede ilginc degil mi?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: otnoukra
kunt,aragorn44 bunlar türk sen daha uyu
quote:
Orijinalden alıntı: Robin van Persie
quote:
kunt,aragorn44 bunlar türk sen daha uyu
Alıntıları Göster
zike yi biliyodum da kunt ne zaman oldu
quote:
Orijinalden alıntı: otnoukra
Alıntıları Göster
quote:
bilidğim 4tane 80 war bunların 3 ü türk
1.kunt(rogue) (zikeden hemen sonra oldu 80 ) 2.aragorn44(warrior) 3.ktipiyoz(warrior)