Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
19.854
Cevap
410
Favori
825.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun sizi meta oynamaya zorlamıyor. Sosyal medyadaki 7/24 oyun oynayanları takip etmeyi bırakın, sadece meta öneren elemanları görmezden gelin, maxroll.gg yi sadece planner için kullanın.

Oyun size demiyor en az pit150 yapıp ödülü al gibi bir şey. Hedefinizi siz belirleyin. T4 ü açıp yaratıkları kesebilecek güce geldikten sonra niye oynayasınız, bu karar size ait.

Büyücü özelinde çok yanılıyorsunuz. Her build i ile pit100 görürsünüz. Maxroll.gg de olmayan lam esen build i ile başladım mesela 1 gün oynadım gayet zevkli idi, meteor a çevirip 2 gün sonra da tamamen bıraktım d4 bu sezonu beni cezbeden bir şey olmadığı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    MaenKA#21693 hocam bir arkadaş beni t4 yapmak için pit yaptı ama ben tek başıma dönemiyorum . Bana mytic lazım. Bunun için de bol boss kesersek çok sevinirim .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Hocam Blizzard sorc oynadığım için dedim . Maxrolla göre tüm her şeyi yapıyorum . Levelim 193 oldu t4 olamıyorum . Çünkü ne hasarım ne savunmam yetiyor . Başka sınıflar 130 levelde çok rahat geçiyor .
    Ayrıca derdik pit 150 yapmak da değil . Sezon ödüllerinden son sayfayı yapamıyorum . Tek derdim o .

• GFBzone kullanıcısına yanıt

Sezon ödülleri bana nedense pen anlamsız geldi. O sebeple sezon bileti almadım. Ek paketi de acaba alarak hata mı yaptım diyorum. Ek paketle gelen sezonu da yarım bırakmıştım.

• Bu sezondan bendi sıkıldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Zaten kozmetik ya tamamen çok bir anlamı yok ödüllerin :)
    Elimde 2 sezonluk daha oyun içi parası var,onları da diğer çıkan sezonları alıp bitirdikten sonra almam daha.

• Yahu bu yeni sezon görevi neden bitmiyor.?? Kötücül iyilik topluyorum, yeni görev 320 oluyor, 320 kötücül iyilik topladım 380 oldu onu topladım 420 şimdi 500lerin üzerine çıktı.. Sezon görevi bitimindeki kuş yoldaş için kasayım dedimde daraldım iyice.. Varmı bitiren kaçda bitiyor bu?

• DUKE_ouranus kullanıcısına yanıt

2000lerde devam ediyordu benimki.

Paragon 200 yapıp bıraktım. Toplam 52 saat harcamışım. Benim için bu tür oyunlar korkunç vakit kaybı. O sürede neler oynar bitirirdim. Sırf pcde de olsun diye almıştım Steam'den. 165 saat civarı da konsolda var. Daha da kolay kolay açmam oyunu.

özel ödüller 3000 de bitiyor ama sonra sonsuz döngü açılıyor her 3000 de 1 sandık alma hakkı vermeye başlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kuş için sezon yolculuğunu bitirmeniz gerekiyor. 7 chapter olan.

• bu arada 1 kereye mahsus ölmeni engelleyen bir iksir vardı, yeni güncellemeler sonrası kaldırıldı dimi o iksir? hc oynuyorum lilith keseyim diyorum ama tek atma durumu can sıkıcı.. Defalarca hc karakter yatırdım orda saçma salak yerlerde..

ben bu iksiri ilk defa duydum hocam.

Lillith herkese mi tek atıyor yani mekanik olarak? Lanet bir boss defalarca denedim hayvan gibi damage çıkarıyorum fazları patır patır gidiyor ama gel gör ki tek yiyorum.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    mekaniğini çözdükten sonra sorunsuz geçersiniz. biraz güncel video izleyin youtube’dan. ikinci fazda ayağa kalktıktan sonra tam arkasında beklemeniz ve partikülleri salladığı anda saat yönünde dönmeye başlamanız gerekiyor sadece o kadar.

• necro ile t150 bitirdikten sonra druid’e geçtim. cataclysm build’inin oynaması o kadar keyifsiz ve anlamsız ki anlatamam. sadece düz yürüyorsunuz ve etrafınızdaki her şey ölüyor.

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Bana gelmedi bu kuş ya :(
    Çok oldu sezon görevlerini bitireli.Ekstra bişey mi yapmak gerekiyor acaba

• GFBzone kullanıcısına yanıt
    Sezon görevi derken haritada yeşil ile işaretli görevlerden bahsetmiyorsunuz değil mi? Orası değil çünkü. Battle pass sayfasındaki sezon yolculuğu. 7. Chapter ı yapınca veriyor. Ödüller arasında gösteriyor. Vermemesi imkansız.

• 2026 da yeni DLC mi geliyor?

• mecekaa kullanıcısına yanıt

Çift karakter ilerledim bu sezon. Druidi Obducite farmlarken kullaniyorum. Ekranin gördüğü her şeye yıldırım düşüyor.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    Aynen sezon hikayesi zannettim 7 chapter diyince şimdi anladım hangisinden bahsettiğini :)
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.