Şimdi Ara

###Diablo İyi Bilenler İçeri###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben diablo 2 yi internetten indirmek istiyorumda bu emule ve lime wire gibi paylaşım programlarında bu oyunun search linki nedir bilgisi olan lütfen yardım etsin şimdiden sağolun

• Bildiğim kadarıyla bu forumda lisanssız birşey linki vermek yasak umarım bulurusn
  • arkadaşım diablo 2 3cd ek paketi 1 cd :D toplam 1dvd biraz uzun sürer dün diablo 2 ek paketini oynuyorum büyücü kadın oldum gelene vuruyom gidene vuruyom çok güzel yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: iCe_SuNNY

arkadaşım diablo 2 3cd ek paketi 1 cd :D toplam 1dvd biraz uzun sürer dün diablo 2 ek paketini oynuyorum büyücü kadın oldum gelene vuruyom gidene vuruyom çok güzel yaa

arkadaşım linki biliyorsan atsan
  • abi adam 3 cd +1 cd dediğine göre almış cdciden
  • yoo ben rus sitesinden indirdim yengem rus saolsun çeviri yaptı ama uzun oluyor 2005 indirdim dün oyun arıyodum oyun yoktu baktım diablo
  • Orjinalden alıntı: iCe_SuNNY

yoo ben rus sitesinden indirdim yengem rus saolsun çeviri yaptı ama uzun oluyor 2005 indirdim dün oyun arıyodum oyun yoktu baktım diablo
    liki atarsan sevinirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun sitesini buldum isteyen olursa pm atim
  • ben bu oyunu 2005 yılında rus sitesinden yükledim şuanki siteden değil dvd çok önceden çekmiştim dün yüklemek aklıma geldi
  • Eğer yapacak başka işiniz varsa sakın oynamayın..Benim bir buçuk ayım gitti bu oyun yüzünden (günde 7-8 saat oynayarak) Tamamen iptal oluyorsunuz hiçbir olaya tepki vermiyorsunuz..Sürekli aklınızdan ulan bi level daha atliim bırakacam diyorsunuz ama olmuyor işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.