Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (17. sayfa)
-
-
Dinciler friendly fire tam sizlik, Buhari siz kutsallaştırmıyor musunuz? Bu öfkeniz aslında Diamond değil de çok sevdiğiniz Buhari mi?
-
Bunlar düz cahil, beyinleri yıkanmış.
-
tamam canım hepsi uyduruk senimi kırcam, son cümlem tamamiyle ateizim görüşü zaten genel olarak,tema kilisesi beyden son cümlemdeki gibi sizleri sevindircek mutlu edicek ateizmin doruklarına nirvanasına çıkarıcak bir video bekliyorum acaba gelirmi kendisine bir zahmet iletin,sayfasında hristiyanlığın uydurukluğuna dair bir adet cümle dahi göremedim,ana tezi çakmacı muhammed üstün hristiyanlardan arakladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 17:58:52 > -
Süleyman, Tanah ve Eski Ahit'e göre eski İsrail hükümdarı ve Kral Davut'un oğlu ve halefidir.
Dostum İsrail krallığına, İsrail'in yahudi hanedanlığına peygamber diye tapıyorsunuz neden görmüorsun bu gerçekliği ? Süleyman'ın babası Davud İsrail kralıdır ve ne hikmetse oda sizin peygamberiniz !
Adamlar hanedanlıklarını peygamberliğe çevirmişler. Aynısını Romalılarda yapıyordu İmparatoru tanrı vb yapıyorlardı, eski Türklerede hükümdarın tanrıdan kut aldığına inanılıyordu. Bu iktidarı güçlendirmek için kullanılan bir araçtı.
Siz<in inancınız orjinalinde yahuıdi dini olduğu için İsrail krallığı ve İsrail yahudi hanedanlığının hepsini peygamber diye kabul ediyorsunuz.
Olur mu 7 sülale peygamber neden düşünmüyorsun ? neden kafanı kullanmıyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Haziran 2024; 18:8:8 >
-
Büste, heykele put diyen net cahildir. Putun anlamını ve amacını bilmiyordur, halbuki ilkokulda bile öğretiyorlar. Ve genelde aptallık cahillikle birlikte paket içinde gelir. Forumda da defalarca gördüm bunlardan bloğu basıp geçiyorum böylelerine.
-
Bu kafa işıd kafası zaten. Onlarda binlerce yıllık eserleri put diye yıktılar, parçaladılar.
-
Cübbelinin son konuşmayı duydunmu. Oda kıvırtmış milletin tepkisini görünce 19 dur o diyor 🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keroya laf atlamaya calisman israrla
alkislanisi gercekten ama bosuna tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafa kol kesmeyi emredenleri savcılar araştırırsa sıkıntıya girersin ha. Adiler diye hakaret etmişsin. Bence etme. Lafın ehli sünnet sahabelere gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Haziran 2024; 19:30:0 >
Kendi ifadesi ile bunları reddeden stalin gibi kâfir olur
Nebe 33 talak 4 nisa 6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Varan 1 diye attığım videoda 9 diyordu, baktı milletin tepkisi büyük kıvırtmış işte🤣🤣🤣🤣
Aha buradaİlim ve İhyâyoutubeHz. Âişe Vâlidemizin Peygamberimiz ﷺ İle Evlilik Yaşı Hakkındahttps://www.youtube.com/watch?si=U3UgGwxnQQF7fNax&v=OmnqnxGepFg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Haziran 2024; 19:41:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hadisleri reddeden kafirdir. Cübbelinin kendi sözü.
-
Biz söyleyince dinime saldırıyor hakaret ediyor yargı nerede vs
Biz bu şıh hacı hocaların konuşmalarını islamın tam da bu olduğunu anlatmak için attık!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hepsi menfaatçi bunların. Hepsi ekmeğinin derdinde. Düzenden besleniyorlar. Dün ak dediği şeye milletin tepkisini görünce kara demeye başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X