Şimdi Ara

DiaryOne 6 ile günlüğünüz olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  DiaryOne 6 ile günlüğünüz olsun

DiaryOne 6 ile günlüğünüz olsun

Kimi Zaman İnsan Yazmak İster. Sadece Yazmak...Belki Onlarca Satıra Döker Hislerini, Bu Mükemmel Program Sayesinde Günlük Tutmak Hiç Bu kadar Kolay Olmamıştı.Günlük Tutmayanları Bile Heveslendirecek Çok Güzel Tasarlanmış Harika Bir Program. Günlük Tutarken Resim, Müzik, Video, Flash Vb... Eklentiler Ekleyebilir, Sayfalarının Rengini Değiştirebilir, Hatda Kendi Sesinizi Bile Günlüğünüze Kaydedebilirsiniz.Tuttuğunuz Günlükleri Programın Özel Şifreleme Özelliği Sayesinde Şifreleyebilir,Okunmasını İstemediğiniz Şeyleri Hiç Kimseye Okutmazsınız. Ayrıca Tuttuğunuz Günlükleri Cd'ye Aktarıp Ömür Boyu Saklayabilirsiniz. Program Kullanıcı Dostu Arkadaş Canlısı Bir Arayüze Sahip Olduğu İçin Kolaylıkla Kullanabilecekisiniz. Dilerseniz Günlüklerinizi E-mail Olarakda Gönderebilir, Yazıcınızdan Çıktısını Alabilir, Günlüğünüzün Açılış Sayfasına Kendi Resminizi Ekleyebilirsiniz. Programı Kurcaladıkca O kadar Çok Özelliğini Farkedeceksiniz Ki, Vazgeçilmez Günlük Tutma Programınız Olacak.Duygularınızı,Yaşadıklarınızı Yazılara Dökmek Ve Onları Bir Ömür Saklamak İsterseniz Bu Program Tam Size Göre Sakın Kaçırmayın!

İNDİR...

AYRICA SKIN LEREDE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 14 Ekim 2007; 18:59:19 >

• teşekkür ediyorum gercektende güzel bir program ..
  • online tutulan güncelere göre çok daha güvenli...yalnız ortak pc kullananlar dikkat etmeli

ayrıca freeware değil dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegama -- 20 Temmuz 2007; 16:13:38 >
  • TEŞEKKÜRLER DOST
  • UP.
  • güzelmiş eyvallah
  • Arkadaşlar bunun Türkçe yaması yok mu? İngilizce olduğu için programı kullanmak biraz zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gohan21

Arkadaşlar bunun Türkçe yaması yok mu? İngilizce olduğu için programı kullanmak biraz zor.

malesef yok
  • Ya program çok güzel Ama ingilizce bilmiyorum. :(

Buna benzer ama türkçe olan başka bir program biliyor musunuz acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gohan21

Ya program çok güzel Ama ingilizce bilmiyorum. :(

Buna benzer ama türkçe olan başka bir program biliyor musunuz acaba.

http://www.tam...indir.com/program/3600/ProPratik_Ajanda/2-13-2005.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 14 Ekim 2007; 18:58:18 >
  • Teşekkürler dostum.
  • harbiden güzel bişiymiş sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.