Şimdi Ara

Didimden turist hatun kaldıramama:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler şimdi bu gece didim altınkum plajında kuzenle yürüyordum. Turist hatunları bilen bilir Neyse hatunların yanında hep kıro kıro herifler vardı.

kuzen atarlandı, abi bizim neyimiz eksik neden bizim yok felan filan derken beni gaza getirdi. iki tane taş gibi hatun yürüyorlardı. arkalarına takıldım.
    baya bi yürüdükten sonra cesaretimi toplayıp kızların arasına geçip "heyy girls!!! Where ar yu going ! " dedim. ve der demez sarışın hatun bana öyle bir baktı ki

yeminle o an altıma s.çabilirdim O bakışı asla unutamıycam sanırsam Neyse sonra bunlar uzun adımlarla uzaklaştı. Şimdi beyler bayanlar ben nerde hata yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_dancer -- 25 Ağustos 2012; 0:25:29 >

• Kizlar alkollu olmaliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki kızın yanına tek gitmişsin kızlarsapık muamelesi yapmış
  • Düşünsene türkiyedesin sokakta 2 kız var yanlarına gidip nereye gidiyorsunuz kızlar diyorsun,hoş karşılarlar mı? hayır.
  • marmariste çok zaman geçirmiş bi abiniz olarak (yaş 28) 2 maddede olayı açıklıyorum.

1-Adam sana kro olabilir.Turist hatunlar kendi memleketlerindeki erkeklerin türk erkekleri gibi hatunsuzluktan kıvranmadıkları için ilgi görmezler.Bizim armutlar da diplerinden ayrılmazlar.Bu onlara çekici gelir.Ayrıca olayı ayda yılda 1 yaptıklarından vahşi olurlar.Bir diğer artıları ise avrupaya göre kara kaş kara göz olmaları garip ama çekici geliyomuş hatunlara.

2-Hiç debelenmene gerek yok.Turist hatun seni beğendiyse senin bişey yapmana gerek yok.Gelir alır seni odasına çıkar.
  • Kızlar Türk olmasın?
  • iyi güzel bulmuşsun resmimi de , konuyla ne alakası var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erasmustaki türk kızı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olaya yanlıs girmişsin hocam aslı bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Kızlar Türk olmasın?

Aklıma gelmedi değil ha :D

• bütün turistleri sevismek icin bir arac görmenden dolayı olabilecegini düsünmeden edemedigimi belirtmek isterim.
  • Kızlar ssanırım rus tu ingilizce anlamamış olabilirler mi?
  • dostum izinsiz resmimi kullandığın için seni şikayet ettim.

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Orijinalden alıntı: appachii

marmariste çok zaman geçirmiş bi abiniz olarak (yaş 28) 2 maddede olayı açıklıyorum.

1-Adam sana kro olabilir.Turist hatunlar kendi memleketlerindeki erkeklerin türk erkekleri gibi hatunsuzluktan kıvranmadıkları için ilgi görmezler.Bizim armutlar da diplerinden ayrılmazlar.Bu onlara çekici gelir.Ayrıca olayı ayda yılda 1 yaptıklarından vahşi olurlar.Bir diğer artıları ise avrupaya göre kara kaş kara göz olmaları garip ama çekici geliyomuş hatunlara.

2-Hiç debelenmene gerek yok.Turist hatun seni beğendiyse senin bişey yapmana gerek yok.Gelir alır seni odasına çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appachii -- 25 Ağustos 2012; 1:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

bütün turistleri sevismek icin bir arac görmenden dolayı olabilecegini düsünmeden edemedigimi belirtmek isterim.

aşk olsun dostum ben öyle bi insan değilim maksat vakit geçirmekti bide atraksiyon
  • Ne yapıcaksın turisti?Gidin sahilde oturun bi grubun içine,taş gibi hatunlar var.Şarkı söylersiniz,sohbet edersiniz yani hertürlü ayarlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Videonun sonlarinda oglan nasil sokuluyor turiste
    Tövbe tövbe!

http://www.youtube.com/watch?v=m-4JHQieqaM

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/36883/0/1/3-rus-kiz-antalya-da-tatil-masrafini-boyle-cikardi.aspx

Lan bide turksel reklamda tip varya patlattilar flasi opucukte gitti hatunda diyo onu bide bu videokini alicaksin ikisni birbirine vura vura doveceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

olaya yanlıs girmişsin hocam aslı bu şekilde

Gece gece kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

marmariste çok zaman geçirmiş bi abiniz olarak (yaş 28) 2 maddede olayı açıklıyorum.

tespit doğru.
    ben bu yaz didimdeydim plajda çadır kurduk 4 arkadaş öyle salına salına sakince kafa dinlemeye gitmiştik.birçok türist kız-kadın bizimle ilgilendi ama biz kafa dinlemeye gitmiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: dirty_dancer

gençler şimdi bu gece didim altınkum plajında kuzenle yürüyordum. Turist hatunları bilen bilir Neyse hatunların yanında hep kıro kıro herifler vardı.

kuzen atarlandı, abi bizim neyimiz eksik neden bizim yok felan filan derken beni gaza getirdi. iki tane taş gibi hatun yürüyorlardı. arkalarına takıldım.
    baya bi yürüdükten sonra cesaretimi toplayıp kızların arasına geçip "heyy girls!!! Where ar yu going ! " dedim. ve der demez sarışın hatun bana öyle bir baktı ki

yeminle o an altıma s.çabilirdim O bakışı asla unutamıycam sanırsam Neyse sonra bunlar uzun adımlarla uzaklaştı. Şimdi beyler bayanlar ben nerde hata yaptım?

İyi yapmışlar. Resmen kendinizi zorla küçük duruma düşürtüyorsunuz. İnsanda biraz gurur olur. Kendini rezil etmeni geçtim, insanların gözündeki Türkiye imajı da garip bir hal alıyor. Sonra "üü yabancılar çok ırkçı bizi hiç sevmiyolar zamanında çok koymuşuz demek!!111birbir111!!". Haksızlar mı sence?

• Çok saçma girmişsin olaya, tip bir Brad bir Ian değilse bu tepki gayet doğal.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.