Şimdi Ara

Dibek Kahvesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitemizde Banka Kartları ile alışveriş yapılabiliyor sorun yok ancak İş Bankasına ait posu kullandığımız için Yapıkredi Nuvo kartları ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip değiliz.
  • GÜRBÜZLER G kullanıcısına yanıt
    Yarın sipariş vericem, olmazsa normal kredi kartıyla veririm artık. Birde üstte ki arkadaşın yazdığı durumu çözerseniz başka ürünlerde sipariş veririm, ilginize teşekürler
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz Kargo Kampanyası sadece dibek kahvesi için geçerli Hocam. 29 TL'ye kadar siparişlerde kargo ücreti uygulanıyor. 29 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜRBÜZLER -- 30 Ekim 2015; 0:23:57 >
  • ns.xombe kullanıcısına yanıt
    İşlem denemelerinizdeki hatayı mail olarak bankaya bildirdik ancak bugün çalışmadıkları için bir dönüş olmamış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜRBÜZLER

Ücretsiz Kargo Kampanyası sadece dibek kahvesi için geçerli Hocam. 29 TL'ye kadar siparişlerde kargo ücreti uygulanıyor. 29 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir.

Sonuçta kahve kargo bedava gelecek ya yanına sıkıştırırsınız diye demiştim olmuyor demek ki. Neyse sadece kahve siparişi geçelim madem.
  • quote:

Ürün fiyatımız istekleriniz doğrultusunda 10 TL olarak güncellenmiştir. Kargo yine ücretsizdir. Şuana kadar verilmiş siparişler için 2.90 TL iade yapılacaktır.

Sipariş Geçilmiştir.

Umarım kaliteli Kahve çekirdeklerinden yapıyorsunuzdur. Bir kahve müdavimi olarak beğenrsem sürekli alırım muhtemelen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dibek kahvesinde salep olmuyor.Sizinkinde salep var ? Bir firmanın kahve bayisiyim bizimde dibek kahvemiz var fakat salep konulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 30 Ekim 2015; 10:35:40 >
  • Siz ve burada henüz paylaşımda bulunmamış bütün DH Üye ve Ziyaretçilerine siparişleri için teşekkür ediyor, Kahvemizin tadı ve kalitesi ile yorumlarınızı merakla bekliyoruz.
  • Evet Hocam Bekir Efendi Dibek Kahvesi içeriğinde sahlep bulunmaktadır. Bir çok Marka üretim imkanlarının kısıtlı olması ve maliyetlerden dolayı Dibek Kahvesini sade olarak sunmaktadır bir çoğuda içeriğini ticari rekabet dolayısıyla paylaşmamaktadır.
    Dibek Kahvesi nde Elazığ ve yöresinde Çedene olarak bilinen ve diğer yörelerimizde Menengiç diye adlandırılan bitkiyi ilk defa kullanan Bekir Efendi markası olup bugün itibariyle artık birçok markanın içeriğinde Çedene(Menengiç) yer almaktadır bu örnekten hareketle Bekir Efendi bir öncü konumundadır.
  • Banka kartı kullanılıyor demişsiniz ama bu hatalı bilgi. Değişik zamanlarda defalarca denedim olmuyor.Eğer banka size bu şekilde bilgi verdiyse onlar hatalı bilgi vermiştir. Sadece kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor. Banka kartı ile sipariş verilebilmesi konusunu çözebilirseniz benim siparişlerim artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çayçorba -- 30 Ekim 2015; 16:12:44 >
  • quote:

Evet Hocam Bekir Efendi Dibek Kahvesi içeriğinde sahlep bulunmaktadır. Bir çok Marka üretim imkanlarının kısıtlı olması ve maliyetlerden dolayı Dibek Kahvesini sade olarak sunmaktadır bir çoğuda içeriğini ticari rekabet dolayısıyla paylaşmamaktadır.
    Dibek Kahvesi nde Elazığ ve yöresinde Çedene olarak bilinen ve diğer yörelerimizde Menengiç diye adlandırılan bitkiyi ilk defa kullanan Bekir Efendi markası olup bugün itibariyle artık birçok markanın içeriğinde Çedene(Menengiç) yer almaktadır bu örnekten hareketle Bekir Efendi bir öncü konumundadır.

hocam "dibek kahvesi" olarak satılan ürünlerin içeriğine bakıldığında hep "glikoz" ve "kahve kreması" olduğu yazıyor. sizin ürününüzde glikoz, tatlandırıcı veya benzer birşey var mı kahve kreması veya benzeri birşey içinde var mı? tatlımsı bir tada mı sahip?

• Hocam sarı leblebide kampanya bekliyorum 6 liraydı indirimli fiyatı şu anda indirimli fiyatı bile 12 lira bu nasıl fiyat? Ağın leblesisinden daha yumuşak, tercihim bu leblebi o yüzden.

http://www.gurbuzlerkuruyemis.com.tr/urun/sari-leblebi-ozel_1489.aspx

Almayı düşündügüm başka ürünler de var sizden tek siparişte halletmek istiyorum, umarım dikkat edersiniz mesajıma kaç kere baktım bir türlü düşmedi fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 30 Ekim 2015; 20:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

Banka kartı kullanılıyor demişsiniz ama bu hatalı bilgi. Değişik zamanlarda defalarca denedim olmuyor.Eğer banka size bu şekilde bilgi verdiyse onlar hatalı bilgi vermiştir. Sadece kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor. Banka kartı ile sipariş verilebilmesi konusunu çözebilirseniz benim siparişlerim artacak.

Aynen öyle banka kartı ile alamadım kaçıncı deneyişim. Bi kahvenin tadına bakamadık alıpta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

quote:

Banka kartı kullanılıyor demişsiniz ama bu hatalı bilgi. Değişik zamanlarda defalarca denedim olmuyor.Eğer banka size bu şekilde bilgi verdiyse onlar hatalı bilgi vermiştir. Sadece kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor. Banka kartı ile sipariş verilebilmesi konusunu çözebilirseniz benim siparişlerim artacak.

Aynen öyle banka kartı ile alamadım kaçıncı deneyişim. Bi kahvenin tadına bakamadık alıpta.

Bazı banka kartları ile ödeme yapılamama sorununu Bankaya ilettik ancak tatil olduğu için henüz bir dönüş alamadık. Yalnız bizim arkadaşlar denediğinde bu sorun sadece Yapıkredi Nuvo kartlarla yaşanıyor gibi. Sizlerin kullandığı Banka isimlerini iletebilirmisiniz acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

quote:

Bazı banka kartları ile ödeme yapılamama sorununu Bankaya ilettik ancak tatil olduğu için henüz bir dönüş alamadık. Yalnız bizim arkadaşlar denediğinde bu sorun sadece Yapıkredi Nuvo kartlarla yaşanıyor gibi. Sizlerin kullandığı Banka isimlerini iletebilirmisiniz acaba

İşbankası banka kartı ile denedim. Son kullanma tarihi hatası yazıyor. Ama kart ile alışverişimde bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

iş bankası maximum kredi kartı ile alışveriş yapmıştım. 30.10.2015 tarihinde ödememi yapmıştım. Siteye üye olmadan alış verişimi yaptım. Fakat kargo takip nasıl yapılıyor?
  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    Sipariş Numaranızı paylaşabilirseniz kargo bilgilerinizi iletelim çünkü 30 unda gelen bütün siparişler kargoya teslim edilmiş durumda. Eğer saat 17 den önce sipariş verdiyseniz Büyük bir ihtimalle Pazartesi , Saat 17 den sonra sipariş geçtiyseniz salı günü ürününüz ulaşacaktır.
    Siparişiniz için teşekkür ediyoruz
  • GÜRBÜZLER G kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir soru sormuştum kahvenin içeriği hakkında sanırım görmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu "Küncü Ezmesi" nasıl birşey acaba? Tahin gibi mi? Tatlı mı,tuzlu mu?

Bizim oralarda (Afyon) haşhaş ezmesi vardır...Ona mı benziyor acaba?
  • quote:

Sipariş Numaranızı paylaşabilirseniz kargo bilgilerinizi iletelim çünkü 30 unda gelen bütün siparişler kargoya teslim edilmiş durumda. Eğer saat 17 den önce sipariş verdiyseniz Büyük bir ihtimalle Pazartesi , Saat 17 den sonra sipariş geçtiyseniz salı günü ürününüz ulaşacaktır.
    Siparişiniz için teşekkür ediyoruz

Merhabalar,

Kargom bugün işyerime ulaştı teşekkürler. 9 arkadaş hemen denedik. Arçelik mini telve makinesinde yaptık ve beğendik. Sanırım diğer arkadaşlar içinde sipariş verebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.