Şimdi Ara

Dianabol kullanimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar spor yapiyorum ve biraz daha kilo almak icin bana dianabolu onerdiler. Bu stereoid bende kisirlik etkisine yol acar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam spor geçmişiniz ne kadar vs bilmiyorum genel bir yorum yapmış olacağım ama işi düzenli ve hesaplı yemek ile çözseniz daha iyi olmaz mı?Bunun dışında gerekirse supplement alabilirsiniz.Hesaplasanız vücudunuz için gerekli karbonhitrat ve proteini ona göre beslenseniz bence 'kilo almak' kelimelerini 'hacimlenmek' olarak değiştirebilirsiniz.Doğal olarak kilonuzda artmış olacak.
  • O öneriyi kim verdi ? danabol kullanma sadece su tutarsın vucudunda, ayrıca steroid kullanmayan biri için daha zararlı. jinekomasti riskin yüksek olur.
  • troll cevaplamayin

• quote:

Orijinalden alıntı: reus97

Arkadaslar spor yapiyorum ve biraz daha kilo almak icin bana dianabolu onerdiler. Bu stereoid bende kisirlik etkisine yol acar mi ?

Steroidler çok güzeldir.

• Sanki bana profesyonel sporcu "kilo almak için" steroid kullanacakmış bi de xddd

• zamanında danabol kullanmıştım tabi her ilaç gibi buda plan ve programa göre kullanılmalı aspirin gibi kullanırsanız sıkıntı çıkabilir belki bazılarının işine yararhttp://www.steroidansiklopedisi.com/p/dianabol.html haa söyle bir yazıda buldum.

Faydalar ve Etkiler

Danabol Dianabol DS ilk kez geliştirildiğinde atletik kabiliyeti arttırmaktı. Daha sonra tıbbi yardımları ile tanındı. Bu steroid, vücudun yağsız kütlenin arttırılması için etkilidir.

Danabol Dianabol Bu yüzden vücut geliştiricileri arasında popülerdir onlarca yıldır. Kullanıcılar bu ilacı aldıklarında karbonhidrat alımlarını iyileştiriyorlar ve bu nedenle kullanıcılar bu steroidin hacim kazandırılması veya faz kazanması için kullandıklarını gösteriyor.

Danabol Dianabol Bu steroid, güç kazançlarına dönüştürülen saf enerjiyi sağlar. Aynı zamanda vücudun azotu korumak için yeteneğini arttırır, bu da boyutu ve gücü arttırır.

Danabol Dianabol Azot üzerinde bu etkiye neden olan çeşitli steroidal hormonlar vardır, bununla birlikte Danabol DS, kaslarında diğer anabolik steroid türlerinden daha fazla azot tutma yolunu açmaktadır.

Danabol Dianabol DS'yi kullananlar 20 ila 30 kilo kazanmaya güvenebilirler. Bununla birlikte, kullanmanın tek faydası bu değil, ancak hacimlendirme en önemli yararıdır.

Danabol Dianabol Bir yarışma veya etkinliğe hazırlanırken Danabol DS'yi kullanan epeyce vücut geliştiricisi var.

Danabol Dianabol Güçlerini korumak istiyorlar, ancak aynı zamanda diyet yapmak istiyorlar. Kaloriyi sınırlarken yağsız kas dokularını daha fazla korurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 4 Nisan 2017; 20:29:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkol sonrasi mide yanmasi :S
    14 yıl önce açıldı
    Kanimda urik asit cok cikti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.