Şimdi Ara

!!! Dianz - Her Siyah Delidir (Rap Albüm) !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  !!! Dianz - Her Siyah Delidir (Rap Albüm) !!!

!!! Dianz - Her Siyah Delidir (Rap Albüm) !!!

Türkiye, ilk ve tek Türkçe Rap yapan siyahi mc Dianz’ın "Her Siyah Delidir” albümüne merhaba dedi. Ehl-i keyif vakitlerde, keyifle ve sindire sindire oluşan “Her Siyah Delidir” e düetleriyle Pit10, Beta, Tuhan, Deniz, Vurgu, BerQue ve Başar eşlik ediyor. Altyapılarda bir çok farklı isimle çalışılan albümde Kardio, Rashness, Erdi Korkmaz, Acarkhan, Deniz Gürzümar, Alfamega, Esir ve Kezzo çalışmaları bulunuyor.

Kayıtları Altın Jack Music ve Olympos Records’ta alınan albümün mix işlemleri de Ufuk S., Pit10 ve Deniz e ait.

Albümde birde MC Kubur skiti var.

Albümü ve albümden Sit Down! isimli şarkıya çekilmiş klibi alttaki linkten indirebilirsiniz.

Albüm tamamen ücretsizdir.

Dianz - Her Siyah Delidir İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Şubat 2009; 19:54:46 >

• Çok kaliteli , sağlam ve eğlenceli bir albüm olmuş.Albümdeki feat'lerde çok iyi.Dianz'ın sözleri gerçekten iyi.Bazı yerlerde gülmeden duramıyorum.

Albümdeki MC Kubur skit'ide eğlenceli olmuş yine.Artık Olympos'tan çıkan her albümde görücez sanırım MC Kubur'u.Galiba bunu Beta yapıyor.

MC Kubur : Benim feysbukta fan peçim var

Sonuç itibariyle kesinlikle dinlenmesi gereken bir albüm olmuş.Hiç düşünmeden indirin bence.

Dianz Eski Toprak Zenci
  • Evet albüm çok iyi gerçekten.Eğlenceli bir albüm olmuş.

Bende MC Kubur'u Beta yapıyor diye biliyorum.

Tüm rap severler dinlesin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kolay metallica şarkısı öneri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.