Şimdi Ara

Diana, fizz vs vs gibi herolarla farm yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mage ve adcisem çok rahat yapabiliyorum fakat bu tip yakından vuran ve mana tüketen ap şampiyonlarla farm yapamıyorum bir taktiği var mıdır ya ? ne zaman farma yaklaşsam rakip farm yapmamı engelliyor... tam olarak nasıl bi strateji izlemeliyim ?

• Rakibi oyun basinda 1-2 kez durtersen o senden korkar. Diana W Fizz de ise E yi durtup kacmak icin kullanirsan karsi tarafin farmi bozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Rakibi oyun basinda 1-2 kez durtersen o senden korkar. Diana W Fizz de ise E yi durtup kacmak icin kullanirsan karsi tarafin farmi bozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizzle farm yapmak gibi kolayı var mıdır oh istediğin gibi adama q-w ile dal eğer bi arıza çıkarsa E tuşuna bas sorun çözülür. eğer rakibi kule altına hapsedip tek başına hala farm yapamıyorsan sorun sende demektir.
  • Fizzi anlarımda Diana ile farm yapamamak nedir ?
  • iyi oyuncu zaten sana bu champlar ile farm yaptırmaz.fizz ve diana nın olayı farm değil.onlar kolay kill aldıkları için kill ile kasılırlar.

bakınız:alex ich(ori) vs xpeke(fizz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 8 Kasım 2013; 16:38:06 >
  • latede fizzin e si, diananın w+qsu tek atıyor 1 mınyon grubuna.earlyde sorun çekıyosan zaten earlyde melee champlar için farm yapmak kolay değil fizzin ve diananın w sini kullanabılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    Zaten hacım yani o kadarda dangalak değilim earlyde yapamıyorum hadi fizz bir nebze oluyor da w sayesinde diana it gibi mana tüketiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Zaten hacım yani o kadarda dangalak değilim earlyde yapamıyorum hadi fizz bir nebze oluyor da w sayesinde diana it gibi mana tüketiyor

haklısın ama pasifi var diananında.oda bir kolaylık.bluedan sonra w kullan işte biliyon sende
  • masterieslerde 2 ad + minyonlara 4 fazla vurmamı ne var ona verceksin başlangıcını doran shield veya matara olarak yap
  • Last hit yapacaksın.Bol stream izle Alex Ich-Xpeke-Scarra
  • fizz mainim. 3 levelde w aç q ile atla tam skill atıcağı an e bas ama bidaha basma slowuylada kes firstblood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belegost

fizz mainim. 3 levelde w aç q ile atla tam skill atıcağı an e bas ama bidaha basma slowuylada kes firstblood

Fizz ile benimde taktiğim bu oluyor genelde ancak bir yerden ormancı çıkınca pek güzel olmuyor

• Ben kabiliyetlere +2 ad veriyorum genelde. Biraz daha rahat ettiriyor sanki.. Hiç olmuyorsa doran al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: Belegost

fizz mainim. 3 levelde w aç q ile atla tam skill atıcağı an e bas ama bidaha basma slowuylada kes firstblood

Fizz ile benimde taktiğim bu oluyor genelde ancak bir yerden ormancı çıkınca pek güzel olmuyor

kristal matara ile başla benim tercihim böyle
  • dianayla farm yapamamak abes olmuş q su alan w si alan daha ne olsun fizzle de e si alan last hiti beceremiyosan
  • rakibini sürekli dürtüceksin o canı azaldığı için b atıcak sende o ara roam yapıcaksın aldığın asist veya killlerle kasılıcaksın o saydığın heroların olayı bu zaten
  • 2 heroyla da farm yapmak çok kolay fizz ile adama q-w yap sonra rakip minyona doğru e at farmı teker teker alırsın zaten diana ile de kalkan+aa yap zaten bütün waweyi temizlemiş olursun
  • fizzle bile farm yapamıyorsun hadi ona eyvallah ama diana ile nasıl farm yapamıyorsun 3 vurusundan biri fazladan büyü hasarı vuruyor + alan hasarı vuruyor

tavsiyem anivia v.b herolarla alıp farm alıştırması yapman kendini geliştirmen lazım mid oynuyorsan farm çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 8 Kasım 2013; 19:17:22 >
  • Diana tamamda fizzle nasil yapamiyorsun be abicim bir e atsan hepsi senin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.