Şimdi Ara

Dibe Vurmuşluktan Çıkışımı Anlatıyorum. EK PART 2 YAYINLANDI.Kızdan İntikam Alıyorum. Amacı Ne Bunun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
82
Favori
17.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendim devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 25 Eylül 2012; 17:10:46 >
  • Yazdıklarını okudum da ilk izlenimimi aktarayım.Tabi ne kadar ciddiye alırsın orası da senin bileceğin iş.Okuduğum kadarıyla yazında en belirgin şey özgüven eksikliğin.Kendine güveni olmayan insan bir arpa boyu yol alamaz.Belki ailenden göremediğin sevgiden belki de başka sebepten ötürü.Ama senin sorununun özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Kilo verilmeyecek bir şey değil.Git bir spor salonuna düzenli bir şekilde zamanla verir, fit vücuda kavuşursun.Yeter ki özgüvenin yerinde olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Yazdıklarını okudum da ilk izlenimimi aktarayım.Tabi ne kadar ciddiye alırsın orası da senin bileceğin iş.Okuduğum kadarıyla yazında en belirgin şey özgüven eksikliğin.Kendine güveni olmayan insan bir arpa boyu yol alamaz.Belki ailenden göremediğin sevgiden belki de başka sebepten ötürü.Ama senin sorununun özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Kilo verilmeyecek bir şey değil.Git bir spor salonuna düzenli bir şekilde zamanla verir, fit vücuda kavuşursun.Yeter ki özgüvenin yerinde olsun.

Teşekkür ederim hocam.

Hikayenin devamıyla ilgili bir spoiler vereyim. O kilolar tamamen gitti.İnanmayan olursa SS de atacam hikaye sonunda Gerisini diğer partlarda okursunuz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 25 Eylül 2012; 17:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Motion*

Okuyan varsa özet geçsin beyler...

Özet: Konuyu açan arkadaş şişman,asosyal ve özgüvensizmiş. 9. sınıftaki ortamı 10da kuramamış yıl öyle geçmiş.Neyse bi tane de Selim var,çevresi geniş.Bizimki ben neden onun gibi değilim diyor,şişe çevirmece oynamıyor,izliyor sadece.Bayramlarda bayramlaşmamak için uyuyor numarası yaparmış ve hayat hep ofsayt verirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. XaaN

Yerimizi alalım güzel gidiyor devam.

+1 devam

• quote:

Orijinalden alıntı: cem3883

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. XaaN

Yerimizi alalım güzel gidiyor devam.

+1 devam

+1 güzel gidiyor devam.
  • Devam devam devam
  • Güzelmiş takip

• PART 2

Bizimkiler oynuyor şişe çevirmece şuan neler konuştuklarını pek hatırlamıyorum ama genelde özel hayatlarıyla ilgili sorular soruyolar birbirlerine. Kızlara bakıyorum bunların birbirlerine sorduğu saçma sapan sorulara cevap veriyorlar falan. Bende bir yandan eğleniyorum ama kolay mı tüm yaz cs-sro oynayıp film izlemekle geçti.Gerçek insan muhabbeti görünce şaşırdım haliyle. ortamda yeni olduğu için içimde bitmek bilmeyen bir kasvet var. Kendimi çok kasıyorum gülerken bile cool gülmeye çalışıyorum ben neyin kafasını yaşıyorum bilmem.

İşte sonra düşünüyorum aga ben bu sınıfta yapamam geçen yıl arkadaşlarla iyidik falan ama bu yıl çok değişik bir ortamdayız şunlara bi baksana lan sanki birlikte bot bağlamışlar. Geçiyorum efkarlı efkarlı pencere kenarına dışarıyı seyrediyorum havada sıcak millet gömlek kravat geziyor ama ben göbeği saklıyayım diye o sıcakta süeterle geziyorum yandım bittim çıkarsam alay konusu olacak orası kesin zaten.Yavuz diyor kanka çıkarsana o süeteri kan ter içinde kalmışsın. Yok diyorum sadece böyle iyi. İlk günden fire vermeyelim istiyorum zaten kiloluyumda göbeği açıpta öküz gibi gezmim belki beni bişe sanarlar diyorum

Eve gidiyoruz sonra pc yi açıyorum sınıftaki kızların adlarını öğrendim acaba eklesem mi diye düşünüyorum.Sonra diyorum ki lan zaten sanal alem eklesem ne olacak ki birşey yazarsada çevrimdışı olurum. Ogün var bir tane bu bana mesaj atıyor knk tüm kızları ekledim diye. Bende diyorum ki kanka banada yollar mısın linkleri ekliyim .
    Atıyor bana hepsini bende seri olarak ekliyorum. Bir kızın profiline geliyorum en son. Halbuki bu kızı bugün sınıfta görmedim. Güzelde kız. Adı Sevgi. Ekliyorum bunuda hemen kaçar mı

Sonra birkaç tane komik birkaç tanede duygusal cool sözlerden paylaşıyorum boş insan olmadığımı görsünler istiyorum eheh. Profil resminide te 8. sınıfta mezuniyet partisinde çektiğim resmi yapıyorum. Güzel resmim yok zaten ne fotojenik bir insanım nede resim çekmeyi bilirim. Resim çekilirken gülünür mü nasıl durulur bilmem. Yanımdaki nasılsa o ama genelde gülmem. güzelde çıkmam. Sevmiyorum çünkü yapmacık gülmeyi hayatım boyunca yalandan herşeye güldüm. Bırakta fotolarımda gerçek benliğimle çıkayım.

Akşam oluyor tv falan derken yatıyorum yatağa ama ne yapsam ne etsem bir türlü uyku tutmuyor beni. bugün olanları düşünüyorum acaba tüm yıl ne yapacam ben nasıl olacak diye kafama çok takıyorum ama genetik sanırım bizim sülalede çok panik atak hastası var. Herşeyi çok kafalarına taktıkları için böyle oluyolarmış ben bilmem evde Altın Günü varken konuşuyolardı ordan duydum
    Ergenliğin ve içimde bulunduğum durumun verdiği inanılmaz hisler beni adeta sarıp sarmalıyor. Öyle böyle değil içimde bir bunaltı sanki ruhumu yukarıya doğru çekmeye çalışıyorlar. Kalbim sıkışıyor bunları düşündükçe. Düşünmek istemiyorum ama heran aklıma geliyorlar. Zaten kimlik bunalımıda çekiyorum. yok lan öyle tc kimlik değil kişiliğimi oturtamamışm daha birgün böyleyim diğer gün öyle. Beyin stabil çalışmıyor anlayacağın.

İlk birkaç gün böyle devam ediyor ne ders yapıyoruz ne bişe yoklama da alınmıyor ben kitaplar dağıtılsın daha okula gelmicem zaten onları almak için gidiyorum okula. Sınıftada en fazla 15-20 kişi oluyor. Genel mevcut 35 kişi. Ahırda okuyoz sanki anasını satayım düz lise işte ne bekliyorsun. Kafamı dağlara taşlara vuruyorum keşke çalışaydım da bir anadoluyu tutturaydım diye aslında akıllı çocuktum yani en azından hocalar akıllı çocuk ama çalışmıyor derlerdi Bende bu sözlerin verdiği özgüvenle hiç çalışmadan girmiştim sbslere kitap yüzü açmadan neyseki diploma puanımız iyidi ordan kurtardıkta gene çevredeki en iyi düz liseye kayıt olduk.Çok derine indim neyse devam ediyorum.Biraz tanıyın istedim beni

2. haftada başladı artık herkes geliyor okula dersler başlayacak pazar gecesi de Behzat Ç yi izledim de uyudum seviyorum Behzatı hayata bakış açısı yaptıkları yalnızlığı hoşuma gidiyor kendimden parçalar görüyorum.O yüzden uykusuzum baya ama genede kardeşlerim sağolsun sabahın köründe uyandırıyolar beni.

Okula geliyorum işte günaydınlar falan ben gene bu Selimlerin yanına gidiyorum. İstiklal Marşı okuduktan sonra sıınfa çıkıyoruz.
    Sonra O'nu görüyorum Sevgi'yi. Aman Allahım bu ne güzellik böyle. safta bişeye benziyo bu bana gülüyor falan yada bana öyle geliyor ...

Beyler okurken sıkıyorsam kusura bakmayın biraz kendimi tanıtmak istiyorum size.

Diğer partları daha kısa tutacam beyler bunlar giriş olduğu için bu kadar uzun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 25 Eylül 2012; 18:48:28 >

• Partları kendimden daha çok bahsederek yazıyordum giriş olduğu için şimdi olaylar hızlanacak daha kısa olacak. Sıkıntı olmaz yani
  • up
  • ilk 2 partta sıktığımın farkındayım diğer partlar böyle olmayacak.
  • bence sıkmadın uzun uzun yaz okuyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery_Apmomo

bence sıkmadın uzun uzun yaz okuyorum ben

Teşekkür ederim hocam. Okuyanlar yorumlarını yazarsa sevinirim ona göre yazma isteğim geliyor
  • Reserved
  • Yerimizi alalım
  • up. part 3 ü yarın yazıcam.
  • akşama part 3 ü yayınlıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.