Şimdi Ara

Didi 500 ml 1.10 kuruş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir menemende oturuyorum. marketin indirimi var, toptancı gibi bişey ama tek satılıyor. isteyen alabilir toplu stok yapabilir. telefonu bulunca resimleri atacgım 1 tl enerji iceciği var.

• İçinde glukoz şurubu ve koruyucu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powe33

izmir menemende oturuyorum. marketin indirimi var, toptancı gibi bişey ama tek satılıyor. isteyen alabilir toplu stok yapabilir. telefonu bulunca resimleri atacgım 1 tl enerji iceciği var.

hocam şehit kemal i.ö.o okulu duruyormu ya daha orda ilkokulu orda okumustum..
  • Çay aromalı kimyasal içecek..

• fiyat güzel.
    Carrefourda 4x500 ml lipton ice tea'lerde 5.90 liraya satılıyor.
  • Süt fiyatına boyalı su

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde bir sürü kimyasal var ve tadı da o kadar iyi değil.
  • Ne reklam yaptı Ama mal özcan deniZli coca cola ya kapak yaptı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen marketten aldığım didi den çıkan iğrenç maddeler üzerine şikayetvardan kayıt oluşturdum. Arayarak inceleme için alacaklarını belirttiler, gelmelerini bekliyorum.

Siz siz olun şişelerin içine bakarak alın.

Şikayet link:
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3262402/caykur-didinin-icinden-yabanci-madde-cikti
  • piyasaya çıktığı ilk günden beri sırf o iğrenç reklamlarından dolayı tadına bile bakmadım ve bakmayacağımda.. tüm zararlarına rağmen kola içerim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Arkadaşlar geçen marketten aldığım didi den çıkan iğrenç maddeler üzerine şikayetvardan kayıt oluşturdum. Arayarak inceleme için alacaklarını belirttiler, gelmelerini bekliyorum.

Şikayet link:
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3262402/caykur-didinin-icinden-yabanci-madde-cikti

Hocam içinde sanki deniz anası var Bence vermeyin önce bir dava açın belki bişeyler koparırsınız sonuçta ne diyecekler acaba

• Didi çok güzel bir içecek içtim onayladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

Arkadaşlar geçen marketten aldığım didi den çıkan iğrenç maddeler üzerine şikayetvardan kayıt oluşturdum. Arayarak inceleme için alacaklarını belirttiler, gelmelerini bekliyorum.

Şikayet link:

Hocam içinde sanki deniz anası var Bence vermeyin önce bir dava açın belki bişeyler koparırsınız sonuçta ne diyecekler acaba

Aynen öyle yosun gibi bişey yüzeyinde kalıyor dibede inmiyor hiç. Ne yapabileceğim hakkında pek bilgim yok tecrübesi olanlar bilgi verebilir ise uğraşabilirim aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

Şikayet link:

Aynen öyle yosun gibi bişey yüzeyinde kalıyor dibede inmiyor hiç. Ne yapabileceğim hakkında pek bilgim yok tecrübesi olanlar bilgi verebilir ise uğraşabilirim aslında.

Büyük ihtimalle kombu mantarıdır. Aslında çok faydalı birşey sağlık için. Küçükken hatırlıyorum viski şişesinin içine çay doldurmuştu babamlar, vitrine geri koymuşlardı. Birkaç ay sonra içinde yaratık oluşmuştu, öyle onu incelerdim. Yakın zamanda öğrendim ben de onun ne olduğunu :)
    İçinde çay olduğu için, belki şişe uzun süre sıcak bi ortamda beklediyse oluşmuş olabilir.

• Soğuk çayı sevmezdim...

Şimdi de Çaykur denen kurumun sırf yandaş ihlas grubuna para kazandırmak için icat ettiği bu nesneyi görünce ne kadar haklı olduğumu anladım...

Seven sevsin,içen içsin...Afiyet olsun...Ama ben içmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

piyasaya çıktığı ilk günden beri sırf o iğrenç reklamlarından dolayı tadına bile bakmadım ve bakmayacağımda.. tüm zararlarına rağmen kola içerim daha iyi.

Valla aynı şeyi düşünmüşüz; Allah affetsin de ya o teyze nedir öyle ya bu kadar mı itici bir reklam olur. Vallahi de sırf o iğrenç reklamlarından dolayı -reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama sırf buna da inat olsun diye- ne aldım ne aldırdım.

• Sonmez10 kullanıcısına yanıt
    evet az ilerisinde bimin karşısında
  • Malesef kötü bir içiçek olsada içiyoruz. Mesela bimdeki çaylarda kafein var ama arkadaşlarım iciyor 55 kuruş die. Almak isteyen olursa adamla konuşurum numaranızı verrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

İçinde glukoz şurubu ve koruyucu var

fuse tea ıce tea içinde geçerli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 27 Mayıs 2015; 22:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

İçinde glukoz şurubu ve koruyucu var

fuse tea ıce tea içinde geçerli mi ?

Fuse tea için geçerli liptonda şeker yazıyor sadece koruyucu da yok. Lipton yine en iyisi gibi duruyo

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.