Şimdi Ara

Diego Lugano...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gece kazmanın(bilica) yerinde olsaydı çok farklı olurdu özlüyoruz seni tota

• Üşüyoruz Lugano reis...
  • Yeter artik her kotu mactan sonra Lugano Niang Santos Emenike diye yazip aglama gifi koydugunuz. Gitti bu adamlar iste, artik elimizdeki kadronun en iyisi 11ini niye olusturmuyoruz, niue sanslari adam akilli degerlendirmiyoruz konusmaliyiz. Aglakgif koyacaksaniz buna koyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yeter artik her kotu mactan sonra Lugano Niang Santos Emenike diye yazip aglama gifi koydugunuz. Gitti bu adamlar iste, artik elimizdeki kadronun en iyisi 11ini niye olusturmuyoruz, niue sanslari adam akilli degerlendirmiyoruz konusmaliyiz. Aglakgif koyacaksaniz buna koyun.

Sen onu boş ver de.Birde bu şike gerçekse o zaman ağlamayı görürüz.

Orijinalden alıntı: Dærk

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yeter artik her kotu mactan sonra Lugano Niang Santos Emenike diye yazip aglama gifi koydugunuz. Gitti bu adamlar iste, artik elimizdeki kadronun en iyisi 11ini niye olusturmuyoruz, niue sanslari adam akilli degerlendirmiyoruz konusmaliyiz. Aglakgif koyacaksaniz buna koyun.

Sen onu boş ver de.Birde bu şike gerçekse o zaman ağlamayı görürüz.

+ 1
  • Serdar Kesimal niye oynamadı ben hala onu anlayamadım ? Sakat desem kulübedeydi ?

Diego Lugano...

Özledik be Lugano !
    SORUN ÇOK
  • lugano sadece iyi bir defans olmasıyla değil, hem derbilerdeki özel performansı hemde rakiplere çektirdikleriyle çok büyük bir koz oluyordu bizim için. duran toplardaki etkinliğini söylemek bile istemiyorum.
  • Luganoya neden tota deniyor? Cesur yürek denmiyor muydu ona?

Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Luganoya neden tota deniyor? Cesur yürek denmiyor muydu ona?

Lugano: Beni sevenler ‘Tota’ der.

Fenerbahçeli Diego Lugano, ülkesi Uruguay’da ‘Tota’ lakabıyla bilindiğini belirterek, “Bu lakap bana babamdan geliyor. ‘Tota’ ya da ‘Totita’yım. ‘Tota’ denildiğinde bana seslenildiğini, o kişinin beni seven ve tanıyan birisi olduğunu anlıyorum” dedi.

FB TV’ye konuşan Lugano, 2010 Dünya Kupası’ndaki Gana maçında sakatlanınca çok üzüldüğünü vurgulayarak, o an ölmek istediğini söyledi. Uruguaylı futbolcu, kariyerinde düş kırıklığı yaşadığı üç maçı ise şöyle anlattı: “Birincisi 2006 Dünya Kupası’nda penaltılarla Avustralya’ya elendiğimiz, ikincisi Sao Paulo ile Porto Alegre’ye Libertadores finalini kaybettiğimiz, üçüncüsü ise Trabzonspor’a karşı Kadıköy’de oynadığımız son lig maçı. İnanılmazdı. 15-1 kazanmamız gereken bir maçtı. Ama berabere kaldık.”

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Luganoya neden tota deniyor? Cesur yürek denmiyor muydu ona?

Lugano: Beni sevenler ‘Tota’ der.

Fenerbahçeli Diego Lugano, ülkesi Uruguay’da ‘Tota’ lakabıyla bilindiğini belirterek, “Bu lakap bana babamdan geliyor. ‘Tota’ ya da ‘Totita’yım. ‘Tota’ denildiğinde bana seslenildiğini, o kişinin beni seven ve tanıyan birisi olduğunu anlıyorum” dedi.

FB TV’ye konuşan Lugano, 2010 Dünya Kupası’ndaki Gana maçında sakatlanınca çok üzüldüğünü vurgulayarak, o an ölmek istediğini söyledi. Uruguaylı futbolcu, kariyerinde düş kırıklığı yaşadığı üç maçı ise şöyle anlattı: “Birincisi 2006 Dünya Kupası’nda penaltılarla Avustralya’ya elendiğimiz, ikincisi Sao Paulo ile Porto Alegre’ye Libertadores finalini kaybettiğimiz, üçüncüsü ise Trabzonspor’a karşı Kadıköy’de oynadığımız son lig maçı. İnanılmazdı. 15-1 kazanmamız gereken bir maçtı. Ama berabere kaldık.”

Yeni duymaya başladım bilmiyordum bu kadar eski olduğunu. Teşekkür ederim dostum :)

•  Diego Lugano...

bir futbolcu yokluğu bu kadar mı belli olur.
  • adamlar takımımızdan ayrıldı artık arkadaşlar. geriye dönük değil ileriye dönük düşünelim artık. ağlayarak sızlayarak bi yere gelinmez. 17 takım,hakemler, tff, uefa, fifa, anayasa değişikliği, veto, zırt pırt, şu bu vs...... hepsinin karşısında dimdik ayakta durmalıyız.

onca çökertme girişimine rağmen hala liderliğe oynuyoruz. bu da mı şike ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.