Şimdi Ara

Diadora Eşofman Takım 29,99 Tl Hepsiburada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
2
Favori
12.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yarın itibarıyle urunler hakkında taze yorumlar duser.
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    gerçek sıçak fırsatçı hb deki yorumlara asla inanmaz...
  • Benim ürünler kargoya verilmiş,yarın gelir büyük ihtimal.Evde orjinal adidas eşofman var gelince karşılaştırmasını yapıp yazarım,almak da iade etmek de kolay iş o yüzden gelsin kararımızı veririz,önemli olan ürünün orjinal olması atl-üst 30tl verdiğin şeyden çok fazla birşey bekleme ama çakma mal gelmesin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

gerçek sıçak fırsatçı hb deki yorumlara asla inanmaz...

http://forum.donanimhaber.com/m_70476324/mpage_2/f_/key_diadora//tm.htm#82741694

bu konuda iade ettim diyen yok.

sağlık istiyorsanız pamuk alacaksınız.onlarında ıslanma kırışma çabuk yırtılma diz verme gibi dejavantajları var ama en sağlıklısıda o.

bu zaten kışlık bi eşofman.ben çocuğa aldım içine içlik giymeden giyilmez.

mesela kapşonlu sweat aradım 1 ay adidas nike vs hepsinin içi miflonluydu pamuk yok delirdim en son mavide buldum %100 pamuk .

üstün zaten altına bişey giyeceksiniz mecbur. amaç hem rahat hem sıcak tutacak bişey benim için.

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Daha önce almıştım tekrar alıcam sağolun

neyse yarın gelir zaten kargoda şuan.ama pazarda bile 30 tlye eşofman takımı vermiyorlar.

ayrıca nefes alır diye yazmışlar

hepsini geçtim zaten iade edersen kargo ücretide yok beğenmedim geri gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 19 Ocak 2015; 16:06:05 >

• 50 liraya 10 konserve aldım. 30 a da bunu alıp kargoyu bedavaya getirdim. Beğenmezsem bunu iade ederim. Ürün kısmetse yarın elime ulaşır. Gelince ürün hakkında yazarım durumu.
  • Arkadaşlar bende fiyat 59.90 çıkıyor bir acayiplik mi var?
  • Gelen varmı ürünü nasıl ? Beden oldunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi hey eskiler eşortman derdi :))
  • Hepsiburada'da dağıtıma çıktı görünüyor,yurtiçi'nin sitesinde daha Kocaeli'nde şubeye gönderilecek olarak yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

50 liraya 10 konserve aldım. 30 a da bunu alıp kargoyu bedavaya getirdim. Beğenmezsem bunu iade ederim. Ürün kısmetse yarın elime ulaşır. Gelince ürün hakkında yazarım durumu.

Ah yurtiçi ah Mng varken senin önünden bile geçmem ama ne yazık ki HB seninle çalışıyor.

Benim ürünler kuvvetle muhtemelen yarına kaldı. Yurtiçi
  • maglesef hepsiburada yurtiçi ile kanka
  • benim ürünler kargoda şu anda yarın teslim edilir.
  • benim ürünler geldi (iskenderun)
    diadora lar kötü denmez çok kalitesiz değil ama kalıpları dar.
  • Ürünleri dayanamadım ben aldım.

Bence gayet şık ve malzeme kalitesi fiyatına oranla çok güzel. Ayrıca kalıpları dar diyenler kendi kilolarına göre almadıkları için olabilir. Ben ürünü ilk gördüğümde xs beden var mı diye baktım ama yorumlarda 1 beden geniş alını okuyunca s alayım dedim cuk oturdu. 1,70 65 kiloyum. 30 liraya bu ürün bence kesinlikle sıcak sayılacak bir fırsattır.

Aldığım ürün ;http://www.hepsiburada.com/liste/diadora-amico-track-suit-erkek-esofman-takimi-156381-80013/productDetails.aspx?productId=spordiaesof4&categoryId=19155&SKU=SPORDIAESOF4-S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 20 Ocak 2015; 18:27:27 >

• bana aldıklarım bugün geldi
    gayette kaliteli güzel ürünler
    ben çok beğendim 3 adet almıştım 30 tl ye ne veriyorlar? fiyatına göre mükemmel bence yukarıda beğenmedim kötü diyenleri anlamadım
  • biz alamadan zam gelmiş:D
  • Diadora yıllardan beri satılıyor bir kısmı Naylonumsu 2 tane aldım geri yolladım. Kesimleri berbat. Ya dar yada bol ortası yok.
    http://www.hepsiburada.com/liste/diadora-amico-track-suit-erkek-esofman-takimi-156381-80013/productDetails.aspx?productId=spordiaesof4&categoryId=19155&SKU=SPORDIAESOF4-S
    Bir kısmı microfiber güzel kumaşı var kullandık.
    http://www.hepsiburada.com/liste/diadora-micro-esofman-takimi-122157808-45006/productDetails.aspx?productId=spordiaesof24&categoryId=19155
    Bir kısmı pamukluydu onlar bitmiş. Onlarda güzeldi memnun kaldık.

• Xxl kalsaydı ben de alacaktım da, geç gördük bunları :) 10 tl de çek vardı süper olacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/diadora-colega-track-suit-erkek-esofman-takimi-157408-60031/productDetails.aspx?productId=spordiaesof8&categoryId=19155
    Bu üründen sipariş vermiştim. Ama bambaşka turkuaz-lacivert naylon bir ürün göndermişler. Göndereceğim tekrar. Ama bu seferde stoklarında ürün yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Birde M bedeb almıştım.altı çok dar oldu. Normalde M giyerim.
  • Ben de nike almistim ama buyuk geldi M beden S beden alip degistirmek isteyen var mi.
    Ben de cok begenmedim acikcasi isteyene verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.