Şimdi Ara

Dibek Kahvesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bekir Efendi Dibek Kahvesi 250 gr ücretsiz Kargo kampanyamız sona ermiştir.

Sipariş ve yorumlarınız için içtenlikle teşekkür ediyoruz.

www.gurbuzlerkuruyemis.com.tr
     Dibek Kahvesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜRBÜZLER -- 7 Kasım 2015; 21:34:49 >

• Escaper kullanıcısına yanıt
    Kahvenin ismi üzerine gelirsen link görünüyor.
  • 10 tl kargo ucretsiz olursa 2 kutu alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim dibek kahvesi 200 gram 4.95

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih'te özel bir kahvecide 1 KG 40 TL'den temin edebilirsiniz. Çok pahalı bu fiyatlar, burası sıcak fırsatlar forumu
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Link eklendi Hocam, Uyarınız için teşekkürler
  • Bu kahve su bimde satılan dibek kahvesi gibi mi. ?Özelliği nedir farkı olarak birde bunun yapımı nasıl oluyor yani içimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve içiyorum
    2 hafta önce açıldı
    STARBUCKS KAHVE TARİFİ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ns.xombe kullanıcısına yanıt
    Bekir Efendi Dibek Kahvesi

- 1.sınıf kahve çekirdekleri içerisinden özenle seçilen tanelerin dövülmesiyle elde edilen Kahve
    - Çedene ( Menengiç ) Kahvesi
    - Kakule
    - Bekir Efendi Özel Kahve Özütü
    - Sahlep

Kullanılarak ISO 9001-2008 ve HACCP belgeli hijyenik üretim tesislerinde üretilmekte olup, Sağlığa zararlı herhangi bir madde içermemektedir.

---------------------------

Geleneksel Türk Kahvesi gibi pişirilip içilmektedir.
  • sürekli çedene alıyorum. kutusuna para vermek ve sadece tek ebatının olması ve tatlılar başta olmak üzere zengin çeşitlerinizin web sitenizde olmamasına rağmen. dikkate alırsanız sevinirim
  • ugur2005 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle ürünlerimizi tercih ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ediyoruz. Ürünlerimizde kutu/ambalaj maliyeti yok denecek azdır bunun nedeni ise sipariş adedinin çok yüksek olmasıdır. Tatlı çeşitlerimizin internet üzerinden siparişe açılması çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konudaki en büyük sıkıntımız taşıma sorunudur. Tatlılar için taşıma sorunlarının tespit edilip aksaklıkların önlenmesi ise için Test Gönderimlerimiz devam etmektedir. Bu çalışmaların neticelenip ürünlerimizin internetten siparişe açılması durumunda özellikle Baklava çeşitlerimiz ile çok ses getireceğimize inanıyoruz.
  • Sahlep oranını merak etmedim değil. Ayrıca emsalleri süt tozu koyuyor diye hatırlıyorum sanki.
  • Yarim saattir almaya ugrastim ama bankaya onay vermedi. AKSAM bidaha deneyecegim. KAHVEYİ merak ettim.
    Dostum son kullanma tarihi hatalı gibi birşey alıyorum fakat yarım saat önce bilet aldım aynı şekilde 1 sıkıntı olmadı. Sipariş geçemedim haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ns.xombe -- 29 Ekim 2015; 12:01:31 >
  • GÜRBÜZLER G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hakan Bey:
    Test Gönderimlerimine seve seve denek oluruz :)

n11 fiyatlarınız çok pahalı çeşit az

internetten 400 gr lık çedene kahvesini 9-10 tl ye almak mümkün, Gürbüzler Kuruyemiş in kahvesinin tadının yanından geçer mi ? HAYIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur2005 -- 29 Ekim 2015; 12:14:35 >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Ürün fiyatımız istekleriniz doğrultusunda 10 TL olarak güncellenmiştir. Kargo yine ücretsizdir. Şuana kadar verilmiş siparişler için 2.90 TL iade yapılacaktır.
  • bakalım kahve siparişi verdik umarım tadı güzeldir
  • Siz ve burada henüz paylaşımda bulunmamış bütün DH Üye ve Ziyaretçilerine siparişleri için teşekkür ediyor, Kahvemizin tadı ve kalitesi ile yorumlarınızı merakla bekliyoruz.
  • Deneyelim bakalım, sipariş geçtim.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Siz ve burada henüz paylaşımda bulunmamış bütün DH Üye ve Ziyaretçilerine siparişleri için teşekkür ediyor, Kahvemizin tadı ve kalitesi ile yorumlarınızı merakla bekliyoruz.
  • GÜRBÜZLER G kullanıcısına yanıt
    Sitenizde banka kartları geçiyor mu Nuvo bilginiz var mı?
  • Kahve alıyorum kargo bedava, hazır kargo bedava iken yanına leblebi de alayım diyorum kargo 6 lira oluyor. Bunu düzeltecek misiniz leblebi sipariş vermeyelim mi yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 30 Ekim 2015; 0:15:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.